Televizyon için artık güzel cümleler kurmuyorum. Çünkü bu hafta izlemek zorunda kaldım ve gördüğüm tek şey şiddetti.
İnsanları bir araba uğruna şaklaban yapan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması evde kavgalardan yarışmaya fırsat bulamayan yarışmacılar ile dolu.

Kısmetse olur isimli çöpçatanlık programı ise aşağı mahallenin atarlı delikanlılarını ve ucuz kadınlarını toplamış. Her gün kavga, aşağılama, hakaretler havada uçuyor. Eş değiştirenleri mi ararsın birbirinin arkasından kuyu kazanları mı? Hepsi mevcut.

İzdivaç programları ise tam bir curcuna. Ağzında dişi kalmamış kadınlar yakışıklı, zengin koca arıyorlar. Herkesi beğenmiyorlar. Erkekler de onlara keza aynı. Hepsinin psikolojik desteğe ihtiyacı var.
Şaşırtıcı olan ise izleyen insanlar hiç garipsemiyor ve reyting vermeye devam ediyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar