Ecem Uzgör Kimdir? Ecem Uzgör Hakkında Bilinmeyenler

Evet arkadaşlar, şu milletin dilinden düşmeyen, Ahmet Çakar'ın bile yayında aşağıladığı model ve şarkıcı olan Ecem Uzgör'ü konu alıyorum bugün. Dikkatle okursanız çok sevinirim...

Kendisi benim lisemdeki müdür yardımcısı olan Bülent Uzgör'ün kızıdır. Ecem ile tanışma fırsatım olmadı ama babasının sosyal ağları sayesinde hakkında birçok şey biliyorum. Öncelikle şuna bir açıklık getirelim;

Ecem hiçkimseye "en güzel benim" gibisinden bir atıfta bulunmamış ve kimseyi de aşağılamamıştır.

Ecem Uzgör Kimdir? Ecem Uzgör Hakkında Bilinmeyenler
Ecem 8 yıldır yurt dışında yaşamakta ve orada belli başlı projelerde yer almaktadır. Almanya'da düzenlenen modellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. Miss Turkey 28 Eylülde gerçekleşecek olan bir yarışma.

Yarışma henüz gerçekleşmemişken kim bu kızı bir anda yarışmanın galibi yaptı?

Muamma! Peki neden kimse "bu kız mı birinci olmuş dur bir bakıyım bir araştırayım şunu yaa" demek yerine "Aaaa bu çirkin mi birinci olmuş inanmam!" gibi yorumlar içerisine giriyor anlamış değilim.

Bu olayların çok fazla konuşulduğu gece Twitter'da gezerken Ecem adına açılmış bir hesap gördüm. Bakar bakmaz şahsına ait olmadığını hemen anladım. Ayrıca insanlara yazdığı cevaplarla da gayette fake olduğunu belli ediyordu.

Ama kimse bu fake ya dememiş herkes "sağ ayağımın baş parmağını öptürmeyeceğim..." ile devam eden tweeti yorumlamaya kalkmış.

Bu da insanımızın ne kadar her denilene inandığını gösteren bir kanıt olduğunu apaçık ortaya seriyor.

Gelelim Bülent beye. Kendisi ile geçen gece konuştum ve kızının böyle şeylerle anılması hem onu hem de eşini çok fazla üzüyor. Düşünsenize; kızınız ülkenizi temsil ediyor fakat ülke insanı kızı benimsemek yerine aşağılayıcı eleştirilerde bulunuyorlar. Lütfen kendinize bir çeki düzen verin. Bu kadar üstüne gidilmeyi hakkedecek bir şey yapmamış bir insan kendisi üstelik.

Son olarak yaptığı bir açılmanın linkini buraya bırakıyorum. Umarım at gözlüklerinizi çıkartıp olaya bir de karşı taraf açısından bakarsınız.


Ayrıca sanırım kendisi salı günü Kanal D'de yayınlanan renkli sayfalar programına da konuk olacak. İlgilenen arkadaşlara duyurulur

Ufacık bir not: Kendisine gelen eleştirilerden aşırı rahatsız olduğum için böyle bir bence paylaşmak istedim. Güzellik çirkinlik göreceli bir kavramdır. Fakat kimse kimseyi böyle şeyler yüzünden aşağılamamalıdır. Bunu Ecem'in hakkında atıp tutan insanlar için yazdım. Ecem'in avukatı da değilim tabi ki kendisini savunmadım, ben kendi düşünce ve gördüklerimi söylüyorum.

Hepinize iyi geceler diliyorum.

Ecem Uzgör Kimdir? Ecem Uzgör Hakkında Bilinmeyenler
Cevapla