Ne renk, ne model giyerse giysin bikini ona yakışıyor, plajların yıldızı o dediğin ünlü kim?
Özge Ulusoy
Çağla Şıkel
Burcu Esmersoy
Eda Taşpınar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Burcu Parasoy u neden şıklara koydunuz ki. İnanılır gibi değil. Listede ne işi var o feministin. Erkekleri yürüyen atm olarak gören, ayaklı cüzdan olarak gören, kadın üstünlüğünü savunan erkek düşmanı bir feminist o. Hiçbir şekilde çekici gelmiyor o bana. Çok itici buluyorum kendisini. Listede olmaması gerekir bence.
Yorumuma dislike atan kız da bir erkek düşmanı belli ki.
Bunlar mı plajlarda göz kamaştırıyor? O plaja giden tüm herkes, gözlerine limon sıkmış olmalı, aksi halde gözleri kamaşmak yerine, bir rezaletin görünüme dönüşmesine aracılık yapmış olacaklardı.
Ya yolda görseniz at gibi kadın der soluksuz bakarsiniz. Hiçbiri diyip boş yapmayın burda
Cevap
228Cevap
Hiçbiri iyi değil bence
O ayrı abla o an insanın gözü hiç birşeye bakmaz sadece oraya odaklanır
Bu kadinlarin hic birine isinamadim neden bilmiyorum.. bunlardan kat be kat guzel kizlar var plajlarimizda.. bunlar kemik torbasi olmus.
Genel olarak kadın olsun erkek olsun vucudunu teşir edenlerden nefret ediyorum. Serinlemek veya başka bir sebeple denize havuza vs. gidebilirsin ama marifetmiş gibi boy boy resim neden paylaşır insan
bu kız hepsine 10 basar
Aynen öyle
Eda Taşpınar gecelere akarken güzel giyiniyor. Plajda sınıfta kalmış.
Bir Burcu Esmersoy fena değil. O da vasatı aşamamış.
Diğerleri zayıf zaten no comment :D
iki makyaj yapıp bide üstüne çekildiği fotolarda oynamalar yapıyorlar ya sanki haberimiz yok yüzündeki maskeden maskenizi çıkartın da türkiye çirkin yüzünüzü bir görsün
Bunlara kaç göz tecavüz etti kimbilir ne önemi kaldıki o saatten sora kim güzel kim çirkin
Yahu 23 Nisan geçmedi mı? Yetişkin sorsun şunları.
Ben de sahil güvenlik dizisindeki haliyle Pamela Anderson diyorum
Adil bir anket olmamış. Çağla'yı iki yönden de göstermiş. String bikini ile avantajı kapmış. Belki Eda'nın bikinisi de öyle. Ama foto yok.
ozge ulusoy farkli guzelligi olan bir kadin benim icin eda taspinar zaten bunlarin sikletine hic girmiyor bence digerleride sarisin :)
Burcu gibilere özel bir ilgim var. Kumral sac ve esmer ten cok iyi bir ikili.. ayrica fizigi de 10 numara.
Cagladan nefret ediyorum bak sana fahhise nasil gottunun arasina sohmus edepsiz
En güzeli benim :D ama bir sorun var ünlü değilim
Özge ulusoy beğendiğim biri. Fizik olarak değil tabi
Bizim normal Türk kızları daha iyi.
Bide burcu esmersoyu koymuşsunuz.
Ona güzel diyeceğime recep ivediğe güzel derim.
İçlerinde bikinin en çok yakıştığı Eda Taşpınar. Onun da hiç üstü yok ama yine de.
Hiçbiri değil aşırı zayıflar, kıvrım yok kalça yok. Dümdüz
Eda Taşpınar'i hayatım boyunca çok beğeniyor olacağım galiba
Özge, çünkü; güzellik anlayışıma yakın şıklarda bir o var.
Hiçbiri..
Ülkemiz kızlarının yarısından fazlası bu kadınlardan daha güzeldir..
en iyisi özge ama çağlanın hiç bir çekiciliği yok ya
Bu seçeneklerden Çağla Şıkel belirgin önde. Eda Taşpınar kimse onun gövdesi, göbeği ilginçmiş. 😀
Bu adaylar arasından çağla şikel olabilir. Eda Taşpınar bana hiç gelmiyor.
hiç çekici gelmiyor.
Kadın güzel ne giyse iyi oluyor diğerleriyle karşılaştırınca bence kesin burcu
Burcunun soldaki fotoğrafı güzel ama sağdaki fos. Genel olarak özge
Eda Taşpınar tabiki. Mükemmel bir vücut yapısı ve güzel bir vücut rengi var...
Burcu abi hatun hem güzel hemde efendi seviliyosun burcuuuaa :D.
Çünkü İsmi Taşpınar. Taslı Pilajlara Gider Sürekli.
Eda taşpınar dedim çünkü soyadı gibi taş ve siyah ona hep yakışıyor. :)
Istedigi kadar guzel olsun iş plaj guzelligine gelince eda taspinari kimse gecemez bu kadar basit
o göbek deliğiyle özge bey olmadığı kesin onun dışındakilerde iyi değil gerçi ama...
bunların hepsi yaşlı kart zamparalar baksın bunlara 😂
Özge Ulusoy derim kendisini yakından da gördüm koruma olarak eşlik ettim hatta kendisine de söyledim hayran olduğumu bana göre güzel.
Çağla şikelin fiziğine bak ya. İki cocuk doğurduğuna kim inanır ki 😍
la olmus gıtmıs bu yıllar oncenın fotosu kafa mı ya kadın sadece zayıf fızıgı ıyı degıl kı?
@12kemal123 yoo yıllar öncesinin değil. Bu geçenlerde çekilen resim diye hatırlıyorum.
sacmalama caglayı canlı canlı goren bır kısı olarak zayıflıktan baska bısey yok? onda da hıc bısey yemeyınce sadece sabah kahvaltısı yaparak oyle yanı kı hıcbısey yok o fotografları profesyone l kameramanlarla cekıyorlar ve ne efektler ne montojlar yapıyorlar
@12kemal123 saçmalama derken?
YAV SUS tartısacak degılım gercek gorseydın anlardın
@12kemal123 kendinize gelin. Mahalle kahvehanesinde okey oynadığınız insan değilim ben. Mesafenizi ve haddinizi bilin !
Insanlıktan cıkmıscasına konusmayın!!! sızı tenzıh ederım lutfen susun artık zıra kalıbınızdan dısarı cıkıyorsunuz. Ben kotu bırsey demedım yav sus dedım terbıyesızlık yapma sus
Hic biride güzel degil açıkcası. Ama illa birini sececeksem burcu esmersoy olabilir
avrupada bu kadınlara asla kımse donup bakmaz bıle cevabım hıc bırı bu sıtede nıle bu kadınlardan daha guzel kızlar var
Hiçbiri de eda taşpınar'ı üstsüz yakalamışlardı. Göğüsleri silikon ve üstsüz asla gezmemeli.
Hepsi çürük.
Sadece burcu esmersoya attırılır belki o da
B3n normalde balık etli seviyorum ama bunların arasından bir sevim yapacaksam özge güzel.
Eda taşpınar bana çok itici geliyor.
Diğerleri iyiler
Ankete katılanlar kadından anlamıyor
Çağla ne yaa😂😂😂 .
Eda taşpınar en iyisi
Siz bikinili ünlü görmemişsiniz. Gösterebilirim isterseniz. Bunlar ne lann
Kadın dedğinin birz dolgun popolu büyük göğüslü olması lağzım bunlarda hiçbiri yok
www.instagram.com/.../
Aha bu...
hiçbiri iyi değil çağla şikele bak ülkenin mankeni bile kıçı başı dağıtmış hiç fit değiller
Bronz teniyle ve arkasındaki manzarayla oldukça güzel bir resim atmış 💫💫
hiçbiri ama llle 4 seçenekten biri olacaksa eda olsun
Çağla Şikel'in vücudu gayet iyi.
Hepsi mide bulandirici. Bikini giyerek cehennem deki ateşlerini artirıyolar haberleri yok
esmersoy güzel kız ama evlendi bilmiyorum göz doldururmu yoksa eşimi gözleri doldurur sonrasında xD
Hiçbiri diyenler kimi beğeniyor çok merak ettim yanıtlarlarsa sevinirim
bunnlarla issiz adaya düşsem adadan kacardim o derece
Ben burcu esmersoyu diyorum normalde begeniyorum onu 😁
Bune böyle bir deri bir kemik, itici.. Yok mu şöyle etli butlu
Bu kadar zayif olmak ne kadar kotu. Skeletor kadinlar. Bunlar kesin bulimia anorexia hastasi
Eda Taşpınar tam bir hanımefendi ve gerçekten güzel bir kadın esmerligi dillere destan çuval giyse yakışır. Leydi gibi
Sarışının adı esmerin tadı ne kadar tadamasak da adı eda taşpınar
Çok Seksi taş gibi götüyle göz kamaştırır çağla şikel
İki çocuğu olmasına ve yaşına rağmen çok güzel çünkü
Bence diğer seçeneklerdeki ünlülerden daha güzel olduğu için 😄 Özge Ulusoy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar