Sporun önemi mi nedir bu maşallah ya çok iyi hepsi <3

Burcu Esmersoy
Ebru Şallı
Defne Samyeli
Çağla Şikel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sporun önemi mi nedir bu maşallah ya çok iyi hepsi <3

senin soruna şöyle cevap vereyim Kadınlar; el, yüz ve ayakları hariç bütün vücutlarını, erkekler de diz kapağı ile göbek arasını örtmelidir. Avret yerlerini gösterecek kadar ince, vücut hatlarını belli edecek kadar dar elbise giyilmemelidir. Bunun dışında, her erkek ve kadın, avret yerlerini örtmek kaydıyla şahsî ve mahallî zevkine, kültürüne, şart ve imkânlarına göre giyinebilir.
İffetli Müslümanlar kılık kıyafetlerine çok dikkat ederler. Kıyafetin gösteriş ve övünmek için değil, vücûdun mahrem yerlerini yabancılardan gizlemek ve zarif görünmek için giyildiğini bilirler. Cenâb-ı Hak şöyle buyurur:
“Ey Âdemoğulları! Size avret yerlerinizi örtecek giysi ve süslenecek elbise bahşettik. Takvâ elbisesi ise daha hayırlıdır.” (A‘râf, 26)
Nerede olursa olsun yabancı erkek ve kadınların birbirlerine karşı tesettüre riâyet etmesi zâten zaruridir. Burada istenen dikkat ve hassasiyet, sadece kadınların bulunduğu mekânlar için sözkonusudur.
Müslümanlar, çalışırken veya spor yaparken de örtünmeye riâyet ederler. (Müslim, Hayz, 78)
İslâm, giyim kuşamda kadınlarla erkeklerin birbirlerine benzemesini yasaklar. Resûl-i Ekrem Efendimiz, kadın gibi giyinen erkeklerin ve erkek gibi giyinen kadınların, rahmet-i ilâhiyeden uzak kalacağını beyân buyurur. (Buhârî, Libâs, 61; Ebû Dâvûd, Libâs, 28
Sporun önemi mi yoksa estetik önemi mi. Artık karın kası bile millet estetikle yaptırıyor. Yağını orasını burasını aldırıyor zaten. Bu kadar para milletle olsa herkesin fiziği öyle olur ;)
Cevap
59Cevap
Defne samyeli
onca insanın gecim sıkıntısından öldügü, sefalet icindeki kisilerin tiktoktan para kazanmak icin bir sürü sacmalıga basvurdugu nice genc kizin para sıkıntısından yanlıs yola düstügü bu alemde bunların basit savaslarını ciddiye alamıyorum ve dünyanın adaletsizligine bunların sacma yarıslarını gördükce daha cok üzülüyorum, keske dünyanın tek derdi plajda nasıl gözüktüğümüz olsaydı
aptalca işler
bizde adeta giyinmek tamamen dikkat çekmek amaçlı oldu
yahu bari kendin için giyin
çok rahat insanlar bunlar aşırı rahat
hiç sınırlarını bilmiyorlar
sınırlarını prensiplerini bilen insanlara da saygıları yok
Kendi çocuklarına bile saygıları yok. ilerde o çocuk ya annesini böyle görmek istemezse internetde... öyle bir hak tanımıyorlar sanki mecbur çocuk buna
Ne yani annesine gelipte sen nasıl bikini giydin mi diyecek, böyle saçmalık olabilir mi
niye öyle bir şey deme özgürlüğü yok mu. istemeyebilir. teşhirci bir anneden utanabilir. siz kendı fıkrınızı dayatmaya zorlayamazsınız çocuğa asıl işte tam olarak buna yobazlık denir. yobazın tanımı budur
Hangi bilgiye kitaba kanıta dayanarak teşhirciliği savunuyorsun. kanıt göster. teşhirciliğin çocuga zararı yok, anneye de zararı yok. sosyal medyada bunlar normaldir diye yazan bir kaynak bir kitap bir kanıt göster. eger yoksa şu iğrenç profılını de al kaybol. boş konuşma
Ya ne alakası var. Kaç tane bikini giyen rahat rahat gezen kadının çocuğunun buna karşı yetiştiğini gördün. Ayrıca aksi olsa bile diyemez. Annesinden rahatsız oluyorsa çeker gider görüşmez. Anneyi kınamak ne demektir ya var mı böyle bir saçmalık. Ayrıca yobazlıksa yobazlık ben çocuğuma da karımada saçma sapan haşema benzeri şeyler giydirmem.
annesınden rahatsız oluyorsa çeker gider mi!!! çocuk için tanıdığınız özgürlük bu kadar mı. bu mu yani
Teşhirciliği savunmak mı? iyi misin tatlım sen 🤣 sen bikini giymeye tehşir diyorsan Arabistan'a uçak biletini ben alayım takıl orada nevresim takımı gibi
Ne özgürlüğü istiyorsun mesela. Aman yakası açık giymesin. İlerde çocuğum utanırmı? Bunu özgürlük. Aman ben erkek olarak küpe takmıyım. Ya çocuğum molla olmak isterse benden utanır.. Ya bi git 🤣
@cheekystaff Bu yorumu okuyana kadar hak veriyordum size, özgürlükçü bakış açısını severim ancak siz de “saçma sapan haşema benzeri şeyler giydirmem” deyince özgürlük kavramını sadece açıklıkla düşündüğünüzü anladım. Oysa gerçekten özgürlüğe inanıyor olsaydınız onların sizin kafanıza göre giydirebileceğinizi sanmazdınız. Özgürlük kavramını tekrar incelemenizi insanların inanışları ve davranışlarını yargılamanın özgürlüğe dahil olmadığını insanları olduğu gibi kabul etmenin daha faydalı olacağını hatırlatmak istedim. Sevgiler ☀️
@Birzamir kuzum, benim eşim haşema giymez. O şekilde kapalı biri olsa zaten ne benim ortamlarımda eğlenebilir nede benle kafası uyar. Dolayısı ile ne eşim olur ne sevgilim. Ardından çocuğum olduğunda annesi bikini giyerken çocuğum haşema mı giyecek. Diyelim giymek istedi hani çok çok düşük ihtimal ama oda gider kendisi giyer. Ben yanımda giydirmem öyle şeyler. Özgürlük dediğin şeyle bunun alakası yok.
Benim tesettürlü bağnaz insanlarla işim olmaz. Onlarında benle olacağını sanmıyorum. Gittiğim plajlara bile alınmıyor mutasıp giyinen insanlar. Sen neden bahsediyorsun
@cheekystaff Sanıyorum ki her tesettürlü sizin gözünüzde bağnaz, fakat yanılıyorsunuz sizin tezinize göre her tesettürsüz kadının da atomu parçalamasını beklememiz gerekir… Her şeyin özünde hepimiz insanız tesettürlü tesettürsüz açık kapalı… Ha bir de hakikaten bu kadınları tesettürlü tesettürsüz ayrımına iten insanlar asıl bağnazlar diye düşünüyorum… Hayatınızda başarılar ve bol kahkahalar sizinle olsun 😊☀️
@Birzamir yahu ben bağnaz kelimesi kullandım mı? Benim ortamlarımda eğlenemez dedim. Ben hayatımdaki insanla yeri gelir çıplaklar kampına giderim yeri gelir denizde şevişirim. Arkadaş ortamım alkollu bel altı esprilerin dolduğu bir ortam. Tesettürlü bir insan bu ortamlarda olabilir mi. Komik olmayalım lütfen
O ünlü denilen başkalarının hayatını yediğini içtiğini herşeylerini magazin adı altında sürekli takip etmek kendi hayatınıza saygısızlıktır kendinize vaktinize değer vermemektir.
Yaşları olmuş 45-50 hala güzellik peşindeler ki fotoshop yaptırıyorlar. Asla genç kız gibi olamayacaksınız neden kabullenmiyorsunuz anlamıyorum. Doğal halleri kırış kırış olduğu için ve resimler sahte olduğu için beğenmedim
Gelip boş yapmayın. Ünlülerin realdeki halleri böyle değil çok örneği var.
Aslında hepsi birbirine yakınlar arada yaş farķida ancak sosyal medyada kadınların hepsi artık tek tip hâline geldi bu listede neden leyla Liydia Tuğutlu yok..
burcu esmersoy'un renk seçimi harika. saçlarıyla büyük uyum yakalamış ama modeli benim sevdiğim tarzda değil. defne samyeli diyorum👈🏻
Şu Defne Samyeli tam bir xürtük
Ne yiyip içiyorsa zilli şu vücudu için artık
F*minist Burcu Parasoy u hiç sevmiyorum. Erkek arkadaşı ile çıkınca yanına cüzdan almıyormuş. Lafa bak hele lafa. Gıcık oluyorum bu kadına.
Hepsi çubuk kraker hiç biri favorim olamadı bende bikinilere yorum yapim bari 2. bikini hariç hepsi güzel
burcu ile defne işin ehli profesyonel deneyimli ve yaşlarına göre on numara kasa mevcut , muhabbetleride ıyıdır , silkelemek iyi olurdu tabi.
Hiçbirinin bı olayı yok bence hepsi normal yani ünlü diye bi farkları yok bizden
Ne diye favorim olsun. Saçma sapan sorunlara bir sürü cevap veriyorlar bir de
hepsinin vucudu da erkeksi kuru tahta iskelet gibiler asiri itici disilik yok
hepsi birbirinden kötü hele leopar desenini görmemiş olayım
kadınların bedenini sergilemelerini sevmiyorum , coğrafya müsait değil
İnsan vücudu hepsınınki işte. Neyini oylayalım bacakları var kolları var herkeste olduğu gibi
Biç biri. Oturup bunları izleyip karar verecek biri değilim.
Valla hepsi birbirinden güzel maşallah kaç yaşındalar ama halen taş gibiler. Sporun ve kendine bakmanın sonucu işte. Ama fotolar arasında en çok Burcu’yu beğendim.
Aman banane sizene kim ne giymiş giymemiş hanginizin üzerine vazife aceba
Of of hepsinin de vücudu çok zarif görünüyo kendilerine iyi bakıyolar
İlk sıradaki bikini güzel rengi modeli çok iyi.
defne samyeli her zaman her yerde 1 numara.
Burcu Esmersoy pozu çok güzel diğerleri çok köylüce pozlar vermiş
Bunlardan çok daha güzel onlarca kız var sokaklarda :) nedense hiç biri güzel gelmiyor bana
burcunun bikinisi de güzelmiş kendisi de güzel. diğerlerini beğenmedim ben
Burcu güzel ve seksi kadın defne itici
Ülkenin tek derdi bunlar demi.. ne değişik insanlarsiniz ya
Burcu ve Defne'nin bikinileri benim daha çok hoşuma gitti.
Hiçbiri, ilgilenmiyorum
Tahta gibi hepsi hiç tipim değil
Hepsi klasik ya
Hiç biri favorim değil
Güzel olmayı zayıf olmak sanan insanoğulları
Bunlardan daha güzel balık etliler gördüm valla
Kadin dediğin balıketli olur zaten bunlar ne a..
Sus ya balık etli değilim
Kaybol
Küstüm
Neden öyle dediniz beyfendi alındım gücendim.
Gıcıklık
D@ş@k geçiyom oğlum zaten niye alinim
Ebru Şallı elbette Spor çok önemli
Yaza damga vurmayın
defne samyeli ve burcu esmersoy
Hepsi fit ve güzel görünüyor
Kupkurular yaaa kadınsılık yok.
Bikinisiz de görmek istez 😂👍🏿
Burcu Esmersoy 🤩 Bir numara. En iyisi o 💜
Sadece Burcu Esmersoyunki güzel onu beğendim
Burcu ablamm yaa
Bu fotoda burcu daha iyi geldi