Nusret Gökçe başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da dünyada gündem oldu. 35 yaşındaki işadamı, New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar’ listesine girerek şaşırttı. Haberde övgü dolu sözlerle bahsedilen Gökçe, neden evlenmediği sorulduğunda ise işiyle evli olduğunu söyledi. İstanbul, Bodrum, New York ve Dubai'deki restoranları arasında mekik dokuyan Gökçe, ekledi:"Çok fazla çalışıyorum. Bazen aileme bile yeterli vakti ayıramıyorum. Bu yüzden kız arkadaş için de zamanım yok.".
Bu adaımı Instagram'dan takip ediyosanız bilirsiniz ki, herif İstanbul'da sabah 5'de kalkıyor, sabah 6'da idman falan yapıyor, sonra öğlen Ankara'ya, akşam Dubai'ye gidiyor, tek tek restoranlarını teftiş ediyor, arada işte gene idman, çeşitli şahıslarla salak salak fotoğraflar çektirme işi yapıyor.
Sonra ordan kalkıp New York'a falan gidiyor, ordan Miami'ye gidiyor.
Yok et bakılacaktı, yok otlak gezilecekti, çoğu işini kendisi takip ediyor bu adam.
Öyle hayatını playboylukla falan geçiren bir tip kesinlikle değil.
Paranın gücü burada devreye giriyor. Para deliyi akıllı , çirkini güzel, tipsizi seksi yapıyor. Zaten bir yakışıklı olmayan erkeklere ayıp olmasın diye seksisin derler. Çünkü elinizdeki malzeme belli ne yapsanız düzelme şansı yok hal böyleyken nusrete seksi demeleri tam isabet olmuş...
Benim için ideal erkeğin ya hizmetçisi ya da arabasının kapısını açan kişi nusret olur çünkü hiç yakışıklı değil. etleri de sırf cool gözüken bir şekilde kestiği için seviliyo bir de gereksiz zenginlik göstergesi olarak nusret fişinin faturasını storye atıyolar ayrı gıcık oluyorum
Önemli olan iç güzellik diyen kızların hepsini gördüm yorumlarda. Hepsi "ıyyy bu mu seksi?" Yazmış. Ben tipsizim bana hiçbir kız bakmaz dediğimde "yok bee öyle deme elbet biri de seni sever önemli olan iç güzellik" diyorlar. İşte makyaj yapıp ben dış görünüşe bakmıyorum diyene güvenmemek lazım.
Tip yok dersiniz belki ama adamın havası var en yakışıklı adamı koy yanına bu tiple adam yinede ezik gözükmez yanında. Tip o kadar önemli bir olay değil. Hava ve karakter adamlığı yansıtmak önemli bu adamda fazlasıyla yansıtıyor. Zaten biraz boy biraz tip olsa David Beckham yerini bu adam alır.
Ya şimdi birşey yazarım herkesi bozarım ama sonra hesabımı yine dondururlar. O nedenle en iyisi şöyle diyeyim: Dünyanın en erdemli en şerefli en terbiyeli en ilkeli canlıları olan kadınlara saygılarımı sunuyorum. Onların asla güce tapmamasını hürmetle alkışlıyorum. Asla maddiyatçı olmamalarını takdirle karşılıyor. Zalime yavşamama konusunda gösterdikleri derin hassasiyeti gıpta ediyorum. Asla aygırlara zengin züppeye meyletmeyişlerini herkese örnek gösteriyorum. Çok asilsiniz ey kadınlar !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
anlamadim ne istiyorsunuz adam isinde gucunde calisiyor iste.. yaptigi sey spor ve muzik dinlemek.. bir gun o kadinla birgun bu kadinla degil... neymis iyyy nusret onami bakilir.. siz dönünde once kiciniza bakin.. ne bu elestiri? herkesi sevmek zorunda degilsiniz ama hakaretede gerek yok..
tevazu.. adam yurtdışındaki restoranlarına gelen türk müşterilerinin masasına bile uğramıyor.. etini kesmiyor.. garsonlara kestirtiyor.. ve seslenirseniz en çok yarım ağız selam verip uzaklaşıp gidiyor.. ama tüm yabancı müşterilerle birebir ilgileniyor.. sohbet ediyor fotoğraf çektiriyor , etlerini bizzati kendi elleriyle yediriyor ilk lokmada.. bu mu tevazu.. kendi insanına sırtını dönen adam..
E tabi en çok yabancılarla ilgilenecek adamın birden fazla şubesi var aşırı tempolu çalışıyor ekiple ilgileniyor hangi birine yetişecek sırf adı olsun diye 7/24 herkesin peşinde koşamaz ya bu kadar da eleştirel yaklaşmayın
Yahu bu adam normal bir adam değil çok ünlü olması pek çok ülkede lokanta dükkanı açması survivorda çıkması youtube videolarda çıkması ve üstüne amerika yakışıklı seçilmesi bu adamın normal bir adam olmadığı arkasında hangi guc varsa bu adamın tıpkı acun gibi başarıya ulasti
bu kadar ünlü ve parası olmasa , kesinlikle gözde bekar ya da popüler bir adam olabilecek potansiyeli olmayan bir adam.. sonra da kızlar diyor ki , biz paraya bakmıyoruz.. yalan dolan hep.. para.. para.. para.. boşuna demiyorlar para varsa yancıkta... neyse..
Adam reklam yüzü, hatta adamın kendisi reklam, ayrıca adam showdan ibaret. Bu adamın görebildiğiniz halleriyle yargılamayın bence, reelde sevgilisiyle yemek yiyip hesap öderken, paraları bileğini büküp vermiyordur yani, işinin kariyerinin peşinde, vücuduylada ilgileniyor, başarılı adam.
bakınız ahmet ağaoğlu ve sevgilisi paran olması önemli değil toplam sıfır adedi önemli BAZI dişiler sırf para uğruna böyle tiplere katlanabiliyorlar ama Nusret bence gideri var parası da var daha ne olsun etçil bir hatun bulması dileğiyle
Hayat onu olgunlaştırmıştır, oturmasını kalkmasını bilir, konuşmaları nettir, derindir, doludur, çekiciliği bir başkadır, kendisine nasıl bakacağını bilir, vb. 😍
kadın dediğin dolgun olucak ama öyle kalçası büyük dudaklar yapılı öyle birşey değil burçin terzioğlu aşığım adına evlen dese benle ki hayal tüm varımı yoğumu ortaya koyarım onu mutlu etmek için
bu adamın eşcinsel olduğunu, restoranlarında çalışanlara bile tuhaf kıyafetler giydirdiğini cümle alem bilirken , böyle bir haberin para verilerek kasıtlı yapıldığını düşünüyorum
Çok güzel bir yazı, emeğine sağlık, experine bereket.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam kro, ilkokul mezunu ama para bok gibi. Gözde bekar olmak için çok paran olması yeterliymiş 😂 ama en azından karı manyağı değil sapık değil bide cami yaptırdı, işçilerine de iyi maaş veriyomuş
Hayır Nusret’in ünü ve parası var ondan seksi geliyor sizlere, eğer fakir olsa ve aynı stilde takılsa kanka dersiniz eminiz buna kimse kimseyi kandırmasın.
@ahmets61 Adam dünyada gayet özgün bir imajı olduğu için meşhur oldu. Komik, işinde gücünde bir herif.
Ama millete sattığı etin dünyanın en iyi eti olduğu falan yok, adamın öyle bir iddiası da yok. Kendi ağzıyla bu işleri en iyi yapanlarin Peter Luger ekibi olduğunu söylüyor zaten.
Et yeme kültürü olmasına rağmen etten bizim kadar bihaber bir millet daha var mı acaba?
@Ragnar_Lodbrok lafin gelişi dünyanın en iyi eti diyorum. Dunyadaki tüm etleri tatmadim elbette. Ama yedigim en iyi ilk 3 etten biridir nusretteki. Ki her turlu yerde yemisligim var
@Gezgin_biri Her türlü yer dediğin nere? Et kültürü komik bir biçimde geridir bizde. Hele ki amerikan usulü izgaralara geldi mi ya çok para harcayacaksin ya da hususi üstüne gideceksin.
Londra'da Smith&Wollensky'de yediğim eti Nusret yapamıyor mesela.
Nusret'in restoran açısından bu kadar çabuk başarı sağlanmasının nedeni zaten ortadogu da genelde hic olmayan bir usulü bu coğrafyanin parası olan kesimine kabul ettirmesi.
@Gezgin_biri Bu millet okuduğunu anlama konusunda tüm testlerde sonunculugu zorluyordu. al işte örnek.
Adamı kotulemiyorum, başarısız da demiyorum, dünyanın en iyi etini sunuyor diyen birine heaassiktirlenordan diyorum.
Adamı bu kadar başarılı yapan şey kendine has tarzı. Yoksa istersen New York'daki restoranları hakkındaki et gurmelerinin (Amerikada çok var onlardan) pek de olumlu olmayan incelemelerini okuyabilirsin.
Restoranları tabii iyi de, o sektörün en iyisi olmaya yakın bile değil
@Ragnar_Lodbrok iste bende onu diyorum sen ister kabul et ister etme. Adam kendini ispatlamış. Ben lafin gelişi mubaala ettigimi belirtmeme rağmen sen hala israrla aynı şeyin peşindesin. Bu millet okuduğunu anlama konusunda gercekten zayif malesef
Bu fotoğraflar da gördüğünüz Nusretin gerçek hali değil... Bu adamın erken dönemlerini bilirim ben... Gayet normal, efendi ve kendi halinde birisiydi... Ne zaman ki PR çalışmaları için ajansa kendisini teslim etti böyle bir canavar çıktı ortaya!
Bundan 10 sene önce otostopla giderdim gitmem gereken yerlere. Ve 10 sene sonra çok arabam olacak derdim. Şu an 14 tane arabam var ve hepsi çalışıyor. Her otostop çekeni alıyorum. İşime aşığım ve evlenecek zamanım yok.
iyi biri gercekten gonlu bol temizlik calisanlarina bile 3000 TL maas verdigibi duymustum ne kadar dogru bilmiyorum gerci.. ama yakisikli oldugunu da soyleyemem kendi yaginda kavruluyor iste
Dis görünüs olarak pek begenmiyorum ama adamin basarisi ve hicten bu duruma gelmesi taktir edilecek seviyede. Helal olsun. Rihannaya bile resmini tasitti.
Nusret nereye kadar bekar kalacan Nusret bari çalışma boşyere kefenin Çebi yok nusret işin zor nusret sen ne yaptın nusret ahhh nusret hep kendine müslümansın çolukçocuk mafiş
En İyi Cevaplar