Bu türkler neden böyle. Hayır ben de türküm ama yengeç kovası psikolojisiyle yaşıyorsunuz. Kız gayet basarili sesine zaten laf eden 💩yemiş. İşinize gelince daha çocuk ruj sürmüş bir de diyorsunuz işinize gelince de bu ne ego diyorsunuz. Hiçbiriniz ergenlikten geçmedi herhalde. Özellikle aşağıdaki yorumlarda olamaz bilmem neyimin starı yazan kızlar hep 18-19 yaşında. O kizlarin tek hedefi 20 yaşıma geldim artik evlenmeliyim oldugu için hedef belirleyip hayal kurmanın ne olduğunu bilmezler. Bu kız isterse olur. En azından sizin gibi hemen evlenip iki uç çocuk yapıp sonra dayak yiyip ailesinin yanina gitmez. Bu kadar da çatlamayın. Ama yarin bir gün kız dünyada tanininca bak iste türk abi bizden çok iyiler çıkıyor demiyceksiniz. Ki onu da dersiniz siz sizde yüzden çok ne var.
" EL-HUCURÂT -13- Ey insanlar! Biz sizi bir erkekle bir kadından yarattık. Birbirinizi tanıyıp sâhib çıkmanız için milletlere, sülâlelere ayırdık. Şunu unutmayın ki ALLÂH'ın nazarında en değerli, en üstün olanınız, takvâda en ileri olandır. Muhakkak ki ALLÂH herşeyi bilir, her şeyden hakkıyla haberdârdır. " gördüğünüz gibi üstünlük ne dünya starlığında, ne de küçüklük ev hanımlığında. Allah ayetle gelmiş. Aleyna çok yakında ebesininkini görür umarım.
yine her zamanki gibi cekememezlik sendromumuz tavan yapmis :) yurdum insanini cok severim cana yakin yardimsever insanlardir ama su insanlarin basarilarini kiskanma huyumuzu bir türlü asamiyoruz arkadas. Sahsen aleyna tilkiyi yasina göre cok basarili buluyorum ve ins cok daha basarili olur. Dünya stari olsa ülkemizin örnek bir temsilcisi olsa bize zarari mi olur? Ben türkiyedeyken aklima bikac is fikri gelmisti herkes iflas etmekten bahsetti kimsede tutup güzel fikir denemekte fayda var vs demedi. almanyaya geldim ayni fikri burada uygulamak icin insanlarla görüstüm 1 tane alman bile karsi cikmadi suanda birsürü calisanim var projemde gayet iyi tuttu. uzun lafin kisasi cevrenizdeki kisiler basarili olursa size zarari degil faydasi olur.
Bu kızdan çok çok daha yetenekli Ajda Pekkan, Tarkan gibi isimler dünya yıldızı olamadılar! Bu hiç olamaz. Boyundan büyük laflar etmiş. Ergenlere hitap eden 2 şarkı ve onların rekor hit tıklamarıyla dünya starı falan olunmaz. Bunun yanında yabancı pop müzik piyasası Amerikalı ve İngiliz sanatçıların tekelinde. Rekabet had safhada. Ve bu kızda o piyasaya girecek, orada tutunacak ve rakiplerini ekarte edecek sanat yok :)
En dobra en net en lafı gevelemeyen yorum bu olmuş! Ağzına sağlık Entel :) Dünya starlığı keşke bu hanım kızın sandığı kadar kolay ve ulaşılabilir seviyede olsaydı!
Bu kızın şarkılarını dinleyen 2004 den sonra doğmuştur. O sen olsan bari ne demek öyle şarkımı olur zamanında bayhana laf söyleyenler vardı şu zamanın şarkılarını duyunca ne diyorlar merak ediyorum, bir şarkının sözleri güzel olmalı anlam olmalı o sen olsan bari yok efenim kağıt kesiği... O şarkıyı bu kız değil kim söylerse söylesin dinlemem
Ekranda kizi goruyosunuz kliplerinin arkasinda milyonluk produksiyon var youtube da hep hitlerin arasında kendiliğinden olmuyo bunlar Türkiyenin justini olacak bunu ilk klibini izlediğimde söyledim. Bunun gibiler çocukken alınır yetiştirilir. Ayrıca acunun programına da tesadüfen çıkmadı ayarlı herşey.
Şımarığın önde gideni bir şey üretemiyo ki son çıkardığı şarkı da Yıldız Tilbe'nin, aranjör Emrah Karaduman yardım etmese bu kısmz bir hiç.. Dünya starı olmak o kadar kolay değil bu şımarıklıkla bir yere gelemez
Azimle s... mermeri deler 😂 çok çalışırsa neden olmasın. Yabancı youtuber ların videolarını izlemiştim Aleyna tilki baya beğeniliyor. Hatta bir tanesi Türkiye de pek sevilmediğini sebebini anlayamadığını söylemişti.
Aleyna tilki abaza venneti memleketimde bir anda parladi ve gayet normaldi.. ama şunu gözardi etmeyelim ki;bizim milletimiz rus erkeklerinden sadece bir tık ilerde. yani 5 dakika değil de beş saat sonra söner bu aleyna tilkinin macerasi!
Bu kim ya bir sting mi allah aşkına kıçı boklu şarkıcıyım diye çıkanları star olarak mı lanse ediyorsunuz arrtık hayırdır derler adama vizyonunuz olsun biraz.
Ondan daha yetenekli onca ünlü var onlar olamadı o mu olacak kızın. Şu an gundemde olmasının sebepleri küçük yaşta şarkıcı olması ve o egosu kendini çok önemsiyor onu dinleyen yaş kitlesi 8-10 yas devam etsin onlara konser vermeye :)
Açıkçası olmasını isterim. Ama bu gidişle olması mümkün değil gibi. Çabuk parladı evet de aniden yükselişe geçenler aniden de unutuluyor. Yavaş yavaş kendini geliştirseydi sanırım olabilirdi.
Böyle giderse kesinlikle olacağına eminim. Çünkü Aleyna ne kadar genç bir kız olsa da bir o kadar başarılı. Olsun isterim. Elin yabancısı olacağına Aleyna olsun
Ya aslında biraz kameralara oynuyor. Bir ortamda tesadüfen karşılaşıp, numaralarımızı alıp konuşmuştuk. Fena kız değil. Aşırı hırslı ancak. Ki o hırsla yapar bence
Bu kız bu azimle onuda olur Hem kızı okadar kotuleyip hemde hiç bir şarkısın i dinlemiyruz deyip bu kızı nasıl yukselttik? Vallaha kimse yalan soylemesin kızın sesi çok güzel eee ananjor de iyi olunca bayağı iii şarkılar çıkarıyor bence 5 yıl sonra olur bu
@ÇaylakAdam02 Inna dünyada tanınmış ve kabul edilmiş birisi ama sen etmemişsin belli Aleyna tilki ilk önce bir Inna olsun sonra digerleride olur Inna derken en basit örnek reis
Bu ülkede zeka olmadığından dünya çapında önemli insan tek tük çıkıyor. Moda dünyasına müzik dünyasına sinema dünyasına bak bir bakalım kaç tane türk var dünya çapında! Ama tabi siz gelisiyorsunuz belki bir 100 yıl sonra anlamaya başlarsın dediklerimi.
@Nightmare_Of_Nyc kızım sen dediğimi anlamıyosan banane istediğim gibi gçrüşümü söylerim burası özgür bir site isteyen istediğini söyleyeblir bu kızın star olcağınıda düşünemiyorum gelmiş geçmiş bir numaralı egoisti ilk önce yaşını bilmeli sen bu tür kızlardan hoşlanıyosan o senin problemin bana bence bu kızı hiç koruma derim. iyi günler...
Niye sen ülkenin zekasına laf ederken düşünce özgürlüğü oluyorsa ben de senin ve ülkenin zekasına laf ederken düşünce özgürlüğüm var. Site sadece sana özgür değil.
Siz sanıyorsunuz ki dünya starları ak sütten çıkmış kaşıklar. Bu kız daha çocuk ve egosu haliyle yüksek. Ayrıca elin Justin’ı olacağına Aleyna olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir spor yorumcusu. bir yorumda bulundu kazanırsa tanga giyerim diye Bu kızın olayı da o olmayacak ama ego yapıp havasıyla tutunuyor :) Bizim ülkemiz iş yapmayıp boş konuşanları sever ondan böyle parladı Dünyaya yediremez bunu ;)
En İyi Cevaplar