Olabilir pekala. Ama Dünya Starı olmak, bedenini resim sergisi gibi sergilemekle oluyorsa kusura bakmasın mankenler önünde ilerlemekte. Sesinin 'mükemmel' denecek bir yanı yok. Besteleri de kendisi yapmıyor, sözleri de -sadece sır'ın sözlerini yazmış ki pek anlamlı da değil- O halde nerede yetenek, nerede yaratıcılık, nerede zeka?
~şahsen ben bunların hiçbirine denk gelmedim Aleyna'da. Kalite, yetenek ve dehaya sahip 'sanatçı'ların hakkı Dünya Starı olmak. Olursa da torpille ya da bedeniyle kazandığını düşünürüm 🌷
Hep aynı şey bir de egosunu şişiriyor başka insanlarda dünya starı olsa zaten olmuştu ama o kriterler yok genelde Türkleri dünya starı yapmıyorlar gibi sesini beğenmiyorum hareketleri iyi değil bu kızın dans edemiyor güzel şarkıları yok yüzü de pek güzel değil dünya starlarında hep bu tarz özellikler dikkat çekiyor
Dünyada çap kalmadı. Artık hızlı ve acımasız tüketim var. İnsanlar eskiden zor beğenirdi ve tarihe adı yazılırdı beğenilen kişinin. Artık hızlı beğeni acele zirve dehşet çöküş var. Tırmanış kolay fakat düşüş iz bırakabilir.