Selen Görgüzel’in bikinili fotoğraflarına eşi Hamdi Alkan “Güzel olmuş” demişti. Görgüzel eşini bu yorumu yüzünden eleştirenlere sert çıktı. Karısına çoluğuna çocuğuna hatta kendi kanından olmadığı halde öz evladı gibi evladıma aslanlar gibi sahip çıkan, kadına beden değil insan olarak bakan hayat felsefesi ailesinin ve ülkesinin mutluluğu olan adam, güzel kardeşim değil kahramandır!
Birinin kalbini kırarsam yalan konuşur kul hakkı yer, dedikodu yaparsam, işte o zaman tepki verir benim kocam. Terbiyesizce hakaret etmeyi kendince hak gören bastırılmış zavallı zihniyetleri Allah'a havale ediyorum. Size namus anlayışınızla mutluluklar dilerim ama maalesef mutlu değilsiniz olamazsınız da. Her fırsatta kin ve öfke, kusuyorsunuz. Yazık size çok yazık!
Bir kadınım bikini giymesi ve eşinin bunu güzel olmuş demesi gavatlık mı oluyor? Neden eşi açık olan erkeklere aynı muamele yapılıyor bu ülke de sürekli?
Çok Haklı
Haksız, saçmalamış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selen Görgüzel: ''Eşim g*vat değil kahraman'' dedi, sizce hangisi?
Konu bu kadının bikini giymesi ve eşinin güzel olmuş demesi değil zaten :D Her erkek kendi eşine bu konuda bir yorum yapabilir. Asıl sorun bunun sosyal medya üzerinden yapılması zaten. Gavatlık hardcore seviyelere ulaşmış ne yazıkki :D
Bende birsey giydinmde esim bana ben gavatmiyim basksinla git evlen diyor hata benim boyle giydimi biliyordu. o sinir oldugu icin giter baska birsey giyerim ama kendimi artik iyi hitsetmiyorum kendim olamiyorum artik mutsuz oluyorum
Evet canim ben boyleyim beni boyle sevdi ve sonra karsimaya basladi evlendikden sonra sonuc ÿstedigini yapiyorum ama mutsuz ve guvensiz hisetiyor insan kendim olamadigim icin
Bu erkeklerin hepsi mi aynı ya 😡 başkalarına ağızları açık bakarlar ama kendi eşleri sevgilileri giyince yok hemen kısıtlama hemen engelleme sinir oluyorum ya gerçekten inat et giy sende onun inadına
Malesef bizim toplumda kendine güvensizlikten kaynaklandığını düşündüğüm bir kıskançlık durumu var. Karımın vücudu güzelse istiyorsa istediğini giyebilir.
hayır millete ne kim ne isterse yazar kaldı ki bunu eleştirmek kime düşer? küçücük çocuklar tecavüze uğruyor acımasızca katlediliyor bu ülkede millet tüm enerjisini bunları yapan şerefsizlere verse keşke ama ülkecek boş işlerle uğraşmakta üstümüze yok.
Herkesin kendi hayatı kendi seçimleri plajlarda herkes istedigi tarzda giyinir. Bunu kalabalik bir mecra da zikretmesi farkli goruşlere yorum yapma durumu olusturmus. Hic kimsenin kendi fikri disin da secimleri olan birini yargilama hakki yoktur. Bize uymayandan uzak dururuz biter.
Hamdi Alkan kızı hakkında yapılan yorumlarda da kızının arkasında durmuştu. Örnek bir baba örnek bir eş kesinlikle. Ona güzel kardeşim diyenler siz erkek mi oldunuz şimdi 😃
Gavatlıkla ya da kahramanlıkla alakası yok. Sadece ikisinin bulunduğu bir ortamda demesi normal , herkesin bileceği şekilde demesi anormal ve yanlış. Ben ne güzel kardeşim derim ne kahraman , sadece geniş derim.
ben bikini giyene de haşema giyene de saygılıyım.. ama bunu sosyal medyada paylaşmak, ne bilim bence gereksiz.. paylaştıktan sonra da eşinin çok güzel demesi ikinci defa gereksiz...
Dunyada ne ka. hpeler var. Her boku ye ohh ne guzel. Kiskanclik insani bir duygudur. O kadin resmen kendini insan degil esya konumuna sokmus. Hakettigini bulmus bnce
Ben eşime izin verirdim. İstediğini giyebilir. Tanga bikini, sütyensiz tişört vs de dahil. Onun istekleri, arzuları ve mutluluğu ilk sırada gelir. Feminist boyalı saçlı ise bir de ona taparım, kölesi olurum. Bokunu bile yerim onun.
Sosyal medyada bikini giymiş vb şeyler de giyenin fotoğraf paylaşmasını doğru bulmuyorum amacın ne olduğunu da anlamıyorum evlisin neden insanların göreceğini bildiğin halde insan atar ki saçma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Karısının böyle giyinmesine izin veren de etrafta erkeğim diye dolasmasin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başkalarının özgürlüğünü kısıtlayamaya ne kadar da meraklısınız Kim ne giymek istiyorsa onu giysin size ne oluyor Sapıklıkla bakmak yerine insan gibi bakıp öyle eleştiriniz.
üstsüz fotoğrafı çıksa memelerin çok güzel çıkmış hayatım da dermi acaba :)))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Unluler icin boylesi konular cok basit neymis mayo giymis giyerse giysin bizene amaclari gundeme gelmek yoksa yaninda esini elleseler sesleri cikmaz sacmalik
Bir cok sanat camiasindan tanidiklarim var.. kimin ne oldugunu emin olun sizden daha iyi biliyorum. Kimse biseylerden vazgecmeden oralara gelemiyor😫bu zihniyetinizden cikin artik
Ben de içlerindeydim bir süre gayet nezih insanlar. Bence de bu zihniyetten çıkın artık. Swinger partisi yapmak bir şeyleri eksiltmez , tanıyorsanız bilirsiniz ;)
Bir dua edersiniz artık. Bakış açılarımız farklı olsa da saygı duyuyorum size. Kıymet biliyorum tabii en iyi şekil de eğlenerek ' Zamana Güzellik Katıyoruz '
En İyi Cevaplar