Çok boş ve sıkıcı berbat bir dizi konusu yok ciddiyeti yok salak salak şeyler var bir sürü bu şekilde oyalıyorlar zaman çalmak ve beyin yıkamak için yapılmış adeta umarım en yakın zamanda biter biraz gerçek hayata göre uyarlayabilirlerdi hayat bu kadar saçma değil güzel diyen kişilere anlam veremiyorum izlerken nasıl dayanıyorlar çok şaşırtıcı ama bütün türk dizileri aynı bu yüzden hiç birini izlemiyorum bu dizinin daha farklı olacağını düşünmüştüm ama 2. bölümde izlemeyi bıraktım tabii filmlerini ve kitaplarını bilmiyorum belki güzeldir dizisi gerçekten çok kötü tanıtımı iyi gibiydi 9-13 yaş gurubu için diyebilirim kesinlikle izlenmemeli🤢gerçi zevk meselesi.👎
Kitabı varmış aslında sonra filmini yapmışlar. Şimdi de dizisi yapıldı ve reytingleri iyi şu anlık 2 bölüm için. Böyle giderse kalkmaz dizi, sevdim ben. Gençlerin olduğu komik ve aşk içeren dizi.
Ergen dizisi.. 0-14 arası kızlar watty de kitabına ölüp bıttıler sınema fılmı oldu sımdıde dızı bokunu çıkartana kadar üsteliyoruz bazı şeylerı. Ha izledimmi izlemedim izlememde :)
Gençlik dizileri zaten hep böyle insanlara gereksiz şeyleri izletip duruyorlar sanki hayat toz pembeymiş gibi biride çıkıp hayatın gerçeklerini sermez gözümüzün önüne , bu ülkede dizi sektörü için yetenek olduğunu hiç düşünmüyorum
En İyi Cevaplar