Merhaba arkadaşlar belkide burda veya bir çok yerde duyduk veya gördük işte kızlar alan türk erkekleri böyle aman keşke Avrupa da ki erkekler hem karizma hem namuslu tarzı bir çok cümleler duyduk ışte size namuslu avrupa erkeklerin den biri!
İnanmayanlar instagram @zedsly hesabına bakabilir.
Eh nevar bunda Onlar sevgilim karim seksi diye övünüyor siz ibakar ben dokunurum diyor siz evden dışarı çıkamiyorsunuz birde hitmetci gibi sülalenizin evine kadar temizlik yaptiriyorsunuz Sileme saygi duyacaksin diye baski yapiyorsunuz Avrupa erkeklerine kurban olun siz
Bütün ahlak anlayışını 2meme 1 göt ve burada da 1 kişiye sığdırdınız. Ayrıca namus kendi ahlak anlayışına olan bağlılıktır. Nedense ilginç bir şekilde türk erkeklerinde bu da bulunmuyor. Bir gün böyle söyleler 2. gün başka bir şey. Dürüst değiller. Ayrıca ahlak anlayışları sadece kendi yararına olduğu sürece makbuldür.
cogunlugu öyle maalesef ben benim gözümün gördüğü cevremde olan her türlü zorbalık kadına dayak kadına zorla mudahale eden her lavuga gereken kafayı ya da cevabı verriim
namuslu ahlaklı bir birey zorda olan her insana vicdanen rahatsız oldugu durumlarda görmezden gelemez sadece kendi eşi dostu icin değil yardıma muhtac durumda olup zaafından faydalanmaya yararlanmaya calısan aciz durumda olan kadınlara da yardım etmek zorunda bu insan olmanın kuralıdır
ahlak anlayısı sadece dayak zorbalık durumunda gecerli değil şöyle bir örnek vereyim otobuste kalabalıkda duruyoruz kadının arkasına gecmeye calısan bir lavuk vardı kadını ordan aldım buyrun buraya gecin siz dedim lavugun önüne önüm donuk bir sekilde gözlerinn icine ters bakarak geçtim bir durak sonra indi böyle ahlaksız insan bozuntularına mudahale etmek durumundayız
maalesef ama kadına korumacı saygılı yaklasan adamlar da var cok sukur yoksa bu dünya sizin icin cok zor olurdu insanlar hiç mi dusunmuyor acaba benim annem var kardesm var kızım olabilir diye
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Kızların övünüp durduğu Avrupa erkeklerinin gerçek sırları! Eşinizin sizin böyle fotonuzu atmıyorlar diye mi türk erkekleri kötü?
En İyi Cevaplar