Engin Altan Düzyatan, IMDb’nin Starmetre puanına göre Türk erkek oyuncular arasında birinci oldu.
Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ı sırasıyla; Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit, Halit Ergenç takip ediyor. Fahriye Evcen de geçtiğimiz günlerde meslektaşlarını sollayarak dünyanın en büyük sinema-tv veritabanı IMDb'nin güncel starmetre puanına göre; şu ana kadar Türk kadın oyuncuların ulaşamadığı bir seviyeye ulaşıp, birinci olmuştu.
Sizce en iyi Türk kadın ve erkek oyuncular kim? Seçimi doğru buluyor musunuz?
Kadınlarda Fahriye Evcen, erkeklerde Engin Altan Düzyatan! Sizce en iyi Türk kadın ve erkek oyuncular kim?
Bence fahriye evcen en iyi Türk aktris , engin altan da en iyi Türk aktör değil. Seçimi doğru ve gerçekçi bulmadım. Aksine şaşırtıcı buldum. Oyunculuk da görsellik çok şeydir ama herşey değildir. Bence engin altan kenan imirzalıoğlundan iyi bir oyuncu değil , ve yine bence fahriye evcen de özgü namaldan iyi bir oyuncu değil. Bu yazdıklarım en iyisi demiyorum , sadece basit iki örnek veriyorum.
Fahriye'ye güzel bulunduğu için verildi o oylar, iyi oyuncu falan değil iyi oyunculara haksızlık bu! Engin Altan Düzyatan gerçekten iyi oyuncu ama çok daha iyi oyuncular var buda haksızlık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fahriye Evcen e oyuncu diyen hayatında doğru düzgün sinema film izlememiş herhalde. Ben Demet Evgar ve Haluk Bilginer i tek geçerim. İkisi çok alakasız ama olsun.
Kadınlarda kesinlikle Demet EVGAR. Fahriye EVCEN her role girebilecek birisi değil. Erkeklerde de Cem YILMAZ diyorum. Gerek lehçe gerekese de oyunculuk açısından çok başarılı olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar