Bir internet sitesinin sorularını yanıtlayan Çağlar Ertuğrul "Kadın olsam lezbiyen olurdum. Ne buluyor kadınlar erkeklerde?" açıklamasında bulundu. Sizce kadınlar erkeklerde ne buluyor?
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam lezbiyen olurdum! Kadınlar, erkeklerde ne buluyor?
Kadınlar; daha doğrusu kız çocukları dünyaya geldikleri andan itibaren hep bir erkeğe ihtiyaç duyarlar: babalarına. Bu ilerleyen yaşlarda karşı cinse doğru yoğunlaşmaya başlar. Yani kadınların bir erkek tarafından korunduğunu hissetmeye ihtiyacları vardır.
Erkeklere nasıl kadınlar çekici geliyorsa kadınlara da doğası gereği erkekler çekici geliyor. Erkekler siz kadın olsaydınız kankanızla Berkcan bana baktı, gülümsedi kolu koluma çarptı muhabbeti yapardınız emin olun. Siz şu an erkek olduğunuzdan doğanız gereği kadınları çekici buluyorsunuz. Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı, dünyanın sonu gelirdi.
Ben ne demek istediğini çok iyi anladım. Kadınların yaradılış gereği bedenlerinde bir seksilik , bir çekicilik , bir estetiklik , bir güzellik var. Zaman zaman insanın aklına bu tür sorular gelebilir. Ben lezbiyen olmalarını istemem. İnsanın fıtratı karşı cinsedir.
Kadın olmakla erkek olmak aynı şey olmadığı gibi düşüncelerimizde aynı olmuyor şu an kadın olsam şöyle olurdum böyle yaparsım diyen erkeklerin hepsi erkek kafasıyla düşünerek konuşuyor eğer gerçekten kadın olsaydılar o zaman böyle söyleyemeyeceklerdi
Bu soruyu ormaları bile yanlış diye düşünüyorum İnsanlar çift yaratılmış erkeklerde kadınlarda bir şeyler arıyor kadınlarda erkeklerde Tabii ki bir şeyler arıyor.
Ya buna çok gülmüştüm ahahahahha. Kadınlar erkeklerde ne buluyor sorusu nasıl bir soru ya bende sana erkeklerde ne buluyorsun sorusunu yoneltmek istiyorum ahahahaha
En İyi Cevaplar