AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Kadınların kendine asılan adamları paylaşmaları bence şımarıklık belirtisi. Gerek var mı? Bana asılanları hiç paylaşmadım gerek de duymadım saçmalık
Gerek yok paylaşmaya. Ne kazandı paylaşınca
@Miabellaa Boş boş konuşma, konuyu değiştirme. Kız onu mu kastediyor. Feministler sadece beyanlara bakarak bir erkeğin fotoğrafını alıyor, üstüne tacizci yazıp sağda solda paylaşıp ifşa ediyor. Bu saçma kültürün yok olması lazım.
@Miabellaa Sen ne pislik bir adisin bea. Konuştuklarına dikkat et beyin özürlü. İnsanlara iftira atma. "Sizde elle taciz olana kesin tahrik etmiştir bu şekilde olanlaraysa karalama yapıyorlar diyorsunuz. " Bu nasıl iğrenç pislikçe bir iftiradır. Ağzımı bozmadan defol git burdan, faşist özürlüye bak sen ya. Seni banlıyorum, yorum da atma bana daha. Pislik domuz.
@Miabellaa Ben nerde öyle bir söylemde bulundum. Kör müsün sen. Nasıl erkek düşmanı feminist bir faşist olduğun ortada. Hastalıklı bir erkek düşmanısın bence sen.
@Miabellaa Havlayan sensin feminist köpek. Defol git, gece gece keyfimi kaçırma benim.
Miabellaa benim gibi yorum yapan çok kadın var soruda. Onlara yorum yazsan?
@Miabellaa Ben kadın düşmanı değilim ama senin gibi feminist erkek düşmanı faşistlerden nefret ettiğim doğrudur. Defol git şimdi.
Sildim onun yorumlarını engelledim ama yazamaz umarım.
Defolup gitmesi gereken biri varsa o da kesinlikle sensin ağzını bozan da sürekli saldırgan cümleler kullanan da sensin diyelim ki ben erkek dusmaniyim ama sen resmen insan düşmanısin.
Gizli üye, senin o güzel kalbin, merhametliliğin iyi ki var. <3 Senin gibi insanların varlığı bana geleceğe dair umut veriyor, insanlığa olan inancımı koruyor. İyi ki varsın diyorum. :)
Miabellaa yazma artık başkalarının yorumlarına yaz git orda kavga çıkar
Yorumumdan git ya
Ulan ben mi kavga çıkardım iyi oku iyi kim kime satasmis iyi bak seni savunuyor bey efendimiz kavgayı ben çıkarttım değil mi çok afedersiniz tencere kapaksıniz tam olarak
Ben paylasmazdim sevip kazik yiyecegine hem parani al hem de felekten bir gece fgecir
Tepki gösterme amacıyla paylaşmış ama bence paylaşmaması daha iyi olurdu..
Bakın bana nası teklifler geliyo diye tribe girmiş
Vay anasını 1 gece için 1m $ ha? Kız olarak doğmak vardı.
Azeri is adam da hic zevk yok 1 milyona neler var puh senin zevkine 😀
Olayı kaçırmamak lazım. Ne olmuş ne denmiş neler yapılmış. Bunlar önemli değil.
Önemli olan reklam.
Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz.
iyi yapmis belki bidaha bir bayani. bu derecede rahatsiz etmeye utanir..
Bazı insanlar çok tiksinç en kötü yanı her yerde olmaları
Aklıma ister istemez acaba sahte mi sorusu geldi keza bu aralar popüleritesi baya düştü
Helal olsun kadın bir mal veya eşya değil isteyen istediği fiatı biçip alsın ...
Üniversitede not için hocalara veren onlarca kız gördüm şimdi de burda namuslu kesilmişler başımıza
Ks de bile bize saçma sapan mesajlar geliyor, bu kadına giden mesajları düşünemiyorum.
ya dimi...
Reklam kokan hareketler de denilebilir ama doğru olan paylaşması. Güzel hareket.
Haddini bildirmek gerekiyor bazen çok iyi yapmış hesabı ifşa da etmeliydi.
ohh iyi yapmış bence adamı parasıyla rezil etmiş oh
O adam rezil olmamış ki, kimse kim olduğunu bilmiyor. Niye rezil olsun ki?
@HüzünlüBirKalp as doğru😅 çok fena yükseldim ondan görmemişim
Bence fenomenliğini artırmak için veya şov için paylaştı. Eğer amacı ifşa etmekse kullanıcı adını da paylaşcaktı.
@HüzünlüBirKalp kullanici adı Ile paylaşması uygun olur mu ki?
Bence gayet olur :D
@HüzünlüBirKalp mesaj at özgeye söyle adinida paylaş
Keşke Mehmetçik Vakfı'nın hesap numarasını verseymiş.
Takdir ettim kendisini. Hani medeni bir şekilde bir teklif sunsa neyse de böylesi bir fahişeye bile yapılmaz.
İyi yapmış, ne edepsiz insanlar var yaaaa
1Mn $ olan bir adam böyle yıkık bir karıylamı yatar. moskova gibi biryerde yasayan birde sfsdgsdfg ne saf insanlarsınız kadında gerçek zannedip durum atmış sdfasgsdhg
Yıkık kadın mı? Hayrani falan degilim de gayet basarili ve guzel bir kadin.
1 milyon dolar çogu popüler kişinin fiyatı olaviliyor bunlar gercek
hahaha kafayı yemişsiniz siz :D
kafayı yiyen ve zengin ola epey kişi var kokain eron kullanıyor ya da böyle aptalca şeyler yapıorlar... bir bilemeyiz tabi.. bize ayagımızı yerden kesen biaraba başımızı sokacak bir ev olsa mutluyz turkiyede
@hakannet55 valla bizde zenginizde ne bıleyım insanlar değişik rezili vezir ediyorlar 1Mn$ nedü ya dhgdf
sizde zenginssiniz belki ama zengin kimse biz zenginiz demez.. ayrıca demekki görlülüsünüz ve edeplisiniz.. aile ve manevi degerleriniz var... bunlar paradan daha önemli bence..
@hakannet55 paradan önemli şeyler tabikide var ama bu devirde nekadar önemli olur tartışılır
Müstahak böyle erkeklere, iyi yapmış! Tebrikler ediyorum Özge Borak'ı 👏🏻
Tebrik ediyorum yazacaktım 😀
Ahlaksız bir teklif olmus ama özge hanımın yaptıgı ifşa daha ahlaksız olmus? bunu saklı tutması gerekirdi? bazı insanlar ünlü olmayı kaldıramazlar
Şahsen ben tek kuruş wermem kendisine? adam o kadar cok begenmışki parasına kıymış?5 dk lık zevk icin 1 milyon dolar wermiş? bence adam tam bir ahmak? o parayla koca bir harem dolusu kadınla unutulmaz bir gece yasayabilirdi ,
Hayır bu kadında olupta , diğer kadınlarda olmayan ne? Saygıdeğer iş adamına sormak lazım.
Ayıp be pislikler! Ha 1 milyon dolar ha 10 lira kadını böyle basitleştiremezseniz zorda kalır meslek olarak seçer ama siz böyle bir şeyi teklif edemezsiniz !
Ahlaksız bir teklif olduğu kesin, ayrıca paranın büyüklüğünü de göstermek de istemiş bence.
Psikolojik vakalar, millet çıldırmış resmen, Bu kafayla bir yere varamayız ama bakalım hele sonumuz hayırlı olsun inş.
1 milyon cok degil mi ya. Adam ne kadar bonkörmüş:)
muhahaha :D :D
Gelen ilk mesaj degildir bence. Neden böyle bir sey yapmis anlam veremedim
Ben olsam bende yayinlarim ki bir dahakine böyle şerefsizce mesaj atan adam 3 kere düşünsün az bile yapmış. Adını da yayınlaması lazım
Şerefsizin annesine karısına bacısına aynı teklifi biri yapsa ne der ne yapar. Helal olsun Özge Hanıma ki böyle bir ibneyi ifşa etmiş
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığından yola çıkarak aynı zamanda mağduru oynayarak kendini güzel pazarlamış. Fiyat 1 milyon dolar saçma sapan tekliflerle gelmeyin işte
Sanal ortamdan teklif geldiği için ciddiye almamıştır 😊
1 milyon $ vermeye razı adam instagramın dm sine mi kalmış kolpa
Kabul ederim beni yapsın
Ahahha
Gerçekten yapsın eğlenirim bende yalarım içime alırım biter gider
Ulan 1 milyon dolarla kimleri kimleri mikersin. Bu kadına 15 tl vermem
O da sana bayılıyordu
@Hukukcu_Adayi o bana kurban olsun
Para yine ortalığı kaosa sürüklüyor :D
Adamı ifşalardım yine iyisine denk gelmiş.
Ya adam resmem tröllemiş hesabi verse bile yatirmaz dı. çün ki azerbeycan da çokçok daha iyileri varr 😉
ben kadın olsam kesinlikle kabul ederdim. Parayı aldıktan sonra hemen ifşa ederdim. Parayı hemen yatırırsa parayı aldıktan sonra, parayı iş bittikten sonra olsa işten sonra yapacağımı yapardım.
Mesajın doğruluğu da tartışılmalıdır. Sonra karşıdaki ahlaksız yargılanmalıdır
İfşa etmesii harika olmuş~ 👍👍
Mesaj doğruysa tabi. Kendi reklamını yapmak için kendisi de uydurmuş olabilir ama. Çünkü bu derece bir ahkaksızlık olmaz.
@ben_ozgurlugum neden olmazz.. daha fena orneklerini yaşayanlar var..
Ne ara böyle bir topluma dönüştük
@ben_ozgurlugum işte bunu düşünüp tartışmalı bencede..
şerefsiz karaktersiz insan kadına parayla istediğini yaptıracağını sana mal adam. özge borak çok güzel yapmış eline sağlık
O fakir olsaydı kabul ederdi kim 1milyon doları kazanır ki ailenizi satsanız kazanamazsınız.
Şerefsizlik adamın yaptığı ama sende ismini saklicaksan niye ifşa ediyosnki
Iyi yapti... Sussaydi arkasi kesilmezdi.. E biraz da reklam koktu boylece..
Resimdeki yazıların aynini bende yaparım hiç inandırıcı gelmedi. Belkide biri trolledi
Adam teklifte bulunmuş kabul etmezsen etmezsin ifşa etmek sacma
Az bile yapmış ben o adamı bulup hadım ettirirdim ne ahlaksız bir tekliftir bu
Sen işkenceci, kafayı yemiş birisin.
Adamın alnından öpüp 'Hay aslanım tabii' dememizi falan mı bekliyorsun anlamadım?
Öncelikle hadım iğrenç bir işkencedir. Bunu savunan bir insan iyi bir insan olamaz. Sen çok radikal, intikamcı, işkenceci ve öfkeyle bir yorum yapıyorsun. Adamın yaptığı yanlış bir şey ama senin yaptığın 1000 kat daha kötü. Mesela kırmızı ışıkta geçmenin cezası para cezasıdır, kırmızı ışıkta geçen birine hapis cezası verilebilir mi, idam edilebilir mi. Böyle saçma bir sistem olur mu. Olmaz. Her şeyin belli bir karşılığı vardır. Senin gibi insanlar çok tehlikeli. Senin gibi işkenceci bir kafayla konuşmaya bile korkulur. Şahsen arkadaş bile olmam senin gibi biriyle.
Bana da doğrudan cinsel içerikli mesaj atan kızlar oldu bu sitede. Ne ifşa ettim ne de senin gibi böyle öfke, intikam ve düşmanlıkla doldum. Kibarca red ettim kızı istemediğim için, bazı yönlerini beğenmediğim için. Senin gibi erkek düşmanı feministler ne hikmetse hadımı sadece erkeklere yönelik uygulanmasını istiyor. Bu uygulamanın bile bu şekilde çıkması için propaganda yaptılar. Resmen iki yüzlülük. Neyse ya ne halin varsa gör.
Bu millet bu parayı nasıl kazanıyor yaa :) doları bırak milyonu bırak 1 lira bulamazken bizler :)
Gundeme gelmek istiyor fiyatim bu ama indirim yaparim diyor herhalde 😂
Bence fake olduğunu anladı reklam yapıyo ne boksa..!
Bence gizlemesinin nedeni başkaları o paraya salça olmasın diyedir 😂😂
Çok iyi yapmış valla, pislik herif ya
Kadın ciddiye alıp madara olmuş.
Bence de 😂
Milyoner olan adam dm'le uğraşmaz ;)
Kadın ünlüyse bağlantı yoksa dm den ulaşmak durumunda kalabilir
For example Arda Turan 😆
O da doğru. Niye dm ile uğraşsın. Biri fena yemiş bu saftirik ablayı
Galiba aynısını yapmam.
Ne yapardın? ve neden?
bir milyon etmez.. öldürsen etmez..
Gundemde olma cabalari iste
Kendini reklam etmiş sanki.
İfşa değil fiyatı arttırma olayı bunlar ;)
agzina saglik adam :D
kabul ederdim galiba ben bilemiyom
:D :D Oha
@Ateist_Türk 1 milyon dolar boru mu gercekci olmak lazim
:D :D Büyük para doğru. Sadece cevabına şaşırdığım için gülmem geldi. :)