Özge Borak yaptığı son paylaşımla şaşırttı. Kendisine ahlaksız teklifte bulunan bir iş adamının mesajını paylaşarak onu ifşa eden Borak bu ifşasına yazdığı şu satırlarla da yaşananları eleştirdi: “Çok fazla takipçi mesajı paylaşmam genellikle.Ya çok komikse ya ilginçse paylaşırım. Kadın, erkek fark etmez, herkese olmasa da bazılarına cevap vermeye çalışıyorum, bilen bilir. Ayrıca sevgi mesajları da çok oluyor, sağolun. Bence geneli dozunda ve saygısızlık içermiyor. Ama bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik canım…”
Oyuncu Özge Borak, 1 gece için 1 Milyon Dolar teklifini ifşa etti. Aynı durumda siz ne tepkiyi verirsiniz?
Bu tarz paylaşımlar artık çok bayatladı, Daha geçenlerde salağın teki demişti: *Erkeğin cebinde 1000TL para yoksa dışarı çıkmasın* Diye. Bence bu kadın reklam için başka bir yola başvursun, Bir milyon dolarmış, ne tuhaf, Biz de inandık yani, Milleti salak yerine koymak bu kadar basit ve kolay olmamalı. Sen keşke bu absürt paylaşım yerine, Ülken için, Toplumun için iyi bir şey üretseydin da öyle daha iyi pirim yapabilirdin. Biliyorum, yine gerçeğe söyledim diye hesabım kapanır diye ültimatom alacağım, Doğruyu konuşanı 7 köyden atarlarmış hesabı…
Adam sanatçıya direk sen o... sun demiş. Bu ağır bir hakaret. Gerçekse ya da onu işletmeye dönük eşek şakası ise bile mutlaka yapan kisi hakkında suç duyurusunda bulunmalı. Bu hemcinslerine de yapılmış bir saldırı.
bunu paylaşmanın ahlaksızca olduğunu düşünenler tecavüz olaylarında kadınları bu durumdan ötürü suçlayanlar gibi. burda mağdur olan kim buna bakın. kadının biri de ben bunu niye bana dedi diye oturur üzülürüm demiş bu nasıl bir zihniyet? sapıkları ifşa etmek yerine onların yaptığı şeyi neden yaptıklarını mağdurlar mı düşünecek bu ne saçmalık. gerçekten hastasınız
Görüşüme ben diye başlamışım. Ayrıca ifşa etmem adli makamlara başvururum onu da belirtmişim. İfşa ettiği de ona sunulan para, adamın ismi drğil. Ki bu da benim ederim bu demek gibi ayıp.
@Mines26 Hasta olan sensin bence. Tecavüz başka bu konu başka. Bana da özelden kızlar buna benzer cinsel mesajlar attılar. Şu anda bile duruyor silmedim. Ama kimseyi ifşalamadım. Ayrıca ifşalamak hukuksal olarak bir suçtur. Sadece geri kalmış, medeniyetten bir haber bizim gibi ülkelerde olur böyle saçmalıklar. O adamın attığı mesaj saçma ve aptalca, ama kadının yaptığı da aynı şey.
@Ateist_Türk ifşalamak kişinin kimliği gösterilerek olur. burda insanların neler yaptıgını gösterme için paylaşmış ve duygularını dile getirmiş adamın kimliği ortada yok
Tercüme edeyim, Çok seksi ve güzelim, bana biçilen paranın miktarına bakın! Sizce de haklı değil miyim? Evet, şimdi bunu ifşa adı altında, isim vermeksizin (!) yedi cihana duyurmalıyım...
Aa üstüme iyilik sağlık adam yerine koyup adam gibi bişe yazdık eşek çıktı anırdi. Sorunlu ya. Mal. Tamam artıyı geri alıyorum. Sen de birazdan bir küfür yazar engellersin senin gibi IQ suzların çapsızlığına bu yakışir.
2 dk da kadın düşmanı olduk iyi mi. Ben kadınları çoğu kadından daha çok ve mantıklı savunurum yeri gelince, böyle içi boş olayların üzerine konuşarak bir yere varamazsınız. Eğer varmak niyetiyle yola çıktıysanız bunun üslubu da şekil a da görüldüğü gibi olmaz... Reklam diye bağrıyor zira. İsmini cismini ortaya dökersin, kişiyi pişman edersin. Ve altına bunun ne çirkin olduğunu anlatan ve kınayan yazı yazarsın. Yazıyı okuyan erkekler de akıllanır. O yüzden eksi yağmuruna tutmayı bırakın...
Kadın'da kadın olsa bariii. Tipini görünce şeyim düştü. Bir gece için 1 milyon dolar falan tarzı iddialar ifşalar genelde hep yalan haberdir hiçbir erkek o kadar parayı bir kadın'a vermez isterse dünya'nın en seksisi olsun çok zor bu, filmlerde insanların pis fantazilerini ve gelebileceği en yüksek gözü dönmüşlüğü yansıtmak ve izleyen içinde sapıklık olan izleyicilerin fantazilerini doyurmak iiçin çekilen sahneleri gerçekle karıştırmayalım, kadın ''bak gerçekte de yaşanıyor' bana da aynısını teklif ettiler tarzında kendini reklam etmek istemiş. Filmlerde olur o sahneler sadece gerçeği yok bunun. O paraya binlerce eskort tutabilir binlerce hemde bu kadına mı kalacak. Ayrıca Azeri iş adamı bu şekilde konuşma yapmaz > ''parayi hemen yatiriyim'' (yatiriyim) Exm: (Yatiriyeah) bu Türkiye Türklerinin konuşma stili'dir.
Yapılınca ayıp değil de ifşa edince mi ayıp? Teklif iğrenç olsa da ona yapılması bak bana ne teklifler geldi ama ben taviz vermedim bazı şeylerden düşüncesini dusundurmesi de normal. Bence gurur duyulacak bir şey bunu reddetmek.
Hayır, adam ya sahte ya yalan.. dünya üzerinde bir kadına bir gece için 1 milyon dolar verecek adam yok da... verse bile bu hatuna vermez.. Bunlar reklam kokan hareketler, bence kimse yemez bu ucuz numereyi )))
Kadın iyi etmiş çok asilmiş. Ama o iş adamı olacak cahil kıro böyle yaparak ne sanıyor kendini? Ben ok sevdiğim ünlü biriyle tanıştım. Ne zaman istersen kapım sana açık çekinmeden gel demişti. Benim o zaman değil param işim bile yoktu. Para şımartınca kırolar kendini bir halt sanıyor.
Öncelikle özge borak gerçekten güzel ve hoş bir kadın. İstersen Dünyanın en zengin işadamı ol , bir kadına mal alır gibi gecelik fiyat belirlersen , baştan kaybedersin. Çünkü fazlasıyla itici , fazlasıyla kibirli , en önemlisi de kadına bakış açısını belli eden aptalca ve sapıkça bir öneri. Karşında ki Türkiye nin en ünlü ve ün güzel aktrislerinden biri , afederseniz ama genelev kadını değil.
Hesabın ismini ve resmini kapatmış. Teklifi değil ederini ifşalamış çok yanlış 👎🏼 bir milyon dolar verecek olan adam da kalkıp instagram DM den ulaşmaz belli ki işletilmiş ve kendisi de fiyata inanmış ama komik olmuş
Ne ara bu kadar art niyetli olduk.. eğer susmaya devam ederse bu ahlaksızlar bunları teklif etmeye devam edecek kadının kadına yaptığını diye bir söz var hem cinsinizi korumak yerine bu kadar ağır taşlar neden?
Bir erkek olarak dediğine katılıyorum, insanlar daha farklı şeylere değer vermeli, belki dünyada sevgiye değil güce binaen sevgili/eş olan kadınlar olduğundan sadece bir teklif adamın yaptığı ama hiç olmaması doğru olanıydı.
İfşa edenlerden nefret ediyorum. Kız erkek farketmez, bunu yapanlardan nefret ediyorum. Sil yorumunu, banla profilini oldu bitti, kabul etmek zorunda değilsin. Feministler yapıyor hep bu ifşa faşistliğini. Merhaba diye mesaj atan erkeği bile ifşa ediyorlar, hiçbir kanıt yok sadece bir erkeğin fotosunu alıp altına da tacizci yazıp sağa sola asıp ifşa ediyorlar. Bu saçmalıkla mücadele edilmeli.
kadın düşmanları toplanmış yine. kadına atılan hadsizce bir mesajdan yine kadın suçlu olmuş :) ikiyüzlülüğünüze hastayım, artık kendi sevgilinize veya eşinize böyle bir mesaj gelirse “nolacak canım, sil gitsin mesajı kezbanlık yapma sen de” dersiniz.
İsmini de açık ifşa etmesi daha bir güzel olurdu bence Kadınlar sustuğu zaman ben mi birşey yaptım böyle anlaşılacak dediği zaman yenilir kaybeder susmayalım.
Öncelikle kesinlikle adamı kınıyorum, ot herif, çünkü Özge Borak bir oyuncu ve bir hayat kadını değil. Adamın, Özge'ye sırf kadın olduğu ve beğendiği için böyle bir şeyi dile getirmeye hakkı yok, kimsenin yok. İşin diğer yönüne gelirsek bence bu troll olabilir belki de adam sallamıştır :d Hayat kadınlığı yapan tahmin ediyorum ki bir hayli kadın vardır ve kendilerine daha fazla dikkat ediyorlardır yani 1 milyon dolar verecekse başka birine yazmalıymış bence jeqwjkdjkasda
Gerçek ise adam fazla american filmi izliyor bunu 90 yıllarda filmini yaptılar.. Gerçek olup olmadığı da belli değil reklam da olabilir çünkü adamın adı da görünmüyor... Şahsen aldırmaz siler ve hangi sosyal kanaldan paylaşılmışsa şikâyet ederdim 😉
Özge Borak karakter olarak çok iyi bir insan, sevdiğim bir oyuncu. Fakat böyle yüksek meblada bir teklifi, heleki bir iş adamı, instagramdan dm ile yapmaz. Burada bir tuhaflık var ama, neyse.
Bu tarz iğrenççç teklifler her kadına gelmiştir banada geldi ama asla uluorta paylaşmadım, engeller geçerim onlar için parmaklarını yormaya bile değmez diye düşünüyorum
@E-Y-Ş-A-N Biz erkeklere gelmiyor hiç zaten. Gel benim profilime bak nasıl mesajlar geliyor kızlardan. Her şey kızlara oluyormuş gibi davranmayın. Hiçbirini de ifşalamadım bu arada.
Çoğu kızlara bu mesajlar geliyor maalesef ve bu ünlü olmasına rağmen böyle ifşa etmesi saçma engel atabilirdi veya şikayetçi olabilirdi diye düşünüyorum
Çaktırmadan ederini söylemiş.. Azeriler'in "iş" anlayışını bilse ciddiye almazdi. 1M a sülalesine gider Azeri.. Hele ki Moskova'da bu neyin yokluğu))))
Tamam pis iğrenç bir durumda takıldığım nokta neden özge borak 1000.000 $ verdikten sonra daha civeleğini bulursun be adam.. Adam pehlivan gibi hatun seviyosa demek...
Sanat dünyasında bu paradan daha az miktara bu teklifleri kabul edenler var. Sanki sanat camiasının yaşadığı ilişkiler çok güzel de adama kızıyor burdakiler. Konuşacak anlatacak çok şey var da duymaya hazır değil bazı arkadaşlar.
Aynen ben de onu düşündüm aslında. bir tek ona değil, ünlü olmayan normal kadınlara bile atıyorlardır. Her mesaj atanı ifşa etmeye kalksak... Ama öyle adiler de hak ediyor aslında.
Tebrik ettim, sonuna kadar haklı. Azeri bir iş adamının, aslında onlarda p* diye geçermiş ya hani, doğru, o herifi ifşa etmiş, güzel de yapmış ellerine sağlık.
Amaç ifşa değil bence. ifsa dediğinin adı sanı olur. bu"bir kere verirsen altına Ferrari çekerim"diyen kişiyi değil de, arabayı ifşa etmek gibi bir şey olmuş.
Kadın doğru olanı yapmış Neden? Belirli bir kitleye hitap ediyor ve bu paylaşımı ya da ifşa toplumsal bir farkındalık oluşturabilir. Düşünün aynı mesaj eşinizle kızına kardeşinize veya ablaniza geliyor bunu soylemeyip engelliyor siz bunu eskaza gördüğünüzde ne yaparsınız bu paylasim emsal teşkil eder ebeveynlere örnek olur öyle evde nasılsa diye internet cehennemin in ortasına çocuklarını bırakmazlar cinsiyet önemli değil erkek ya da kadın olun ama evrensel düşünün.
Madem 1.000.000 $ harcayacak dünya da kadın mi kalmadı Adriana Lima Victoria Secret melekleri dunyaca unlu manken ve oyuncular dururken bu kiza niye bu kadar teklif etsin. 😂
Belki de kabul etseydi de karşıdaki onu ifşalicaktı 1m dolar bu kimse kolay kolay veremez ama helal olsun kadına en doğrusunu yapmış keşke hesabı da ifşa etseymiş
çocuğun biri mesaj atmış ciddiye almış haha, hakkaten böyle bir girişimde bulunsalar giden ünlüler çok olur... akşam yemeği için dubaiye gidenler diye magazin haberlerini unutmadık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Serefsiz ya azerilerden ne beklersinki hepsi böyle seks düskünü. Kendi erkekleri bir boka benzeme azerilerin ama kizlari bebek gibi guzeldir ona ragmen rus orpulariyla aldatir bu azeriler. Bu milletten tiksindigim kadar baska kinseden tiksinmedim
@Vindicta ermenileri bilmem ama azeriler cok berbatlar. Hani kardes ülke lafini yine türkiyede duyarsin onlar türkleri sevmiyoki hic. Rus manyaklari olmuslar
Öyle özellikle o kazaklar çok berbatlar. Düne kadar ruslar onları eziyordu şu an onlar rus hayranı olmuş. Türklerin sadece türkmen , afgan, özbek ve uygur dostları var. Azeriler karabağdaki gariban azerilere bile sahip çıkmadılar umursamadılar. Yinede üzülüyorum sonuçta aynı milletiz.
Bence bu bir reklam zaten açıklarkende bocalamış. Çoğu kadına giden mesaj türlerinden ve 1 milyon dolar teklif edecek adam mesajdan teklifte bulunmaz...
En İyi Cevaplar