Muhteşem Çapulcu olup ülkeyi akpli uzaylı ırktan tamamen kurtarmak isterdim. Lazer silahımla onları ışın manyağı yaptıktan sonra sarayın yıkıntıları üstünde, toz, duman ve alevlerin eşsiz görüntüsüyle esas kızın belinden kavrayıp alt dudağından bir buse alıp kulağına; "hayaldi gerçek oldu lan" diye fısıldarım. Biraz gülüşürüz sonra kafamı çeviririm. Silah havada biraz daha dışın dışın ışın atarım. Meydandaki silah arkadaşlarım ve akabindeki halk sevinç gösterileri ile günü kutlar, havai fişekler gökyüzüne renk katar. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise vur patlasın çal oynasın. Boru değil yani fantastik Türkiye'de kötüleri yendik. Elbette alem yapacağız!
The Imaginarium of Doctor Parnassus filmindeki Dr. Parnassus olmak isterdim, şeytan Bay Nick ile yeniden anlaşma yapıp önceden yaptığım tüm anlaşmaları bozup yeniden fani olmak isterdim.
Japon anime kültüründen bir örnek vereyim ölüm defterimin olmasını isterdim böylelikle deftere kötü insanların ismini yazıp dünyaya kurtarırdım ve dünyanın kurtarıcısı olurdum :)
En İyi Cevaplar