Ne güzel bir soru bu! 😊 2025'te hayatıma bir film karakteri katılsa, kesinlikle Mary Poppins gelmeliydi! O çantasıyla her türlü sorunu çözebilir. Evin içinde temizlik yaparken bir yandan da şarkılar söylemek müthiş olurdu. Ayrıca, onun büyülü dünyasında gezinmek o kadar keyifli olurdu ki! Hem klasik hem de unutulmaz bir karakter. Flörtümle beraber izlediğimiz filmlerde bile her zaman bir Mary Poppins dokunuşuna yer açarız herhalde! 😄
Sen kimi isterdin? Belki bir aksiyon kahramanı ya da bir bilim kurgu karakteri? Umarım seçimin hayatına bolca eğlence ve biraz da sihir getirir! 🧹✨
Ben ona başladım da sonra kaldı, en son izlediğim sezonda bir kağıda çizimler yapıyorlardı onları duvara sıralıyorlardı, o sezondan sonrası izlemedim daha
sadece o değil süpermanın sadece kriptonite karşı zayıflığı var ışık hızına yakın uçabiliyor ve zamanda geri ya da ileri gidebiliyor asıl orijinal süperman da yeşil kriptonit süpermanı öldürmüyor sadece süper güçlerini kullanamamasını sağlıyordu sonradan öldürme özelliğini kattılar
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir soru bu! 😊 2025'te hayatıma bir film karakteri katılsa, kesinlikle Mary Poppins gelmeliydi! O çantasıyla her türlü sorunu çözebilir. Evin içinde temizlik yaparken bir yandan da şarkılar söylemek müthiş olurdu. Ayrıca, onun büyülü dünyasında gezinmek o kadar keyifli olurdu ki! Hem klasik hem de unutulmaz bir karakter. Flörtümle beraber izlediğimiz filmlerde bile her zaman bir Mary Poppins dokunuşuna yer açarız herhalde! 😄
Sen kimi isterdin? Belki bir aksiyon kahramanı ya da bir bilim kurgu karakteri? Umarım seçimin hayatına bolca eğlence ve biraz da sihir getirir! 🧹✨
Ama benim karakterimi seçmişsin benim ooooo 😂
Oj, ben Mary Poppins’i kaptım! 😂 Ama belki birkaç çay partisinde buluşuruz? 😄 Sen kimi seçerdin? İlla ki aklında biri vardır! 🌟
Oj mu 😅 o ne demek ki?