Biliyorsunuz dergiler de böyle iç camaşırlı poz verilirken Vücut fondetenlenir, iyice inceltilir o acıdan harika görünüe herkes mesela Kate winslet kendisini incelten dergiye dava açmıştı genc kızlara kötü örnek olamamak için resme gelelim Ben beğendim göbegi yok, arkalarda az yağlanma var ama abest durmuyor bunu paylaşması kendini sevdiğini ve özgüvenli olduguni gösterir.
Barbara Palvin'in shopsuz, rötuşsuz vücudunu nasıl buldunuz?
RÖTUŞ Bu hamlamış vücudu, bence. Evet, vücudum bin basar ama yine de Victoria's Secret'taki en iyi vücutlardan birine sahip olduğu ve en iyi modellerden biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. Barbara Palvin iyidir ya.
0
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Detaylara takılmasak 😒 Ayrıca herseyi biliyorsun ama Barbaranın artık Victoria's Secret'te olmadigini bilmiyorsun komedi o yillar önceydi ve kendini övmen cok itici cokk
Daha farklı hayallerim var çünkü :) VS'de çıkacağını bilsem evet zorlardım şansımı ama 1) Kalitesi gittikçe düşüyor. 2) Oraya 15-16 yaşından beri bu alanda yetişmiş insanları alıyorlar, benim öyle bir geçmişim yok. 21 yaşındayım ve 22'den sonra başvuru hakkın olmuyor zaten. Ford ya da Elit de olmuş olman ve Vogue'a kapak olman gibi şartları var. Ayrıca dünyada Türkiye'de hiç mi güzel kız yok da 1 Türk bile yürümedi podyumda? Siyasi şeylerin döndüğü çok açık. Karakter olarak sevmesem de vücut olarak Cansu Taşkın dünyadaki en iyi fiziklerden birine sahip mesela ama yine de o podyumda yürüyemez.
Haklısın, Ama cansu taşkın'ın beli estetik gibi bir bel o kadar ince olamaz ya bu mümkün değil senin tek şansızlığın Türkiye de doğman burda manken olsan kaç yazar? Hangi mankenimiz Dünya da tanındı, iyi dergilere kapak oldu birde vaktini almazsam formuni nasıl koruyorsun? Nasil bu kadar incesin? Gunde kac gun spor yapıyorsun? Kac litre su içiyorsun? Kaç kalori alıyorsun? Hep diye yapar misin? Cidden merak ediyorum 😊
Estetik değil. Olabilir. 58 mi 56 cm mi ne onun beli. Genetik olarak inceyse bel inceltme egzersizleri ve korse vs. bayağı etkili oluyor. Şanssızlık olarak bakmıyorum çünkü daha iyi planlarım var dediğim gibi. Formumu nasıl koruyorum? Kilo problemim hiç olmadı. Evde de hep küçüklükten beri sağlıklı beslenmeye alıştırıldım. Düzenli-Dengeli-Kaliteli besleniyorum. Yakın zamana kadar profesyoneller tarafından hazırlanmış kişisel bir beslenme programı uygulamıyordum ama artık yaş da arttığı için uygulamaya başladım. Doğal şeker dışında (bal, pekmez, meyve) şeker tüketmiyorum. Organik-Doğal olmayan hiçbir besin tüketmiyorum, özellikle tavuk ve süt ürünleri konusunda çok dikkat ediyorum. Karbonhidratı bakliyatlardan alıyorum. Kaliteli karbonhidrata ağırlık veriyorum. Kinoa mesela... Beyaz pirinç tüketmiyorum. Siyah pirinç tüketiyorum. Makarna tüketeceksem siyah makarna tüketiyorum. Ekmek olarak sadece evde yaptığımız ekşi mayalı siyez unundan ekmek yiyorum.
Metabolizma hızlandırıcı şeylerden ya da inceltici jeldir bakımdir vs. destek alıyorum. Korse kullandığım da oluyor ama önermem çünkü iç organlara zararlı.
Bende yazdıkların hepsini deneyeceğim, teşekkür ederim 😊Benim vücut ayni kelly brook gibi sadece bacaklarım cok ince sporu bıraktım, diyeti bıraktım kilo aldım bu durum canimi sıkıyor kaburgalarım sayılcak derecede zayif olmak istemiyorum ama yağ oranim ℅22'den ℅18 falan insin istiyorum ne yapmam gerek bilsem o kadar kardiyo da yaptim
Rica ederim 😊 Metabolizmaya bağlı olarak yağ yakımı daha kısa ya da uzun zaman gerektirebiliyor, pes etme. Düzgün beslenip düzgün antrenman yaparsan olur. Bu arada 4,5 litre su içme bence yani 3 litre iç ama 4,5 litre bir anda su zehirlenmesi filan yapabilir. Ben her şeyi ona göre ayarladiğım için ve kafama göre davranmadigim için kontrol edebiliyorum ama 5 litre filan içiyordum mesela şu sıra düşürdüm biraz korkuttular :)
bir ara bende 3 litre icerdim ama tuvalleten çıkamadıgım icin 2 litreye indirdim 😊Sen nasıl ictin o kadar suyu ben 3 litre ictigim de bile beynim bile su tutuyordu tuaf oluyordum 😃Ama yine 3 litreye donucem ve spora başlayacağım bu saglik konusunda bu kadae bilgili olman cok önemli ve takdir edilesi gercekten iyi sabahlar dilerim 😇
Herkesin günde en az 3 litre su içmesi gerekiyor zaten. Tuvalete çıkma sıklığı alışkanlıkla ilgili, yediklerinle vs değil. (Yani çoğu zaman) 3 gün sabah saat 6'da yapmasan da tuvalete gitsen atıyorum, 4. gün o saatte tuvaletin gelir ve o öyle gider. 4,5-5 litre su içiyorum ama sporla, terlemeyle, boşaltımla vs. o suyun çoğu atılmış oluyor zaten vücuttan. Bidonla su içenler biliyorum :) O evreye gelmek istiyorum ama bir taraftan da dengesini çok iyi ayarlamak gerek, su zehirlenmesi yaşanabilir. Bir de ben su dışında da çok fazla sıvı tükettiğim için çok da abartmak istemiyorum.
bacım libido tavan kendimi zor tutuyorum düz duvara tırmanıyorum gece gece bu yapılır mı ya insaf yok mu sende?, kafamı dağıtayım diye geldim daha beter oldum auvvvvvvv
Az önce bir resmine baktım göbeğinde ben yok, komple fotoşop 😂 bence bacak şekilsiz benimkiler bile dha düzgün 😂 bununla yarışmaya girsem ben 1. Gelirim 😄
Çesi uzun ve yamuk, gözlere lens takıyor, burnu geniş baya kusuru var ama o kendini sevdiği için ve siz millet olarak abartmayı sevdiğiniz icin kusursuz olarak görüyorsunuz la en başta bacaklar çarpık onu gör bari 😂
Tamam kardeşim, haklısın. Çok acayip kusurlu bir kadın biz gözümüzde büyüttük. Hep bizim görmemişliğimiz, yoksa çok güzel bir kadın değil kesinlikle. Hatta güzel değil, ne dersin?
bu arada baktım barbara palvinin instagramına öyle bir fotoğraf yok, Instagrama yeni atmış demiştin ya. muhtemelen bu fotoğraf eski halinin bir fotoğrafı.
Ya kekoo sen şizofren misin? Spastik mi? Ben kadının shopsuz vücudunu sordum güzel mi, çirkin mi demedim sahiden bananeee güzel ya da çirkin bulmanizdan beynin felç geçirmiş, gözler kör olmuş yazık www.instagram.com/.../ 1 mayıs pek eskiye girmiyor ama mallll
O kadar ayrıntılı bakmamıştım 😂😂😂 ama dudakları yüzü falan genel bakınca çok datlı duruyor 😂😂 ama en güzel bence sveta bilyalova mıydı neydi o çok iyi 😂
En İyi Cevaplar