Yok ben beğenmiyorum ne yüzünü ne fiziğini. O kadının o kadar abartılmasını da anlamıyorum. İnsanların güzellik algısı mı çok sıradanlaşıyor bilmiyorum ama bu kadın bu kadar abartılıyorsa çoğu çirkin diye hitap edilen kızında aynı şekilde abartılması gerekiyor. Benim güzellik algımda yüksek biraz ondan dolayı da beğenmiyorum o da ayrı.
Evet beğenilecek bir tarafı yok. Neyse bize ne hem onu yargılayacak hakkımızda yok, güzellik göreceli bir kavram çoğu kişinin güzel bulduğunu herkes beğenecek bir kanunda yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç güzel bulmuyorum. Sıradan bir insan.
Yüzünü beğenmiyor musun
Yok ben beğenmiyorum ne yüzünü ne fiziğini. O kadının o kadar abartılmasını da anlamıyorum. İnsanların güzellik algısı mı çok sıradanlaşıyor bilmiyorum ama bu kadın bu kadar abartılıyorsa çoğu çirkin diye hitap edilen kızında aynı şekilde abartılması gerekiyor. Benim güzellik algımda yüksek biraz ondan dolayı da beğenmiyorum o da ayrı.
Sen ben misin
Benimde yüksek 😂
Kesinlikle yüzü çok güzel değil
Burnu biraz büyük çenesi kötü
Yüz hatlarını herkes beğenmez
Evet beğenilecek bir tarafı yok. Neyse bize ne hem onu yargılayacak hakkımızda yok, güzellik göreceli bir kavram çoğu kişinin güzel bulduğunu herkes beğenecek bir kanunda yok
Benim bu güzellik konusunda bir sorum var sen onu cevaplasana😄
Genelde ben toplumla zıt düşmekten zevk alıyorum. Zevklerimin sıradan olmadığını anlıyorum hshhsh
Zor beğeniyor olabilirsin bazı insanlar öyledir bu normal merak etme bende sendenim 😂
İyi hoşta bir yerden sonra kötü ya kimseyi beğenmeyince de her konuştuğundan sıkılıyor bitiriyorsun sende de oluyor mu?
Eskiden cok begenirdim
Şimdi niye beğenmiyorsun
Esmer ve daha olgun yuzleri begeniyorum Adriana Lima ve Angelina Jolie gibi
Dünya'nın en güzel kadınlarından biri ❤️
Yüzünü çok mu beğeniyorsun
Hem yüzü hem fiziği.
Güzel kadın
Sence çok mu güzel yoksa normal güzellikte mi
Dünyanın en güzel kadını değil. Ama dünyadaki çoğu kadına göre çok güzel
Mesela gözleri kaşları yüz hatları burnu çenesi dudağı o bakımdan baksan sence çok mu güzel yoksa normal güzellikte mi
Çok güzel
Normal abartılacak bir yanı yok.
İşte gerçek zevk sahibi
Abla güzel ama abartılacakadar değil
Kusursuz