Amerika'da bir çiftlik alıp orada gözden ırak bir hayat yaşıyor diye okumuştum bir yerde. Hayat tarzını yansıtmış. Sıkıntı yok hal böyleyse.
Ama artisliğine koyanlara diyeceklerim var;
Ben sakalda keramet görmüyorum. Hiçbirzamanda uzatmadım.
Mustafa Kemal'i düşünüyorum. Savaşlar farklı farklı cepheler. Beyfendiliğini hiç bozmamış adam. Sadece trablusgarp'ta sakallı. Orada da görevinin bir kısmında sivil ajan olduğu için.
Pardon ama. Evinizde elektrikli müthiş cihazlar. ya da traş aparatları. Şehitlerin ölerek kurduğu/kurtardığı vatanda paşalar gibi oturuyoruz. Rahat bozuyor bizi sanırım Laçkalaşıyoruz.
İşidmisin? Tarikatmısın? Tekke ve zaviyeler kapatılalı neredeyse bir asır oldu.
Ah memleketim! Heryanından kanıyor. Birileri eliyle yarayı kapatmaya çalışırken birileri hep o kanı gelip yalıyor.
aslında tamamen kendi tercihi olan bir hayati yasiyor son dizisinden sonra ki adanalı idi sanirim amerikaya yerlesti kopekleri ve cesitli evcil hayvanlari ile yasayip ciftcilik yapiyor bu sakalida enteresan olmus ama son roportajinda surekli saci ve sakalinin sekliyle oynadigini soylemisti yani viran bir hayat degil tamamen tercih edilen bir hayati yasiyor :)
Sakal erkeğin makyajı değildir gerçekci bakarsak genetik ve kodlanan bir şey siz 5 gün makyaj yapmayınca suratınızda fondöten ya da ruj mu oluşuyor gelelim benzetmeye evet değiştiriyor ama yapay olarak değil doğal olarak sözüm meclisten dışarı ve bu adama nolmuş :D
Bize karışmak düşmez kimsenin işine ama eleştiri yaparsam bence böyle çok iyi değil tamam sakal olsun da abartı olmasın 0 saç herkese yakışmaz birde sakalı çok kaba belki kisadan uzuna gitse daha iyi olurdu. 😀
şimdi soldaki de sakal sağdaki de sakal. Bu açıdan bakarsak fazla , kontrolsüz ve estetik görüntü oluşturmayan bir sakal şekli benimsemiş arkadaş. O yüzden de pek tutmamış :D
Sakal erkeğin süsüdür kelimesine halen katılıyorum ama kirli sakal yani sonuçta her şeyin fazlası zarar hafif makyaj bir kadına yakışabilir ama bazılarına bakıyorsun boya kutusu bu da onun gibi abartmış olayı
birincisi saçı kesmiş ikincisi sakal o kadar uzatılmaz yaban maymunlarına benzemiş severek izlerdik :) kendine bakmıyor baya saldı adamda haklı napsın adanalıdan sonra dogru düzgün rol teklifi gelmedi
En İyi Cevaplar