Evet Kaybolan Yıllar sonradan içine ettiler birazcık Camcı baba oldu Bulgar zaten en çok sevdiğim yanı esmerin Ezo ya olan aşkı sevme şekli bayılıyordum yani diziyi batırdılar sonradan 50 bölümde kestiler Olsun yine de ben çok sevdim o diziyi... Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😊 Hoşçakal
Evet evet ben de işte onu diyorum Camcı baba diyorum ben ona Camcı baba mafya babası hepsinin babası çıktı dünya maske yapmışlar falan filan ayar oldum vallahi tekrar tekrar izledim yine de Gerçi sevdiğim bütün dizileri
Kesinlikle eskiler daha güzeldi daha masum aşk sevgi aile herşey annemle izleriz hep eski dizileri filmleri Kemal Sunal olsun kadir inanır Cüneyt Arkın Kartal Tibet filiz akın Sezercik yumurcakcik😅bu zamandakiler kötüleri gösteriyor kötüyü iyi gösteriyor normalmiş gibi edep ahlak kalmadı aşk sevgi kalmadı 😢😢😢
Ne güzel sevindim benim bir sürü var sevdiğim eski dizi hani en çok sevdiğim diye seçemiyorum hepsini çok seviyorum mesela Hepsi birbirinden güzel Peki izliyor musun internetten falan
İşten yeni çıktım kusura bakma lütfen Aynalı Tahir'in yeri başka aşk kavga aynı şekilde ama daha sonra onda da alisanin yerine başkasi geldi tadı kaçtı internette var hâlâ izlerim ara sıra hayırlı sahurlar
Bilmem benim ilk izlediğim de çocukken Aynalı Tahir aynıydı sonradan izlediğim de farkettim değiştiğini yakışıklı çocuk ama aktör değişince film eskisi gibi olmuyor sanki
Polat başka bak şimdi o oldu sanıp geliyordu ama polatti yani 😅 Polat'ın da bir sürü sevdiği oldu evlendi çocuğu oldu inciden ebrudan şimdi birkaç kişiyi sevmek sucmu? İnsan bir kere mi sever? Defalarca olamaz mı?
Vayyy yakışır EyvAllah da'si var birde ne sahneydi be mezarlık uyan memos pencereden bir ses geldi gözlerim doldu kaç sigara yaktım haddi hesabı yok her seferinde Memati'yi erken çıkardılar hem Memati de ikinci ile evleniyordu aklıma geldi sevmek en güzel duygu sevmesini bilene ben hep sevdim ama en çok kendi kendime seviyorum diyenler oldu onları da sevdim sevmek kötü birşey değil hayırlısı biri ucu besi yok ki? Yine sevebilirim dalga mı geçelim?
Ben hep çok sevdim ya hep ya hiç unutmak diye birşey yoktur alışırsın zamanla ya da aniden bir anda ben ağlamadim da gözlerim dolmuştu ağlayamam kolay kolay
Ben cok agladim güzel bir söz gördüm sana da söyleyeyim keskelerim olmayacak kadar ona cok firsat tanidim bu söz benim gibi deger veripte görmeyenlere gelsin
7 numara bende çok severdim severim abim şu an da abi diriliş izliyorum internetten boş kaldıkça 😊Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler hayırlı sahurlar dilerim 😊 Hoşçakal
yeminn toremento en el pariso el clon zoraki koca maria analia cizel kadin isterse yabanci damat melekler okulu arthur cennet mahallesi sila babür carli en son babalar duyar kaybolan yillar berivan ruhsar deniz yildizi asmali konak cemberimde gul oya sihirli annem bucur cadi
Hoşbuldum sonercim memoli süper baba yedi numara çılgın bediş arka sıradakiler daha bir çoğu var ama vaktimi boşa harcamışım yabancı dizileri o anda keşfetse idim daha iyi idi benim için
Hoşgördüm abimm😊neden öyle dedin be abi çok güzeldi masum saf aile komedi aşk herşey başka güzeldi o zamanlar.. Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler hayırlı sahurlar dilerim 😊 Hoşçakal
tüm sevdiğim dizileri yazmışsın ama eksikler var arada :) tetikçi kemal hemşerim fırat ruhsar üvey baba küçük besleme çiçek taksi çılgın kanal bu dizler en sevdiklerimdi :)
Benim de unuttuklarım var aklıma gelenler bunlar firat'i da çok severdim sondan bir üst dört tanesini yazmıştım😅 Görüşün için teşekkür ederim diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😊 Hoşçakal
eyvallah başkan saygılar hayırlı gecelerin olsun gördükçe seve seve gelirim :) aynen daha bir çok dizi var eskilerden kaygısızlar vardı mesela çılgın bediş bücür cadı hangimiz eşşek örümcek falan daha bir suru izlerdim hep :)
Eyvallah abim Sağ olasın beklerim abi her zaman Vallahi abi görüşleri gördükten sonra bir sürü dizi unuttuğumu fark ettim çoğunu ben de biliyorum Abim çok sevdim diziler Zaten eski diziler izlerim abim
Geçenlerde baştan başladım bitirdim en güzel yeri de Ramiz dayının gençliğiydi benim için... Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler hayırlı sahurlar dilerim 😊 Hoşçakal
Kardeş payı hariç hepsini severdim unutmuşum bazılarını eklemeyi.. Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😊 Hoşçakal
Eyvallah abisi bende hepsini seviyorum severek izledim zaten artık İnternetten izliyorum TV izlemiyorum pek görüşün için teşekkür eder huzurlu ve mutlu geceler dilerim hoşçakal sesli mesaj tebessüm Emoji
Hahaha abisi hala izliyoruz annemle annemde çok sever amaçları devlet millet halk için adalet için ben de bilmiyorum valla dizinin için ettiler sonradan yenisi geliyor bekliyoruz onlardan sonra mafya olmak istedim hep olmasam da olmuş gibi birşeyim 😅😅
Ooo Ayıpsın yani çete kurardık okulda bamgüm Liseye kadar mevzularda geçti hayatım be kimi dövdüm kimi dönmedin Bilmiyorum valla hiç önüme gelene bamgüm Ver Allah Ver Ver Allah ver zaten çevrem geniş kardeşlerim falan herkese samimiydim o zamanlarda Şu anda da öyle Sürekli mevzu çocuklar için falan Instagram'a aktif hale getirdim mevzu olunca haber veriyorlar gidiyorum hemen hallediyorum yani öğretmen müdür hiç farketmez kim olduğu fark etmez Hak edene hakkını veririm kardeş Allah rızası için insanlık için hiç kimse benim kardeşlerimi Benim çocuklarımi ezemez
Kardeşim benim kardeşimsin senin için de elinden geleni yaparım aferim ne güzel sakin olma zaten Benim kız kardeşlerim de canavar gibidir kafa göz patlatır vallahi Ben de dayak yerim kardeşim dayak yiye yiye atmayı öğreneceksin yani küçükken dayak yedim büyüyünce misliyle geri verdim
Jajsisiissisisiesksksisisieid o nasıl randomdur aman tanrım Didim😅😅aynen öyle severim serserimsi hatunu gerçi ne olursa olsun ben zaten öğretirim hiç farketmez 😅😅
randrom bızden sorulur aasdfghjklşlkjhgfghjklş bende dıger kızların aksıne badboy sevıyorum nedense sevdiğim bırı yok ama dıkkatımı cekıyolar (badboy olim derken bağcılar canısı olanlar başka hahahhah)
Hahaha sor anasını satiym 😅😅😅badboy kötü çocuk mu oluyordu bende her yol var valla hiç farketmez her türlü atara atar gidere gider😅😅😅 Bağcılar da da kardeşlerim var Delikanlı çocuklar 😊
bağcılar çocuklarına laf yok bende tanırım sever sayarım. hatta bırıyle konuştum bu gun ajans a kaydolcakmış teklıf gelırse benı anında unutucakmış arkadaşlık bunu gerektırır hahaahahha
Hahaha belki sana karşı boş değildir 😅valla ben ablalarima kardeşlerime çocuklarıma herkese karışirım müdahale eder iyiliğini isterim 😊ters tepeni de beklerim zaten pişman olur gelir abisine 😅
bı gun kız kankam annemden babamdan cok karışıyon ılgı manyagı oldum sayende dedı 1 gun karışmadım hasta mısın dıyo yok değilim dıyorum yok yok hastasın dıyo trıp atıyorum knk otur suraya dıyom sen kız olamazsın kalk len dıyo nerde deli orda ben
asdfghjkasdfghj aksıne ben sinir oluyorum bı de dudak buzup aşkııım şşşu ayı ne kadar tatlı demiğğğ dıyenler yok mu ağızlarına fırıncı kuregıyle vurcan ööghh mıdem bulandı ben trıp mrıp ogrenmıycem iğrenç bı sey olduğunu bı kez daha anladım
Canım ben yaşamadim o yüzden seviyorum 😅😅😅başıma gelse bilemem artıkin 😂😂hayaller Hayaller 😅😅😅benim hoşuma gider herhalde ben de çok nazlı tripli biriyim de Cilveyi yeni öğrendim ne olduğunu bilmiyordum valla😂😂😂
Canım ben daha tam öğrenmedim ki Bilmiyorum ki nasıl birşey duydum sadece o kadar başıma gelirse anlatırım tam olarak öğrenmedim 😅😅😅😅şimdi işten çıktım
Kurtlar vadisi hariç diğerlerini sevmezdim 😅 Benim de unuttuğum çok varmış güncellemede yazicam 😅Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler hayırlı sahurlar dilerim 😊 Hoşçakal
Onlar o kadar eski sayılmaz ya ama onları da seviyorum... Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😊 Hoşçakal
HAhahah doğru komikti de ne bileyim hiç sevemedim gerçi bazen birşey yoktu izlerdim gülerdim de ama sevmezdim yine de o sarı vardiya uzun boylu yapmacik gelirdi bana hep😅
Hahaha ne güzel analar candir can 😅😅annen diyorsa doğrudur bende güler güler izlerim sevdim mi hayır tabiki 😅😅😅bazen sevmeesem de sevdiklerim ile izlerdim severek 😅
Annemle recep ivedik ikiye gitmistik tamammi bunu gor ama sinemada nasil gülüyo benden fazla güldü ciktik dediki sen begendinmi dedim evet fena degildi yani sen dedim diyoki hic begenmedim ben hosuma gitmedi 😂😂
Hımm bende gittim sinemasına gül gül oldum yarildim resmen 😅😅😅hahahaha buna daha çok gülünür be o zaman niye güldün derler yani 😅😅😅bak bende çok güldüm tamam mı kufurlere saçma sapan şeylere hele ilk film mi neydi mavi sandık var ya mavi sandık 😅😅😅reeceppp oğlum bu ne 😂😂nine gönül bu ota da konar boka da 😅😅😅oğlum bu booktan beter yarildim 😅😅😅yani ne bileyim saçma şeyler ama komik işte gülüyorum geçen de izin günün de son filmi izledik çocuklar gençler ile çok güldük ama sevmiyorum ben o sisgoyu beğendim mi evet beğendim 😅😅😅
Zerdali unutmuşum Hayat Bilgisi Benim de çok sevdiğim diziydi ve Kaybolan Yıllar... Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😊 Hoşçakal
Benden önce ki bir dizi ama internetten izlerim süper bir dizi mükemmel aile dizisi 😊 Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 😊 Hoşçakal
En İyi Cevaplar