Diziler & Filmler En sevdiğiniz eski diziler hangileri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Osman sen hemen toprak iniyorsun 😂😂😂 Benimki Öyle bir geçer zamanki sjsjs En sevdiğiniz eski diziler hangileri? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Türk dizisi olarak Aşk-ı Memnu 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl SıdıkaLeyla ile mecnun7 numaraEn sevdiklerim. 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Deli YürekKurtlar VadisiEzelTürk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en kaliteli 3 dizisi. Gerisini at çöpe... 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kavak yellerini seviyordum yakim kime dum duma :D :D :D 0 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Fatma Girik Gurbet kadını.. ve ıhlamurlar altında 0 0 Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Kaçak dizisi vardı hatırlarmısın 0 0 Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl öyle bir geçer zaman ki ve suskunlar 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Avrupa YakasıEn Son Babalar Duyar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedi numara 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. Behzat ç. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 800 cevap paylaştı. Kardeş Payı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türk dizisi olarak Aşk-ı Memnu
Sıdıka
Leyla ile mecnun
7 numara
En sevdiklerim.
Deli Yürek
Kurtlar Vadisi
Ezel
Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en kaliteli 3 dizisi. Gerisini at çöpe...
kavak yellerini seviyordum ya
kim kime dum duma :D :D :D
Fatma Girik Gurbet kadını.. ve ıhlamurlar altında
Ahahha gorsel mük
Kaçak dizisi vardı hatırlarmısın
öyle bir geçer zaman ki ve suskunlar
Avrupa Yakası
En Son Babalar Duyar
Benim karaguldu
Yedi numara
Aşka inat
Biir bana mı seslendi 🙄