Magazin Romanyalı bu genç şarkıcı sizce nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adı Iuliana Beregoi,13 yaşında henüz ama çok yetenekli ve güzel bir şarkıcı! Aleyna Tilki'ye bakın bir de buna! Iuliana Allah'ın lütfu Aleyna ise Allah'ın cezası gibi :D (Gerçi Türk kızlarının çoğu zaten Aleyna gibi ne bekliyordunuz ki) Romanyalı bu genç şarkıcı sizce nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melankolik_Duygular Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Aleyna diyince bile bir tiksinti geliyor, kıyaslama yapmak bile saçma.. Bariz bu kız Aleyna'yı döver.. #MelankolikDuygular 1 0 Yorumla
Rustie Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl sen bunu bir de 16 yaşında gör 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen daha 13 yaa o halde bile güzelliğe bak Yorumla
nxzoxsh Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Bu aleynayla ne alip veremediginiz var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aleyna güzel değil ama kendisini dünyalar güzeli görüyor :D Yorumla nxzoxsh +1 yıl Sen gecenki kizsin kesinlikle. Takmissin buna psikopat misin nesin, kizin senden haberi yok bu kadar ustunde durma tatlim😘 Yorumla
EdaSude2 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aleyna 18 yasinda bu kiz 13 daha cocuk 0 2 Yorumla tohum_123 +1 yıl Bu da Aleyna nın 13 yasinda ki hali 😂encrypted-tbn1.gstatic.com/images Yorumla EdaSude2 +1 yıl @tohum_123 Dogal sari 😂 Yorumla
Engiiin Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Kötü 0 1 Yorumla isveç_norveç +1 yıl anan mı? Yorumla
VI_HunTerwolf Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çirkin sevmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben de zaten Aleyna ya göre çooook güzel dedim yoksa bir Barbara değil Yorumla
En İyi Cevaplar