Selim’in Türkü barda tanıştığı ve sonrasında evinde öldürdüğü adamla birlikte olmuştur. Bu görüntüler ise Beyfendi denilen adamin elindedir. Tüm bu detaylardan sonra Selim’in GAY olduğu anlaşılmaktadır.
Kadınlardan uzak duran her erkeğe 'gay' ibaresi takmasaydınız şaşırıp kalırdım. Belki de kadınlarla ilgilenmeyi istemiyordur. Ve bütün sorun budur. Olamaz mı?
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen siziyi nerenle izliyorsun? Adam evli isveli hatunu var. Ama adam turku bardan erkek kaldiriyor
Turku bardan bir adam kaldirdi. Sonra o adami evinde öldurdu. Cunku adam onu herseyi anlatmakla tehtit etti. Selim gece denizcinin evinde kalmis denizci bunun cuzdanini karistirmis kim oldugunu ogrenmis
Gözümle izliyorum tamam onu öldürdü dünde kardeşini damadı öldürdü Selim’in karısına aşık ve karısı onunla kaçmazsa Selim’in babasına, Selimin ne halt yediğini anlatmakla tehdit etti ondan öldürdü ben dün ki bölümün sonuna yetiştim
Çukur dizisinde Selim karakteri cinsel tercihi nedeni ile ailesinin gözünde iki paralık olmamak adına seçimini saklamış, aile kurup normal hayata karışmış, abisi tarafından “Karı mısın oğlum sen?” diye aşağılanmış gizli bir homoseksüeldir! Yazisini okudum simdi
Nerde okudun sen bunu dizide henüz böyle bişey işlenmedi belki ilerde olabilir ama doğruysa, beyfendiden sonra bir iki bölüm Rus düşmanlar geldi beyfendinin çalıştığı adamlar onlarla kapıştı yamaç, sonra bitince sil baştan tekrar vartolu
En İyi Cevaplar