AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Eskimiş unutulmaya yüz tutmuş insanın tekrardan gündemde kalma çabası 😐😐😐
Damacana da türk erkeklerine kuyruk sallayıp tecavüze uğruyor demek ki..
Erek taciz etmek istedikten sonra her türlü taciz eder. Kadının yüz vermesiyle alakası yok bunun.
canım kadın 5 yaşındaki çoçuklar da kuyruk sallıyor 40 yaşındaki adama o yüzden tecavüz ediyor demi...
Canım kadın demedim sistem düzeltti
Agzimi bozmak gercekten istemiyorum ama bos insanlar oldugu surece bu olaylari yasamaya devam edecegiz.
Yuruyup gitsin derim. Benim kapali arkadasimi bile taciz ettiler otesi var mi
Biraz haklı biraz haksız iki tarafta suçlu oluyor bazen ki şimdiki bazı kadınlar hiç masum değil
Tacizden tecavüzden keyif alan insanlar için taciz aslında taciz değildir. Ne demek istediğimi anladınız.
Bunun haklılığını konuşuyor olmamız bile saçmalık. Kadın yüz vermeyince taciz hak mıdır? Bu ne iğrenç bir düşüncedir.
Köpekler ördekler damacanalar? Bunlar da mı yüz vermişler? Bunun gibi malları sanatçı yapan toplumuz ya bize helal olsun. Gurur duyalım kendimizle.
Haklisiniz nemesis hanim 😬
Zaman kaybı karı
Aynen bebekler, o tecavüz edilen ensar vakfında ki erkek çocukları, hayvanlar ve hatta damacana da yüz vermişti aynen Tuğba aynen
Kesinlikle size katılıyorum öyle şerefsizler olduğu sürece bu memleket bir yere varamaz...
Maalesef ki öyle. bir de bunları destekleyen sözler edince bu gereksizler, iyice azıtıyolar.
Allah belasını versin onların onların hepsi belasını bulacak önemli olan dürüst olmak dürüst olduktan sonra gerisi boş bunlardan ne dürüstlük var nam namussuzluk var
Biri şu tubaya tecavüz etsin de o zaman anlasin ne dediğini
Boşuna demiyoruz, kadınların en büyük düşmanı kadınlardır.
Yuh.. Bu suyuna mı gitmektir yoksa aptallığın daniskası mıdır 😐
Alakası yok
Çarşaflı kadınlara bile sözlü taciz yapıyorlar
hasta bir kadın..
gereksiz ve seviyesiz bir açıklama..
Gebze Harem minibüslerine hiç binmemiş ki hayatında. Burada sanatçı topluma karsi duyarsiz.
Bu kadının zekasına hayranım bence cumhurbaşkanı o olmalı ✌
Reis diyemeyiz ama tek yol ekinci falan derdik heralde abi 😂😂😂 şarkısıda seçim şarkısı olurdu o şimdi.. falan üretemedim kahretsin :)
😂😂😂
Bu kadının sözlerini ciddiye almak hata olur. ahlak yoksunu
yüz vermeyince hirs yapip taciz edenler de var hatta tecavuz edenler...
Ağzı olan konuşuyor arkadaş. Bilmeden konuşmak aptallık değilde ne ki peki?
Onu taviz ediyorlardır da, bu zekayla algılayamıyodur..
Nasıl bir saçmalık bu ya. Tecavüze uğrayan küçük çocuklar da mı o ASİL türk erkeğine yüz veriyor?
onun namina koyum.. tecavuzden cocugu olmus haberi yok. o zevk aldigi icin oyle
gündeme gelmek için saçmalamış grizekali seni aynı ortamda deseydin onu kapı gibi cevabını alırdında değildik maalesef.
Ne oldum depiğil ne olucam dünyasındayız kendi adına konuşup şükür etsin. Gerisini Allah bilir
Bu söze tamamen katılıyorum kadın kuyruk sallamasa erkek bişey yapmaz lakin şöyle birşey de var: Biz de öyle erkekler varki tam abaza kız yüz vermese de 💯 takla atıyor olanda saygılı efendi dürüst erkeklere oluyor 😡
Kadinin abazasi olur mu bu salak karida fazlasiyla var, kadin da ne kultur var ne gorus b. k geldi b. k gidecek iste
Bebek ve şişeye kuzuya bilmem neye tecavüz edenlere kim yüz veriyo? Bu kadını hiç bir zaman sevmedim zaten aklıda malum seviyede söylicek bişey yok.
Alakasi yok öyle bir çağdayızki yolda yürüyen çarşaflı kadınlara laf atılıyo
buna tenezzül etmiyorlar galiba. merak ettim damacanaya hallenen adam ne yüz buldu da yaptı bunu
Tamamen haklı değil. Bende tacize uğramış bir kadın olarak söylüyorum adama yüz falan vermedim.
Ne yani. tecavüze uğrayan hatta öldürülen çocuklarda. varken nasıl böyle birşey diyebilir. çocuklarmı yüz vermiş.:( yazık yazık tam bir beyinsizlik örneği
Saçma bir düşünce kaç kişi tacize uğramıştır hepsi yüz verdiği için mi oldu yolda yürürken bile rahat değiliz hatta otobüste bile saçmalamış
Bence kadın kinaye yapmış ya! Hangi dengesiz böyle düşünebilir cidden?
Taciz herkese basit geliyor. Allah korusun ama kendi başına gelirse bu lafını hatırlatalım..
Yok artık. Daha neler. Bir bitmedi şu kadınların lafları ya. İnsan nasıl böyle der Ya anlamıyorum.
Önümüze bakarak yürüsekte lafları ile taciz ediyorlar bu bizim elimizde olan bişey değil ki.
Zaten bebek de köpek de damacana da yüz vermişti erkeğe..
Halkın arasına karışsında görelim sağ çıkıyo mu 😂😂
Haklı ama bazı erkekler de tacizci yalan yok erkeklerin adı çıkmış yok tacizci yok abaza ben akşam yolda yürürken rahatsız olmasınlar diye hızlı gidip önüne geçmek zorunda mıyım otobüsde iki tıklım durmak zorunda mıyım kadınlar da biraz mantık yok
zorunda değilsin, ama senin annen ablan olduğunu düşün, rahatsız olmasınlar diye iki büklüm oturulmasın mı ya da rahatsız olmasınlar diye önlerine geçilmesin mi?
@guvalp direk bu kafadan çıksınlar her erkek tacizci olarak neden görülüyor neden bu şekilde yargılanıyoruz
o konuda haklısın, her erkek tacizci diye bir şey yok,
böyle görülmesini ben de istemem, kötü bir önyargı
@guvalp işde bunu anlamıyorlar bazı şerefsizler yapıyor diye bizde yanıyoruz
oldukça absürd buldum. Kendisi bir bağcılar'a gitsin.
Acaba napsam da gündemde olsam diye çırpınıyor İbrahim tatlıses Bayadır çakamıyor ee gayet normal yıldızı söndü artık bunun
Cok iyi biliyor bu kaşar bunca durduk yere taczı tecavuzler karsılıklı ıstekle oluyor degılmı beynını sıktıgım
Kendisine erkekler hallenmiyor diye zoruna gitmis herhalde
%100 olmasada hakli. Tacizin hakli sebebi yok fakat senin giyimin kusamin bile azgin birinin hormonlarini harekete gecirir. Istediginiz kadar yargilayin kufredin, bunlar gercekler.
Doğru söylüyosun ama bu kadının söylediğini haklı çıkarmaz bu. Yüz vermek ayrı bir şey sapık bir insanın kadının kıyafetinden etkilenmesi ayrı birşey.
Soyledikelrinin saçma oldugunu hepimiz biliyoruz tarismaya gerek yok.
Tamam bizde turk erkeklerimizi severiz de bunun olayi farkli.
kadın ucuz bir kaşar olduğu için tacizi anlamıyor hatta onu domaltip tecavüz etseler Yarabbi Şükür der 😂😂😂
Ne kadar gereksiz bir yorum
@LebenLassen sana göre gereksiz ama bu yorumu yapan kadına bu yorum yakışır
@LebenLassen bu kadın için sende bir yorum yap okuyalım
Herkes kafayı yedi iyice şu Türkiyeye birisi format atsın 🙄
Doğru demiş tebrik ediyorum Türk Erkeği asaletinden daha ziyade çekingendir dini çevresi aile disiplini ile yetişen millettir or*puya baci abla diyenler var
Bu yorumu gören de Türkiye'de tacizi tecavüzü kadınlar yapıyor sanacak😂
37 yaşındaım daha kadın taciz etmedim taciz edende görmedim
'Taciz eden görmedim' at gözlüklerine devam o halde ne diyim
Gine salak salak ötmüş. Köpeklerde gel bana gel bana diyordu dimi
Biraz sallamış hatta erkekleri yalamış %50 haklı sadece
Ammaaan boyle insanlari takacaksak cok isimiz var demektir.
Sen de bayaa guzelsin hee :)
@bolywood27 oyle mi tesekkurler
Valla seksen kere mesaj atmaya calistm ama olmuyor bir yardim et :)
@bolywood27
Pek de gerekli gormedim:)
:( .. tm
tuğba ekinci nasıl gündem olacak tekrar onun arayışında olduğu içn böyle bir şey söylemiştir
Asilliğin türk erkeğiyle fransız erkeğiyle alakası yok asillik içten gelir aileden gelir vs taciz tacizdir kadında erkekte taciz ediyor birbirini malesef
Bir Tuba Ekinci hayranı olarak...🤢 Ay kusasım geldi cümleyi tamamlayamadım!🤢🤢🤢
Tuğba yi taciz etmeyen sizi niye etsin kadın haklı alkışlıyorum 😀
Ya kesin bu salak konusulmak icin bu şekilde konusdu allahin beyinsizi
Büyük bir saçmalık Tuğba ekinci sanırım gündem de kalmak için dedi bunu