Evet biz de yuz yıllardır kadınlar neden tacize maruz kalıyor diyorduk. Çok ünlü düşünür Tuğba Ekinci bu durumu çözmüş. Bravo.. Tacize uğradınız mı hiç?” sorusunu da yanıtlayan ünlü şarkıcı, “O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir”ifadelerini kullandı.
Kadın yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu diyen Tuğba Ekinci'nin açıklamasını nasıl buldunuz?
Siz ünlü oluyorsunuzda ne oluyor Kendinizi diğer insanlardan üstün görüyorsun Ki günümüzde tarikatler ya da metro sokak Birçok kız erkek ve çocuklar tacize uğruyor hayvanlar artık cansız element bile tecavüze uğruyor Özge can tecavüze uğrayıp öldürdüğünde Akp hükümeti idam getiriyordu Bu aralar sıklık la çocuklar ve hayvanlar kızlar tecavüz e maruz kalıyor
Adalet mi bu şimdi Ama keşke Adalet yerini bulsa
Sİ DAHA AKP YE OY VERİ GETİRİN BAŞIMIZA BAŞTA ZATEN BUNLARIN OLMASI SAĞLAYAN AKP AKP SİZ YEMİ EDİYOR UM CAHİLSİN
TARİKATLAR ÇOĞALDI TECAVÜZ ARTTI
SİZO BU DİGİN DAHA ALLAH BELASINI VERSİN SAPIKLARİN
İSLAMİ TİCARET YAPTILAR KULLANDILAR DAHA Bİ ÇOK DOLAPLAR DÖNÜYOR
Siz ünlüler ALLAH TAN KORKSAYDİNz Ekran başında çırılçıplak cikmazdiniz sizin gibi insanlar sayesinde de artma gösteriyor Avrupa'da yaşayın sayın tanınmış ünlüler Çünkü Avrupa gibi olsun istiyorsunuz bu ülkeyi Ama zaten sonunuz cehennem sizin
Ülkemde ne kadar ünlü varsa nefret ediyorum 7 70 İste güzel olsun ister yakışıklı ister yaşlı herkes kendine Bana yakışıklı güzel değil ünlüler benim değil çünkü
şaka gibi ya. bir kadın olarak bunu söylemesi de ayrı üzücü. bir de yorumlarda haklı diyen erkekler var dümdüz yolda yürürken sizin angut gibi bakmanız ve laf atmanız bizim suçumuz mu? tavuga damacanaya bile hallenen insanlar gelmişler haklı diyorlar ya. bunlardan yüz buldukları için erkek her hakkı buluyorlar kendilerinde. iğrençsiniz ne diyeyim
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
taciz çok geniş bir kavram elle taciz diye birşeyde var bu kadının dediği herşey doğruysa şunu çok merak ediyorum bir kadını o şekilde ellemek nasıl bir asalettir hangi kafa bunu normal kabul edebilir aynı kafanın 1 level üstünü mini etek tecavüz ilişkilendirmesinde de gördük ama bu sefer bunu bir kadın söylemiş ne acı türkiyenin en ihtiyacı olan insan birey olmuş hayatının farkında kadınlarken tvlere çıkabilen kitlelere ulaşabilen kadınların istenilen vasıflarla alakası olmayışı çok üzücü hayatım boyunca bir kadını taciz etmenin ötesinde bakmaktan uzun süre tesadüfen bile arkasında yürüyor kalmaktan çekindim rahatsız olmasın korkmasın yanlış anlamasın diye çok şükür asil bir türk erkeği değilmişim
ekstra birşey söyleyip tebriği hakkettiğime inanmıyorum normal bir insanım ama sırf hoşuna gidebilme ihtimaline karşı gizli yazdım bence böyle olması daha samimi malum birşey denir fikirler kıymetsizleşir ben sadece içimden geçeni paylaşmak istediğim için kimliğimi gizledim
Kadın Türk erkekleri konusunda haklı. Fakat Suriyeliler ve Türk olmayan diğer bazı etnik gruplar konusunda haksız. Sırf Türkiyede yaşıyor diye her kötü insanı Türk sanan beyinsizler var bu ülkede. Ulan ülkenin yarısına yakını Türk deği. Bu beyinsizlikte çağ açanlara göre nasıl her kötü insan Türk olabiliyor? Ülkedeki bütün kötü insanları Türk olarak görenler ve göstermeye çalışanlar, kendilerinin şerefsiz ve cahil olduğunu itiraf etmek isteyen kimselerdir. Türkiyede taciz ve tecavüz olaylarının çoğunu aslen Türk soyundan gelmeyenler yapıyor.
Bütün genellemeler gibi bu da kötü bir genelleme. Peki sayın Tuğba hanıma sormak isterim , haberlerde , sosyal medyada izlediğimiz onca taciz videosu ne oluyor? En son dün akşam haberlerde , markette bir kadının taciz videosu vardı. Kendi halinde , alışverişini yapan bir kadındı. Tamamen saçmalamış. Sapıklık , taciz , tecavüz bunlar genellenemez tamamen kişilerle alakalı , sapkın bir düşünce. Hiçbir kadın da , gelsinler beni taciz etsinler diye ortalıkta gezmez. (istisnalar tabi ki kaideyi bozmuyor)
Evet. Bebekler ağlayarak, küçük kızlar da baba diyerek erkeğe yanaşıyorlar ve tacize/tecavüze maruz kalıyorlar. Kendisi her yanaşanı yatağına aldığın için taciz edilmemesi normaldir. Erkek yanaşmadan bunlar zaten üzerlerine atlıyor. Tacizcileri/tecavüzcüleri 1 gram haklı gören varsa kendisi de bir tecavüzcü adayıdır. Tacizi zaten dünden yapıyordur.
@Aerandil Neden olmasın? Erkekler de tecavüze, tacize uğrayabilir çok nadir olsa da. Bu kadın da o tiplerden biri. Elde edemediği erkeğe gazoz bile içirir bu.
Gecen metroda bir taciz vakası yaşandı. Kafam attı. Kız kendi halinde takılıyordu daha açık giyinen ve değişik hareket yapan kızlara yanasamayip o kıza taciz etmeye kalktı. Şimdi bu kız nasıl yüz veriyor biri anlatsın bakalım.
Kendi başına gelirse şayet bilemeyiz istemem elbette ama gelirse bu dediği sözler aklına gelince ne olacak :) Biraz fikir biraz zihniyet ve biraz empati...
Özgecan yüz mü verdi de tecavüz edildi küçük kız çocukları yüz mü verdi de tacize uğradı kimi yakıldı öldürüldü çok saçma gidip böyle birseyi savunması kimsenin hakettiği birşey değil ayrıca yüz versin vermesin kadın hata yapıyorsa adam yapmayacak haddini bilecek yanlışa yanlış ule karşılık vermek en büyük yanlıştır
Tuğçeden sonra bu mu türedi şimdi. ? bunu aslında para avcısı kadınlar için söylemesi gerekir. Yani para icin 80 yaşında biriyle evlenen tarzdakilere. Yolda masumca yürüyen bir kadını arabaya arabasına alıp tecavüz edince kadın mı pas vermiş oluyor? Bu gibilerine prim verip böyle konusmasına sebep olan sözde fanları tebrik ediyorum gerçekten
Biri şu kadına sorsun Özgecan mı istemiş yani tecavüzü ve yakılacak öldürülmeyi? Yaa bu kadın neyin kafasını yaşıyor? Vücudunda elletmediği yer kalmamış tacize uğramadım diyor. Tabi diyemiyor ben gönül rızasıyla veriyorum diye. Herkesi kendi gibi görüyor işte fikirsiz kadın
Beyinden sakat galiba bir kadın olarak bunları nasıl söyleyebiliyor küçük kız çocukları naptı daha iyi 1 ay önce 3 yaşındaki bebeğe komşusu tecavüz etmişti o bebek naptı frikik mi verdi hayvanlara bile tecavüz edebilen zihniyetsiz bir toplumda yaşıyoruz söylediği şeyler çok saçma başına gelsin de görsün
Gerizekali bu insan. Bu da bir genelleme olacak ama genellemelerin geneli yanlistir zaten. dedigi gibi olan durumlar da vardir illa ki kadinlarin da hepsi masum ve madur degil. Ama bunu bu sekilde genellemek cok yanlis. Hasta ruhlu terselemenden bile biseyler cikaran da bir suru erkek var. Nitekim Allah kotuyle karsilastirmasin.
Mükemmel bir düşünce. Ülkemizdeki çocuk istismarına, koca koca adamlarla zorla çocuk yaşta evlendirilmeye, otobüs köşelerinde tecavüze maruz kalan zavallı genç kızlara, hadi insanı geçtim çalıların arkasında bu trajik durumu yaşayan kuzulara köpeklere kökten çözümü getirmiştir. Haklıdır. Ama yani kuzular kuşlar siz de kıvırmadan yürüyün
Duruma gore değişir tabiki bunda her iki tarafında ne yazikki hassasiyet yönleri vardır soyle bir tabir vardır dişi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek peşine gitmez diye ama tabi ne yazikki bir erkek olarak sunu biliyorum bazi erkekler sirf kendi hisleri için ya da kendi zevkleri için boyle sapkinlikla sapiklik yapiyolar Tuğba ekinci zaten kasarin kralidir istediği erkekle istediğini yapan bir kadindir zaten böyle konusmasi sacmalik kadin olduğu halde
Üç yaşında çocuklara bebeklere taciz/tecavüz ediliyor bu ülkede onlar nasıl yüz veriyormuş acab? Köpeğe, ördeğe tecavüz ediliyor onlar da mı tahrik ediyormuş bir kadın nasıl böyle bir açıklama yapar insanlığından değil kadınlığından utan aynı cinsiyette olduğumuzdan utanıyorum bu kadınla...
Ne saçma bir kadın bu ya. Otobüste tacize uğrayan kadınlar erkeğe yüz mü veriyor, akşam işten eve dönen kadın erkeğe yüz mü veriyor da tacize uğruyor. Bir aktroll kafası daha vatana millete hayırlı olsun :/
Valla katilmiyorum! Asil vardir ama hepsi degil boyle soyleyerek tecavuze ve tecavuz yuzunden olenlere cok buyuk saygisiklik etmis k*altak! Peki 3 yasindaki kucukuc bir bebek nerden bilsin yuz vermenin ne oldugunu? Bence gundemi biraz arastirdin sonra gelsin konussun!!!
Kadın yüz verince o taciz olmuyo zaten. Karşılıklı olduğu için. Ne kadar geri kafalica bir yorum ya. Taciz demek zorla olan birşey ve ahlaksızlık sapıklıktır. Bu kanıya nasıl varmış bu ünlü düşünür acaba?
Taciz sapikliktir kendine hakim olmayan zavallilarun işidir. Her toplumda sapıklar vardır var olmaya devam edecektir. Kadini suçlamayı bırakın bu tip insanlar belirlenmeli cezaları verilmeli ya da ıslah edilmeli
bunu bir er kişi söylese kıyamet kopardı, sosyal lince uğrar, Nihat Doğan dan beter olurdu... nası bir kafa yapısı, nası bir empati yoksunluğu anlamıyorum, o kadar taciz tecavüz mağduru insan varken...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
onu bazı semtlere bu açık seçik haliyle alalım bakalım taciz edecekler mi etmeyecekler mi. ben de ünlü olsam, her yerde dolanmasam kim nerde görüp taciz edecek. zaten ayarlı tokmakçıları var onun, motorizasyon takılıyor bir de gelmiş ahkam kesiyor
Günümüz Türkiye’sinde, elimde olsa şu ifadeyi suç sayar, ceza almasını sağlarım. Her şeyi anlarım da, hiç mi küçücük yaşta ki kız çocuklarımızı düşünmezsin be utanmaz.
Hakiki bir Türk ve Müslüman erkek bırakın laf atmayı, yan gözle bile bakmayı yasaklar kendine. Bunun için de hayatında birinin olması gerekmez. Ahlakı tam olan biri bunları yapmaz. Türk erkeği diye sınırlandırmayın.
Saçmalamış... aklı ve beyni normal işlemeyen biriyse siz hiç birşey yapmadan da gözle ya da sözle taciz edebilir. "Kadının yüz vermesi" tabiri çok saçma sapan bir açıklama bence.
Saçmalamis biraz tamam Türk Erkeği asildir koruma ve sahiplenme içgüdüsü oldukça fazla ama dışarda duvardaki delikden tahrik olan bir Abaza kitlede var
Bence bu kadın taciz kavramının ne olduğunu bilmiyor taciz e uğramadığını sanıyor net de her hangi bir fotoğrafına baksa bile yüzlerce taciz yorumu vardır
Kadınlar yüz veriyor da kan bebek ne yüzü veriyor bu ülkede oğlan çocukları neresini açıyor ya da ne diyorda yüz veriyor kadınların yüz karası #tuğbaekinci
Bir yere kadar haklı. Kimi ileriye gitmiş durum , örnek ve insanlar için geçerli değildir. Sapıklıkta hiçbir zaman tek taraflı değildir. Şöyle ya da böyle bilnçli ya da bilinç gerçekleşirilen yetiştirilen büyütülen toplumun defolu taraflarından biridir sapık , sapkın zihniyet ve eylemler.
Ya bu cümleleri nasıl kurabiliyorlar? Adam 50 yaşında da olsa o yaşta kızı da o yanından 18 yaşında bir kız geçtiğinde ağzının suyu akıyor. Çok denk geldi bana.
Cocuklar da mi? Bebekleri sormadim bile henüz!!! Yuz vermemis astariyla beraber meydanlara salmis ablamiz tacize degil tecavuze ugrasa sukur Allahima diyecek belli ki tovbe yaa..
Türk erkeklerine hafif meşrep demek istemiş. Her yüz verene gidiyorlar hesabı😅 yüz vermek samimi olmak değil, normal bir merhaba yı bile yüz vermek olarak algılayan bir erkek tipine vurgu yapmış.
Türk erkeği asildir ahahahahfuhfahuffwekfhkuhkwefhkergak Komikmiş.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim de yanımda korumalarım olsa bende bunu derim asksls 😂 kendince haklı konuşmuş. Bir yandan da kadın istemeden hiçbir şey olmaz ama Özgecan da tecavü edildi. O da mı istiyordu? Oysa onun hayalleri vardı...
Evet küçücük çocuklarda zaten tecavüzcülerine kuyruk sallamıştır. Masum insanlar üzerinden prim yapmak gerçekten çok kolay ya
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şimdi şöyle bir durum var, hanfendinin taciz edilmesine gerek yok besbelli ki yüz VERMEKLE kalmayıp astar mastar ne var ne yok VERIYOR önüne çıkan her TURK ERKEGINE ki yaşamamış böyle bir durum o da haklı kendince... 😂
boş yapıyor ya, sokağa çıktığı, minibüse, otobüse bindiği yok tabii. tepeden konuşmak kolay tabii. Boş insan böyle bir şey.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi de kadın yüz verirse o zaman ona taciz denmez ki? Aaa dur pardon o yakışıklı ve zengin erkekler için geçerliydi o :/ İkiyüzlü olan çok değerli muhterem türk kadınını seviyorum!
Kadının namusu bu kadar ucuz mu annenizn namusu bu kadar ucuz mu diye sormak lazım sırf böyle düşünen insanlar yüzünden çocuğa kadına tecavüz ediyorlar Allah aşkına şu kadına haddini bildirsin biri yoksa daha çok çocuğa tecavüz ederler
Ya ben orda ince yaptım ama dediğin pek doğru değil ben kadın istiyor diye düşünerek yaptıklarını düşünmüyorum yani çok saçma bir kadına 1-2 saniyeliğine dokunmak mantığı yok bence bunun başka bit psikolojik açıklaması var belki o an kendini güçlü hissediyor ya da başka birşey
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Kadın yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu diyen Tuğba Ekinci'nin açıklamasını nasıl buldunuz?
En İyi Cevaplar