Serdar Ortaç muhabirin sorusna: " benim karım yapmaz, soyunmaz ciplak poz vermez. O duracağı yeri bilir" dedi
Chloe Miami den bu yanıtı göndermişti

Sizin eşınız onaylamadığınız birsey yaparsa tavrınız ne olur?

Lamk cüce krosu eşim soyunmazmış lan dümbük kadının bacak boyu kadar boyun var. Kadının babasından bile büyüksün. Kadın yabancı üstelik sen koskoca yabancı mankeni bizim Türk mankenlerinden mi sandın evlenince mankenliği bırakacak evinin kadını olacak kezban Türk mankeni mi sandın? O kadının işi mankenlik bunda kariyer yapmış. Belki tüm dünyaca tanınan bir top model (bilmiyorum) seninle evlendi diye kendini kapatıp evinin kadını çocuklarının anası olacaktı oldu 😂😂😂 sen aşkından yaralı müzesinde hareketsiz kalmaya devam et bu kafayla sallak herif 😂😂😂😂
Serdar ortac tipik turk erkegi imajinj korumaya calisiyor, cok umursadigini zannetmiyorum. Sahsen onay vermeme ya da onay bekleme gibi bir duruma girmekten kacinirim. Oldu da boyle gereksiz muhabbetler dondu, kabullenemeyen gidebilir.
Ama her seye ragmen kendi vucudum hakkindaki kararlari sirf erkeklik egosuyla degerlendiren erkekleri hic cekemiycem.
Erkeklerin isini bitiririm gibi, kara topraga gondermek gibi barbarca soylemlerine kizsam da kizlarimiz bile asagiya kalir laflar etmemis degil. Tencere kapak diye bir sey var ya. Bu ulkenin kadini da erkegi de tencere kapak. Tek temennim bimal oldugunuz. Aci, yalnizlik, ofke icinde kuduruyorsunuz ya. Ne soyleseniz bos. Haydutlar sizi
Adamliginizi kadin uzerinden kazanma gibi bir bencillige dusen sizsiniz. Nerde hirdo varsa agzinda bu tip laflar var. Endisen de olmasin, ben kiminle hayatimi paylasicagimi bilirim. Ve o kisi herhangi kabul edemedigi durumda benim yuzunden mutsuz olmak yerine kendine yol cizebilecek bilincte olur.
Mutsuzlukmus. Kocasindan korkan kac kadin mutsuz haberin var mi senin
Kendi pisliginizde geberin. Kendi erkekliginizde bogulun. Sadece erkeklerde degil bu sozde sahiplenmeye izin veren kadinlarda gebersin.
Her istedigini yapiptiktan sonra terkedilince intikam almaya calisan biriyle buyudum ben.
Sorun sadece beden meselesi degil, bireyselligin korunmadigi her iliski sagliksizdir.
Burda erkek sahibi gibi davranmış demişler ama erkek soyunamaz değil soyunmaz demiş yani soyunmayacağıni düşünmüş ama bazı kızlarda hemcinsini korurken bazı noktaları atlıyor galiba
Bu lafın üstüne kadının en azından "Kocamı yalancı çıkarıp salak durumuna düşürmeyim" diye düşünüp soyunmaması lazımdı. Kadın sevmiyor ben olsam uzatmam.
Cevap
86Cevap
kadın burada demek istemiş ki : sen benim sahibim değilsin ben kendim ne istersem onu yaparım ve senin dediklerine göre değil kendi istediklerime göre duracağım yeri bilirim.
Helal işte bu yüzden yabancı kadınlar. Türk kadını olsa evlenesiye kadar yapmadığı naz bıktırmadığı tavrı kalmaz evlendikten sonra da erkeğin sahibi gibi olur.
Konuya göre değişir haklı olduğu konuysa tabi ki kiskanmak yersiz mesela esim manken ya da oyuncu şarkıcı gibi birşeyse baska kadinlar klibinde oynayacak elbette ya da filmde aşık olduğu kadin olabilir veya marka çekimlerinde baska kadina dokunabilir bunlar işi gereği olan seyler zaten o mesleklerde ki bir adam manken gibi mükemmel vücutlarla sürekli iç içe olduğu halde evlenmek icin beni sectiyse kiskanmak yersizdir.
Yazık bu adama ama topluma çok güzel örnek aslında. Ders alana. Denklik ne kadar önemli görüyoruz. Hiç bir yönden denk olmayınca, sıkıntı eksik olmaz işte böyle...
Zaten bile bile evlendi:D şimdi kendisi düşünsün:D
O benim dediğimi yapmıyor diye aynı davranışı ona sergilemem sadece kırılırım yoksa evlilik inatlık yaptıkça soğumaya neden olur.
Ayy ayy nolucak bu insanciklar
Tekrar uyarırım yapmaya devam ediyorsa bunları kendine yakıştırıyorsan yapmaya devam et ama bem yakıştıramıyorum derim
Yapma ya 😂😂😂😂
Ben bu pozisyonda olsam boşanırdım. Mankenlikle, vücutla değil de farklı şekillerde ön plana çıkmayı bilen kadınlardan yana tercihim.
Bizim sevgimiz ne parayla alınıyor nede sezonluk nede heveslik bizdeki sevgi güvenle başlar güvenle sonsuza dek sürer
Eşim istemiyorsa bende manken olsam bile vermem boyle poz yani. Sadece boyle poz verilerek meslek icraa edilmiyor 😉
Ay şu Serdar'a bir kalem kağıt verin "Seni çöpe atacağım poşete yazık" yazsın geçsin.
Karısı manken zaten. Reklam evliliklerini yaparken de bunu biliyordu. Şimdi yalandan 'sözümden çıkmaz' pozları kesiyor yerden bitme
Bir kadın olarak hiç bir zaman böyle bir sorunla karşılaşmam eşim cidden soyunsa anca tanıdıklar dalga geçer onunla okadar 😂
Yani esime tavrim ne olur kestiremiyorum ama bana iyi bir ders olur... birdaha o yapmaz o etmez demem
Biri güvendiği için öyle demiş biri de işi gereği yapmış bize birşey demek düşmez. Kendi aralarında hal edebilecek yaştalar.
Bu serdar ortaç aptal tam bir aptal bu rus onun parasini çatır çatır yiyor boynuzları takıyor adami kaale bile almıyor adam hala ben boşanmam karımı seviyorum diyor
boşanırım..
ki onların evliliğinin çok sağlam olduğunu düşünmüyorum..
Serdar bu ya ne dediği doğru çıkarki 🤣🤣🤣 ciddiye alınıcak bir tip değil 😎
Ben bu ünlülerin samimiyetine hiç inanmıyorum çoğu şeyi dikkat çekmek için yapıyorlar çünkü
Benim söylediklerimi ciddiye almayan biri ile ömür geçirebilmem mümkün değil.
Onun için önemli olmadığımı düşünürüm ve eş olmama da gerek kalmaz😐
Böyle bir eşim olursa izin veririm zaten kadın manken
Madem zoruna gidiyor evlenmeyecektiniz serdar bey
Aferin bak yeni nesil Türk erkeği sakallı döşü gıllı barnı açık fikri açık vicdanı hür 😂😂😂
mantar suratınla yabancı mankenle evlenirsen böyle soyunurda kucak kucak gezerde.
İnsanları dış görünüşüyle yargılamayın
@Büşra_riri yavrum sen daha küçük bir çocuksun. öğreneceğin çok şey var böyle büyük büyük konuşma ortalıkta hadi git ders falan çalış.
@misogynymen önyargılı davranma mesela bende senden gencim ama senin yaşamışlığın kadar benim unutmuşluğum var ;)
@MelezKız06 ben bir sürü kızla birlikte oldum mesela sen naptın bir sürü erkeğe neleryaptın anlat biraz.. unuttuklarını anlat biraz bakayım.
Terbiyesizleşme sana unuttuklarımı anlatsam aklını yitirirsin o yüzden benimle daha fazla tartışma
@MelezKız06 ANLATSANA O ZAMAN LAN. anlat hadi güzel kardeşim anlat kaç erkekle maceran oldu hadi. madem o kadar GEÇMİŞin var. GEÇMİŞini anlat biraz.
@misogynymen Herşey ilişkimi andaval kardeşim banada lan diye hitap edecek adam değilsin sen o yüzden boş yapma
@MelezKız06 ya kimsin sen anlatsana kendini sürekli bendne üstün olduğunu iddia ediyorsunda maddi durumunu anlatır mısın?
@misogynymen benim maddi durumum seni ilgilendirmez
@MelezKız06 OZAMAN ÖTME BOŞ BOŞ. altını dolduramayacağın iddialarda bulunma ok. ne oturduğum evin olduğu sokağa girebilirsin. ne bindiğim arabanın yanından geçebilirsin. karşındaki insanı küçümsemeden önce kendini bir hiç olmaktan kurtar.
Artis artis konuşma senin oturduğun evi değil mahalleni satın alırım tanımadığın kişilere kafa tutma üzülürsün sonra
Milletin gunahini aliyoz yine gunahlari kendilerin olsun soyunmak normal bunlara baska seylerini bulun
Klasik Serdar Ortaç yani insan içinde ciddiye alınmayan bı kişilik. Eşi bile takmıyor işte
Artık şu kadınların etek boyuna karışmayın arkadaşım yaa😂😂😂
Önceden ciddi olarak konuşmuşumdur bu durumu. Yaptıysa 1 kez daha ihtar veririm.
Vala otursun evde yemek yapsın demiyor kimse kadın manken. Ama aşırı açık pozlar sıkıntılı. Serdar ortaç elini masaya vursa iyi olur.
Eh o soyunursa beni de soyacak birileri bulunur elbet
inşallah "benim karım benden başka kimseyle sevişmez" demez. :)))))))))
Para için evlenirsen boşanmak için bu tür şebeklikler yaparsın kadın parayı buldu işi kurdu adamı boşayacak
Büyük ihtimal ya da başka hedefleri var
Böyleleri Türk aile yapısına kötü örnek oluyor, gavatlık değil de ne ya bu? Ben bu adamın yerinde olsam anında boşarım.
Bazı şeyler gösteriş için magazine haber olsun diye yapılır.
Kadın Türkiye de de ünlü olayım diye evlendi Serdar’la. Söz dinlememiş.
böyle bir eşim varsa zaten soyunur. destek veririm. ama her yerde her zaman olmaz
Kıskanmış orrospular ama sezarın hakkını sezara vereceksin kadın manken ve çok seksi o soyunmayacak da 155-160 boyunda bastı bacak goca götttlülee olarak biz mi savunacağız yalnız siz erkekler de çok havalanmayın paranız yoksa görseldeki gibi bir kadım size sümüklü mendilini bile atmaz paranın gücü böyle bir şey işte serdar ortaça ali ağaoğluna bile katlandırıyor insanı 😂😂😂
Rica canım fakat yanlış yazmışım hep ona üzüldüm.
Sağ ol
Hoş karşılamam , bu ilişkimiz için de çok iyi olmaz.
Serdar Ortaç bile bile aldı sonucuna katlanacak. Benim eşim yaparsa kendi kaybeder ben değil.
Madem manken bir es aldin kendine soyunmasina da ses cikarmicaksin
Full çıplak olmadığına göre... soyunmuş diyemeyiz. Soyunmamış. Serdar Ortaç yanılmamış. :D
hayır yani poz güzel de değil chloe boşucak adamı herhalde
Ahlak anlayışı farklı olanlarla evlenilirse olacağı bu.
ne var kı bunda kadın ısı geregı soyunmus, cok kıskanıyorsan koyunden kız bakacan
Kurallarıma uymayacak biri sevgilim olamaz. Şayet oldu, bakarız icabına.
Zaten sizle uğraşmaktan gına geldi ben evlenmicem aga vazgeçtim 😂😂
Bende soyunarak intikam alırım :D
En güzel intikam 😂😂
aynen :D :D
Sorma deli oluyorum. yahu profilde resim paylaşma. kimse görmesin seni ama yoookkk inadına koyar. baski yapiyomusum. allasen baskimi bu
Serdara çok üzlüyorum. Boynuzu aya çıktı. Eee çıtır kız manyaklığının sonu bu 😂😂😂
ibret olsun tüm erkeklere 😎
O dünya için normal ben tamamrn soyunmaz dedim der olur biter
Bana karşı yapılan bir saygısızlık olarak görürüm ve eğer surekli böyle ise ayrılırım
Böyle bişey yaptığına göre bana saygısu yok demek ki terk ederdim
Adam söyler lafı, muhatabı itibar eder. Demek ki lafı söyleyen adam değilmiş.
Chloe kadınsa ben neyim a. mk
Hahahha neydin
@Babacan002 ben de uzunun zayıfım diye geçinirim de fiziği çok güzel bunun gerçekten
Manken ya ondandır. Sende kendini bununla kıyasladîysan
@Babacan002 insan yine bir sorguluyor iste ne yapacan
bir mesaj atana birde ben sorguliyim
@Babacan002 beyim kızar olmaz
Enişteye selam söyle 🤗 Benim zaten kötü bir niyetim yoktu da neyse sen bilirsin
Hahaha bu kadın Serdar’a çok
Seneye de kullanır 😂😂😂😂
Gencecik kız soyuncak tabi
Şaka şaka taşlamayın 😂
Bu Serdar’a acıyorum ya 😐
Serdar resmen guzellik için bu kadınla
Ay Ne iğrenç kadın adamı zerre sevmiyor resmen rezil ediyor adamı yazık
Boşarım direk kız ayool
Hiç de öyle bir adama benzemiyorsun ayoool ayoool yazınca her şeyin sonuna kadınla birlikte soyunurmuşsun gibi bir intiba bıraktın yorumunda 😂😂😊
cok iyi taniyormus esini😂 ne diyelim simdi..
Serdar Ortaç a göre bu soyunma olmuyor dur eminim.
Yaz geliyor reklam lazım single çıkartmıştır
Demek ki büyük konuşmayacan)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar