Yabancı ünlülerin Türkler hakkındaki düşüncelerini bilmek ister misiniz?

Rihanna:”
Türkler çok samimiler ne çok yapmacık ne de soğuklar insanlar insan anlıyor.”

Zayn Malik:”Dedemler kurtuluş savaşında Türklere çok yardım etti Türkler’i severim.”

Katy Perry:”Keşke Atatürk İngiliz olsaydı. İngiltere daha adil bir ülke olabilirdi.”

Justin Bieber:” Usher beni vejeteryan yapmaya çalışıyor ama o hiç Türkiye’nin geleneksel etinden yemedi.”

Lana Del Rey:”Türkler gelenek ve göreneklerine çok bağlıdırlar bizde o yok onlar gerçekten çok şanslılar.”

Robert Pattinson:”Benim tercihim Türk kızları. Mükemmeller ama İngilizce bilmeli ve yanıma gelmeliler. 2010'da Los Angeles'ta gezerken gördüğüm bir camiye girince hayatım değişti. Oradan çıkınca hemen İngilizce dilinde bir Kur'an alıp okudum.”

Calvin Harris:”Türkleri çok seviyorum.”( Lets go klibindeki Türk bayrağıyla sevgisini belli
etti.)

BONUS...

SNOOP DOGG: “ Huzurun İslamiyet olduğunu sürekli vurgulayan ve Müslüman olan Snoop Dogg Türkleri çok sevdiğini sürekli instagram sayfasından paylaştığı şeylerle görebiliyoruz. Türkiye gündemini, sporunu, fenomen videoları; özellikle Bekir reyiz’i çok komik bulduğunu görmüştük. Kendisi sıkı bir Müslüm Gürses hayranıdır. 1996 yılında Tupac, Müslüm Gürses, Snoop Dogg’un çektirdiği bir fotoğraf
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben sadece onların ağzından çıkanları yazdım. Sadece snoop dogg’un davranışlarından kaynaklı kendi fikrimi ekledim. Bu yüzden boş algı yaratıp bana laf söylemeyin lütfen 🙏🏻