Serin Yereli’ye sosyal medyadan cevap geldi: Sen orda kal gelme! Siz ne düşünüyorsunuz? Bodrum masalı ile adını duyuran Serin Yereli pozu #bendeakrebim #böyleözgürlükolmazola
Serin Yereli: Avrupa çok özgür gelsene! Özgürlüğü çıplaklık sanan Yereli gibi bir anlayışa sahip sevgiliniz olsa n’apardınız?
Ben bu sahsin hesabina girdim baktim. tamam yorum yazanlari savunmayacagim ama fotograflarin altinda ne tarz yorumlar gordum. amaci dikkat cekmek diye dusunuyorum. cunku ben bike takip etmedigim kisiler fotograflarima yorum yapmasin diye yorumu sinirlamisken boyle yorumlarin profilinde kalmasina izin vercek tarzda biriyse mide bulandirici. avrupa ya da baska biyer kadın ya da bir insanin kalitesini belli etcek bazi seyler vardir.
Ağlamayınız. Kız sonuna kadar haklı. Siz çarşaflı kadınlar, yurtdışına gidince öldürülmüyorsunuz, hor görülebilirsiniz ama Turkiye'deki insanlar da açık insanları hor görüyor (bunda eşitlik var denilebilir). Ama Serin yurtdışında yaptığını Turkiye'de yapsa öldürülür, aradaki farkı anlıyor musun? Avrupa' şu an Türkiye'den çok daha özgür, isteyen istediğini düşünsün fakat bu böyle.
Bir de ekleme yapmak istiyorum. İnsan çıplak doğup sonradan giyinen tek varlıktır. Bir insan ne istiyorsa yapabilir, çıplaklık siz dindarlara göre yobazlık olabilir buna bir şey demiyorum. Mühim olan o insan dekolte giyindiği halde öldürülmüyor. İşte bu medeniliktir, Turkiye'de olmayan.
Ciplaklik medeniyet ve özgürlükse ben almayayım o özgürlüğü ve medeniyeti... sevgilim de o kafadaysa onu da elimle götürüp bırakırım oraya... üstünde basında bir şey olmadan da bırakır geriye dönerim... o özgürlüğüyle ve medeniyetiyle orada yaşasın...
''Türkiye daha özgür Türkiye'ye gelsene'' Yolda yarı çıplak geziyor millet burda Hayır işin ilginç yanı bu soruyu senin bir Türk kızı olarak sorman yani Türk kızları sanki çok kapalı giyiniyor da kızı eleştiriyorsunuz, yaf burda 15 yaşındaki çocuklar parkta öpüşüyor çiftleşme pozisyonuna giriyorlar oynaşıyorlar, çoğunuz bakire değilsiniz ters ilişki yaşıyor bakireim diye geziyorsunuz kız memesini komple dökmüş ow wow, ama Tür kkızı göğüs dekoltesi yapınca normal diyorsunuz ikisi arasında bir fark yok oysaki ha tam açmış ha yarı Avrupalı kızda teşhirci Türk kızı da aynı teşhirci bir fark yok dünya'nın bütün kızları aynı. Kız bide Avrupadan bunu söylemişse çok normal
Burda öyle giyinebiliyomusunuz? ya da bikiniyle bile rahat olmaıyosunuz bazı plajlarda o halde tabiki özgürlük demagoji yapmayın. Çıplaklık medeniyetse hayvanlar bizden daha medeni gibi kokuşmuş çomar argümanına hiç girmeyin adamı küfür etmeye zorlamayın 😑😒
Bu ülkenin kadını bile bile kendini gömüyor bu pisliğe soruyu açanda kadın deliricem. zaten 1-2 taneden başka kızarkadaşım yok o kadar soğudum bu ülkenin kadınlarından. Şort giysin dışarı çıksın baksın özgürce taciz edilmeden dolaşabiliyor muymuş o zaman konuşuruz bu ikiyüzlülerle.
Ben de ona sinir oluyorum böyle üst perdeden başkalarının hayatı hakkında konuşmalar boğdu beni de. Özgürlük zaten bu. Benimle alakalı şeyler hakkında kimsenin konuşmamasi
@Tensazan sen kendini akıllı saniyosun kibirin var klasik ben akilliyim benim düşüncem mantıklı diğerleri eğitimsiz kültürsüz boş insan kafasını yaşayan tipik insansın bana laf söylemek senin ne haddine
Kızı en başından beri sevmem ama kız şortla, sırtı açık haliyle tekmelenmemiş. Haklı, ne diyebilirim. İnsana saygıları var özgürlükten ziyade buna dikkat çekmek gerek. Hamile taytı giydin diye hamile halinle dövülüp etek giydin diye tecavüze uğramıyorsun en azından. Özgürlük anlayışı da kişiden kişiye göre değişir. Kimseyi de alakadar etmez. Ahlak bekçiliğine başlamayın hemen. Bize ne? diyip geçemiyorsunuz.
E hakli kiz kirk yilda bir ozgur tertemiz guvenli peri masali gibi sokaklari olan ekonomi para babasi gelismis ulkelere tatile gitmis kizin zoruna gitmistir yakinda sikici 10de 90i koyun gerisi keko abazan sefillik ve aclik icindeki fakir ekonomi yoksunu teror ulkesine donme
kim demiş avrupa insanı medeni? ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni! eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; desenize hayvanlar bizden daha medeni! Mehmet Akif ERSOY
Hem özgürlükten bahsediyorsun, hemde benim düşünceme faşist bir şekilde saygısızlık yapıyorsun, oda yetmiyormuş gibi bana geri kafalı diyerek hakaret ediyorsun ve sonrada sen bütün bunları medeniyet çatısı altında topluyorsun. Sorarım sana ey güzel kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun? şu an sen bana geri kafalı diyerek özgürlüğümü kısıtladığımın farkında mısın? Hem benim medeniyetim Avrupanın o pis o varoş medeniyetinden daha iyi ve daha güzel. Sana tavsiyem bence sen daha fazla ileri gitme biraz geriye doğru gel. Biliyorsun ki hızlı giden atın b*ku seyrek düşer.
Yüzü iyi, güzel, hoş olabilir kimine göre ama içi bomboş bir kız. Günümüz popüler kültürünü belirlemek veya ayak uydurmak için kendini yırtan bir kızdan başka bir şey göremiyorum bakınca. Dikkat çekmeyi seviyor.
Böyle sevgilim olsaydı zaten en basta sevgili değil cinsel obje olarak görür ikna edebildiğimce her turlu fantaziyi denerdim soyunmayı medeniyet sandığı için pekde sorun çıkarmazdı Fantazi derken aklınıza küçük oyunlar gelmesin swinger gibi hayal gücünü ve insan gururunu zorlayan şeyleri kast ediyorum
özgürlüğü yanlış anlıyorlar bence. özgürlük, istediğini yapmak değildir. İstemediğini yapmamaktır. ikisi çok farklı şeyler. yasak, ahlak edep dahilinde bazı uyulması gereken her kurala ben uymam demek değildir özgürlük. kadınların kafası bence burada çok karışıyor.
Kız çok güzel gerçekten ama çok sapık ve çıplaklığı özgürlük sanıyorsa ya p*rno yıldızı olsun ya da bir afrika kabilesinde yaşasın , o avrupada ki erkekler de özgür olmaya başlarsa acıyı o çeker
Folloş olmuş hala özgürüm diyor lan yemişim Avrupasını be burda evden çıkınca tüm esnaf abilerle sohbetimiz muhabbetimiz var orda ki insanlar robot gibi samimiyetten uzak kurban olurum TÜRKİYE'me
Hocam ben avrupanin 7 ulkesinde ve amerikadada yasadim hayatimda gordugum en kazikci yalanci samimiyet ve pislik insanlarin birbirini skmeye calistigi en cok yalaksi olan ulke turkiyeydi acik arayla E hakli kiz kirk yilda bir ozgur tertemiz guvenli peri masali gibi sokaklari olan ekonomi para babasi gelismis ulkelere tatile gitmis kizin zoruna gitmistir yakinda sikici 10de 90i koyun gerisi keko abazan sefillik ve aclik icindeki fakir ekonomi yoksunu teror ulkesine donmek
Ben gittim zaten 7 ayti ulkeden sonra kanadaya yerlestim eheheh buranin cöpü orada lüks olan ekonomisi cokmus devletin kendi insaninini somurdugu fakirin daha fakirlestigi 100de 90i ayda 200 300 euroya calisan teroru bile cemaatin yaydigi suriye gibi sirayla gidecek ulke en buyuk hainler orada yasayan o 100de 75 lik cahil gormemis koyun kismi zaten sokaklarin pisligi ulkeyi bok goturuyo almanlarin copu orada luks en luks clubleri bile hllandanin 25 cente becks bira satilan cafelerine benziyo 5 euroluk herssyin 500 lira oldugu yerdenmi gurur duyuyosunuza ahhsehshahha
Bide insanlara utanmadan gidin diyosunuzbulan hangi ulke turkleri aliyo alsa bile turk parasinin degerimi var da gitsinler mkk kafya bak be kolaydi oyle amerikan fransiz gibi ordan oraya gitmek mülteci ulkesiyiz biz turk vatandasi kac kisiyi aliyolar avrupaya amerikaya manyakmisiniz siz ahwhahaha turk paran bile 5 kurus etmiyo
@CebeciSirac size diyorum ki devlet ile hükümeti karıştırmayın. anlattıklarınız hükümetin sundukları diyorum ki devlet devlet. cumhuriyet Atatürkün kurduğu Cumhuriyet bir iki şerefsize bırakıp gidecek değiliz
Birincisi gercek hayatta muhattabim dahi olamazsin ikincisi küfürü nerede etmisim ücüncüsü gavurlardan biraz gencligi ve mutevaziligi ogrenin oranin standartinin bile alti tipte kizlar burada oyuncu ve tanrica gibi karsilandigi icin e tabi her ikinci kiz babadan biyikli ve yokluk abazalikta cok oldugu icin turedi bu bayanla su yapilmaz bu yapilmaz muhabbeti birazcim gercekten aciyorum oradaki genclere hic bisey yasayamiyosunuz gavurlarin 15 yasinda 17 yasinda jeep kullanmaya para kazanmaya eglenmeye hayata atilmaya basladigini yasadigini bizimkiler orada 30 yasinda daha anasinin babasinin yanindan tasinamiyor. Oyuzden ucuzluktan ve gormuslukten hic bahsetmeyelim bacim nekadar kulturlu olabilirsinki kulturlugu kadini ve kufuru sanki tanricaymissin gibi konusan tipik bir 3. Dunya ulkesi tiplemesi
@CebeciSirac sen 21 yaşında ufacık beyninle burada dahi yaşamadan neyi savunuyorsun? güzel kardeşim ben türk bile değilken seviyorken burayı sen beniğm doğduğum yeri orada mülteci gibi yaşarken bana mı övüyorsun :D komiksin
Ben oranin yiyicilerindenim istanblda dogdum buyudum kocta erenkoyde yasiyodum orayi senden iyi yasadim biliyorum emin ol yasin dogruysa durum korkunc zaten. Emin ol oranin en agir kodamanlarinin bile en son geldigimde bana tek dedigi burada yasiyosan tek yapacagin bir tekne almaktir her an hersey olacak burada cunku ve ben bunu yukaridan yiyicilerden duydum bacim sen nereyi kimin elinden kurtaricaksin sene 2018
@CebeciSirac yahu ben de orayı senden iyi biliyorum :D parmakta oynatılan insanlarsınız yiyp içip sıçmak tek derdiniz ben neye aşığım biliyor musun kardak kayalıklarını kendi doğduğum yerin askerinden gizli oraya girip Türk bayrağı dalgalandıran askere aşığım. bu yüzden iyi ki de gitmişsin. burada olman Türklere zaten yakışmıyormuş :) sağlıcakla
E 3 dunya ulkesinden gelmeyi başaranlari burada dogal olarak amerikanlar ruslar italyanlar vs gibi aaa oylesine degisiklik olsun diye gelmiş demiyecekler tabi tabikide herturlu multecisin ama haklarda parada ayni orada 150 binlik cakma amgyi burada aliyosun 15 bine 5 bine 5 class bmwyi cekiyosun hayat bedava aynende para masali gibi insanlar görgülü selamli sabahli oradaki gibi kimse kimsenin kazik atma derdinde degil 3 günlük dünyada sosyal hayat hat safa alim gucu den babsetmiyim gencler eglenmeyide calismayida biliyor clubmus mlubmus bedava anasini satayimbahshahaga
Ahhahahahha yav bacim 3 günlük dünyada 30 yasina gelmissin su dunyada biseylere balta olmaya bak lak laka degil ben hic olmazsa buradan insanlsra okul tüyolari oradan nasil en iyi sekilde gelecek kurabilirler nasil gelirler avruoaya giderler arada giriyorumda yardimci oluyorum
Sen nereyi biliyosun dostum buradaki turkler plak sektorunu ele gecirmis her avrupali gibi sehirde residancta ya da villada Anyana yasayan insanlar sen h erdogan avrupasini amerikasini yurtidisinu gördün heralde heheh muahbbete bak turkiye vs firsatlarin ulkeleri
Bu kız kadar itici bir kız daha var ise oda Hande Erçeldir. İkisi de çok itici. Özgürlük çıplaklık ile olsaydı herkes çıplak gezerdi Avrupa da. Benim sevgilim öyle yapacak onu orada terk ederim.
Kim demiş avrupa insanı medeni? ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni! eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; desenize hayvanlar bizden daha medeni! Mehmet Akif Ersoy gerekeni söylemiş.
Ahah peki o zaman 😂 ben de tam tanımıyorum kim olduğuna bakmak için profiline girmiştim orda konuşmasını sevmemistim kendini beğenmiş olup olmadığını bilmiyorum
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Serin Yereli: Avrupa çok özgür gelsene! Özgürlüğü çıplaklık sanan Yereli gibi bir anlayışa sahip sevgiliniz olsa n’apardınız?
En İyi Cevaplar