Erkek modası bir yana. Mide ameliyatından sonra o bence 2. Baharını yaşıyor. Düşünsenize kizlar alışverişe gidiyorsunuz o hayallerinizdeki kıyafet, ayakkabı üzerinize olmuyor diye morel bozuluyor. O ne yapsın şimdi 2. Baharünda istediğini alsın giysin.
Günümüzde çoğu erkek kadına benzemeye çalışıyor. Moda da buna göre değişiyor. Çoğu insanın 5-6 yılda kazanamadığı parayı adam 1 mont a harcamış o ayrı bişey de. Ben buna moda demiyorum bu iğrençliktir rezilliktir başka da bişey demiyorum.
Hayır katılmıyorum... İsteyen istediğini de giyebilir... Yanı eğer bu böyle giyiniyor diye erkekler nereye gidiyor diye yorum yapacak olursak, kadınlar da erkeklere özgü olan erkekler için tasarlanmış olan pantolonu yüzyıllardır giyiyor... o zaman dönüp bir arkaya bakıp " Kadınlar nereye giTTi " dememiz gerekir kız ayool
adamlarda para sınırsız olunca ego devreye giriyor. herkesin aynı mağazadan aldığı değil dünyada 4 tane olan ürünü alınca mutlu hissediyorlar belli. bu amansız bir ego savaşı. başka mantıklı bir açıklaması olamaz kesinlikle.
Berbat bir yere gidiyor o kesin ve net önce kısa bilekte dar rengarenk yırtık pırtık pantolonlar sonra allı pullu gömlek ve ceketler bu nedir itici çok çirkin oluyor yapmayın
Çoğu kız arkadaşım bu tarz gay lere daha çok gğveniyor sebeplerini sorduğumda erkeklerin gay olmayanları cinsellik için kızlara yol yapar gay ler bu yüzden daha güvenilir diyor
En İyi Cevaplar