Ekinci, bir röportajında Türk erkeklerin parayı bulduğu an eşini değiştireceğini iddia etmiş. Bu konuda Tuğba Ekinci'ye katılıyor musunuz? Türk erkekleri parayı bulunca ilk yapacağı şey eşini değiştirmek mi olur?
"Türk erkeği parayı bulunca ilk önce eşini değiştirir” diyen Tuğba Ekinci'ye katılıyor musunuz?
Karakterine göre değişir. O zaman parayı bulan kadın da erkeğini değiştirelim diyelim Genelleme yapmayın Ünlülerde yapmasın Kadının da erkeğin karekterlisi karakter sizi vicdanlisi vicdan sizi güzeli çirkini vardır Bir insanda karakter vicdan varsa ve karşı tarafı gerçekten sevip sayıp saygı duyuyorsa isterse milyoner olsun böyle bir işe kalkışmaz Allah korkusu varsa , ve kendisinede saygısı varsa da bu taraklarda bezi olmaz Yetiştirilis çok çok önemli Zihniyet çok önemli Inanç çok önemli Beş parmağın besi de aynı mi? Değil Insanları kategorilere koymak ya da genelleme yapmak doğru değildir.
Ve ayriyetten Türk erkegi şöyledir Türk kadını böyledir tarzında kategorilestirmek de mantıksız Kendi irkina hakaret. Bu tip şeylerin ırkı dili dini yaşı cinsiyeti yoktur. Bu millettle dille dinle yaşla cinsiyetle alakası olduğunu söyleyen kuş beyinli sığ görüşlü gereksiz bir insan müsvettesidir. Türk murk kadın erkek saçma ya gerçekten
doğrudurda kendi neden o kadar çok değişti acaba aradığınımı bulamadıki.. https://www. google. com. tr/search? q=tu%C4%9Fba+ekinci+ka%C3%A7+sevgili+yapt%C4%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjwv_Cg-ZPaAhVFM5oKHbDtDVgQsAQIJg&biw=1280&bih=694
Mutsuz giden zor bela sürdürülmek zorunda kalan evliliklerde ansızın çıkıp gelen para çıkış bileti gibidir. Bence kadını erkeği yok bunun problem kendi içindeki sorunlu evliliğini ta ki parayı bulana kadar hiç sorun yokmuş gibi davranıp sürdüren iki yüzlü insanlarda.
Sanırım sadece türk erkekleriyle ilgili değil, çoğu erkeklerle ilgili. İyi hatırlıyorum çocukken babaannem "erkek milleti gerektiğinden fazla para gördü mü, 180 derece değişiyor. Allah parayı kadına versin" diyordu hep :))
aklıma eski görüştüğüm kişi geldi. kazı kazan oynadık bununla. ee çıkarsa naparsın dedim. kimsenin bulamayacağı bir yere kaçarım dedi. 😂 bir de bu bana evlenme teklifi etmişti. nasıl bir verilmiş sadakam vardıysa artık 😂
Genelde öyle oluyor herhalde. Daha para çıkmadan erkeklerin ilk dediği şey eşimi değiştiririm oluyor. Ama aynı para kadına çıksa nedense ilk akla getirdiği şey kadının nedense kocasını boşamak olmuyor.
türk erkeği ile alakali değil, genel olarak erkekler öyle... tabi karektersizleri o yüzden en güzel test erkegi para ile test etmek, düsünceleri analiz etmekdir
Evet Türk para bulunca hemen onu yiyecek bir karı arar. Türkerkeği eşine fazla para vermiyo sadece karnını doyurur ama parayı en güzel seks yaptığı kadınlar yer
Bence cümleyi yanlış kurmuş. Türk erkeği para olunca karısını boşamıyo sadece metresine yediriyo paraları. Karısı zaten evde onu cepte görüyo yani fazla harcamaz karısına. ama bizim kızlarda bir erkekle evlenince zafere ulaştım düşüncesi var. Oysaki asıl zafer metreste :-D
@Ciao_MRT Neden her seferinde suçlu kadın? tecavüze uğrasa da kadın kuyruk sallamıştır zihniyeti. Erkek evli yaparken düşünmüyo da kadın mı düşünecek? Yine kadın kadın kadın hep suçlu kadın.
Özet olarak kadın evli adamın metresi olabilr. adam zaten suçlu ama kadının evli adamın altına yatmış olması suç değil diyorsun.. bı ayrıntı belirteyim ben erkek suçsuz demiyorum.
İyi kadına laf yok evli adamla savunduğunu düşünce itibariyle sende yatarsın.. sanane adam düşünmüyor sen mi düşüncen yuva yıkılmasını.. onu yapan erkek nekadr aşağılık ise kadında o kadar asagiliktir
Halbuki ne kadar nâhoş bir durum değil mi? Evdeki kadını evini düzen çocuk büyüten bakıcı hizmetçi gibi görüyor. İşte o yüzden kadınlar geleceklerini bir erkeğin iki dudağı arasına bırakmamalı kesinlikle
@iştekuzukuzugeldim Tamam da türk erkeğine uçkur işleri her zaman daha tatlı geliyo. Evdeki evde bir yere gidemez ama dışardakine sahip değil elinde tutmak için daha çok çabalıyo
ya sen kendine ba.. profil fotona bir baksana :D götünn başın açık bizzat tahrik amaçlı.. birde evli yazıyor profiline.. şimdi senin bu halini kabul eden bir erkekte var yani ona göre konuş :D ki gerçekten evliysen tabi :D
Genelleme yapılmaz. Yapmayı sevmem. Yapılmasını da sevmem. Ama bu şekil yapan örnekler çok olduğundan karakterli sayısı azaldığından.. Üzücü ya. Ama üzülemem birde bunun için..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hep erkeklerde suc aramayin ama dusunun siz erkeksiniz kizlqr evlenip 5 yil 6 yil evli kaliyorsunuz insan sıkılır yani hep dirdir kavga gurultuden evdeki disarisida maglum g. o. t. unu belli edip diaari cikan kizlar insan bir otubuse binse zaten ben gunah islemiyom diyen kisi yalan soyler bu yuzden bence bu evlilikler yuvalar dagilmamasi icin bu funyanin giyinme diari cikma sekli degismesi lazim yoksa bu zamandan sonra ne evlilik nede ata tore kalir benden soylemesi
Karaktersiz insan yoksunuysa yapar tabiki de her zaman duam şu olmuştur Allah insanlara yeteceğinden fazlasını vermesin insanlar parayı görünce azıtıyor nefis var şeytan var
Genç kızlar parası evi arabası olsun diye diye bı nesli surunmeye mahkum etti ama bu düşünce yanlış karakterli insan iyi günde kötü günde bir olduğu insani asla birakmaz
En İyi Cevaplar