Eski manken Ebru Şancı "evlendikten sonra kendimi saldım" dedi. Evlendikten sonra kadınların bakımsızlaştığını düşünüyor musunuz?

Eski manken Ebru Şancı evlendikten sonra kendimi saldım dedi! Evlendikten sonra kadınların bakımsızlaştığını düşünüyor musunuz?
Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ün kendisini artık seksi bulmadığını söyleyerek, "Alparslan benim ev halimi Recep İvedik'e benzetiyor. 'Senin sakalların var' diyor. Çocuklar ve işimle ilgilenmekten evet çoğu zaman kendime vakit ayıramıyorum" dedi.

Benim de birtakım gözlemlerime göre evlendikten sonra her iki cinste bakımsızlaşmaya başlıyor. Kadınlar bu durumu genelde doğum yaptıktan sonra yaşasa da erkekeklerde de durum çok yemek yiyip göbek yapma ve fit görüntüden uzaklaşma olarak görülüyor.

Oysa ki evlilikte daha çok dikkat edilmesi gerekmez mi 7/24 birlikte vakit geçirdiğimiz, aynı evi paylaştığımız insanlara daha hoş görünmemiz gerekmez mi? Bu durumun gerçek sebebi nedir acaba?
Eski manken Ebru Şancı "evlendikten sonra kendimi saldım" dedi. Evlendikten sonra kadınların bakımsızlaştığını düşünüyor musunuz?