İtalya'nın en sevilen müzikali "Romeo ve Juliet"in oyuncularından Riccardo Maccaferri bir röportajında Türk kadınlarına bayıldığını ve Dünyanın en güzel kadınları Türk, en yakışıklı erkekleri ise İtalyan olduğunu iddia etmişti. Bu konuda Riccardo Maccaferri'ye katılıyor musunuz? Dünyanın en güzel kadınları Türk, en yakışıklı erkekler de İtalyan erkekleri midir?
"En güzel kadınlar Türk, en yakışıklı erkekler de İtalyan" diyen oyuncu Maccaferri'ye katılıyor musunuz?
Şimdi gerçekçi olmak lazım, İtalyan erkekleri yakışıklı ama neden yakışıklı bir düşünün? Soylarında Türk'lük var çünkü > soy'dan kastım Türk'lük değil, Türklerle karıştı onlar o yüzden biz Türk erkeklerine de çok benziyorlar yakışıklıkları bizden geliyor yani :D Türk kadınları güzel ama öyle dünya'nın en güzeli demeye yetecek kadar değil, Porto Riko'lu Meksikalı, Rusya'lı kadın hiç mi görmediniz hayatınızda. Porto Riko'nun sivil sıradan bir kadın'ı bizim ülkenin en ünlü manken güzeliyle yarışacak kadar güzelliğe sahip anlatmaya gerek yok bile bunları. Türk kadınları dünya'nın en güzel kadınları değil'dir saçmalamayalım. Varsayalım dış görüntüde dünya'nın en iyisi olsa bile kadınsılık yok, zariflik yok, davranış hal ve hareketler, elitlik yok 30 yaşına gelene kadar ergenliği aşamıyorlar bütün olarak bakalım lütfen.
Evet katiliyorum. Türk kadınlarında çeşitlilik var, esmer kumral, beyaz, sari. Esmer renkli gözlü, kumral renkli gözlü vs diye gidiyor. Tek tip değiliz. Dikkat edilirse, güzellik yarışmalarında sarisinlar ya 2 ya da 3ncu oluyor. Erkeklere gelince evet italyan erkeği
Gelsin bunu birde semtte desin 😡 Prim kasıyor keko, İtalyan erkekleri yakışıklı değil anca şık olur 😛 Hayır bunlar neden hep bizimle yarışmaya çalışıyor anlamıyorum 🤔
Lahmacun ve pidemiz vardı pizza denen birşey çıkardılar Mafya desen aynı Bıyık desen aynı La gidin özgün olun 😏 Güzellik göreceli bir kavram, dünyanın en güzel kadını Türk kadını diyemem ama dünyanın en güçlü kadını Türk kadını derim.
Türk kadını Dünya'nın en karmaşık görünümüne sahip. Belli bir tip ve karakteristik görünümü yok, örneğin ben. Ten rengimi batı Avrupa'dan, çekik gözlerimi doğu Asya'dan, göz rengimi Slavlardan, vücut yapımı Germenlerden almış olabilirim. Safkan bir görünüş tek tiplik doğururken, bence bizler böyle geniş bir görünüş yelpazesine sahibiz. Kadınımız da erkeğimiz de güzel.
E zaten Türk erkeklerinin gözü alışmış onlara güzel gelmiyo. Ben de yurt dışındayım Türkiye deyince yemekleri ve kadınları güzel ülke derler. ama bizim kekolara güzel demek sarı saçlı mavi gözlü demek. Hayır efendim Avrupada ve Arap ülkelerinde Hintlerde Türk kadınının bir havası var marka adeta
Azra Akın dünya güzeli seçildiğinde de inanamamıştı bizim hanzolar. Yaw onun arkasında sapsarı rus garı var nasıl Azrayı seçerler yawwww diye zırvalıyolardı :-D Size öyle geliyo diyoruz işte anlamıyosunuz. Dünya Türkiyeden oluşmuyo başka ülkelerin güzellik anlaşıyışına da bakmak lazım
Balkan kadınları çok güzeldir. Türk kadınları tırnağı etmez onların. Ukrayna, Macaristan, Sırbistan, Bosna Hersek vs. 😍 Çoğu da mülayim iyi insanlar. Türk kızları gibi kezban ve anlayışsız değil. Ayrıca benim gibi esmer, uzun boylu, yakışıklı Türk erkeklerine bayılıyorlar. İtalyan erkeklerinin yakışıklı olduğu da doğrudur ancak Türk erkekleri de yakışıklıdır. Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit ve ben 😄 Unutmayın hemen 😉
Bizim Türk erkeklerinin , Türk kadınlara duyduğu bu kuyruk acısı ve öfke nedir anlayamıyorum.. Hayır komik olan kısmıda yine Türk bir kadınla evleniyorlar. Bu tükürdüğünü yalamak değilde ne? 😂
Onu diyen italyan arkadas Alanyaya gidip alman ve rus kizlarla civarda bulunan kizlarimizi kiyaslamasina bile gerek olmayip cevabi yapistirirdi... Yalan oldugu cok acik.. Hayir goruyoruz ordan biliyoruz. Kafalar piril piril
Ben İtalyan değilim ünlü biri de değilim ama kadınlar neden beni gördüğünde ağızlarının suyu akıyor çok merak ediyom. Elin abdestsizi nasıl oluyor da yakışıklı olabiliyor. Adamlar daha kıçını yıkamasını bilmiyor. 🤓
Katılmıyorum genelleme olacak ama kendilerini ülkemizin abaza erkekleri yüzünden tanrı sanan onlarca kadın var ve güzel bir replik vardı. "körler ülkesinde tek gözü olan kraldır" diye
türk kadınları bence de güzel. tamam belki dünyanın en güzel kızları değiliz ama birçok milletten daha güzel kızlarımız var. çirkin diyenin kendisi çirkin
Bizim kadımız elbette dünyanın en güzel kadınıdır. Ama o lavuğa yok bayılıyorum yok cok seviyorum demek düşmez. Burada İtalyan erkeklerine de ölüp biten kızları da anlamiyorum. Sinirleniyorum size.
türk kızlar!! enteresan bu adam çok yokluk çekiyor anlaşılan.. :) hayır birde kendini ön plana atmak için bari en yakışıklı benim beni bulun deseymiş..
Türkiye de her ırktan kadinlar var bu da çeşit demektir. Çeşitte de elbet güzellik vardir. Slav ırkı evet güzeldir ama hep ayni tip ve soğuk bir güzellik.
Türk sevgilisi vardır, korkudan öyle söylemiştir:) İtalyan erkekleri için katılırım ancak kesinlikle kadın konusunda katılmıyorum. Zaten çok güzel de olsa mental hata vardır bizimkilerde :)
Finlandiya, Norveç , İzlanda , Rusya.. kısacası soğuk iklim kadınları en güzelleri , İtalyan erkekleri konusunda katılıyorum, Akdeniz ikliminde bulunan bütün ülkelerin erkekleri boyle
Hayatında kaç tane Türk kadını görmüş. Güzelleri de var ama abartmamak lazım. En yakışıklı diyebileceğim erkek de İskandinav erkeğidir. Adamlarda Neandertal geni var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizim kızlarımız dünyanın hiçbir yerinde bu kadar değer görmezler :) Bence türk kızlarını orta doğu ülkelerinde ki erkekler beğenir. İtalyan erkeği uzun boylu dünya güzeli italyan kızını bırakıp türk kızını mı beğenecekti? pehh :D
Yakisiklilikta ise uzgunum ama tipki Turk erkegi gibi Italyan erkegi de gencken eh iste... Yaslilikta onlar da bizimkiler gibi gobekli. Portekizli erkekler bu konuda benim favorim. Kadinlarda da Venezuela.
@KargaHanım yıllardır biyooji okuyor, özellikle ırk ağırlıklı dersler alıyorum (bkz:etnobiyoloji, belli ki hiç okumamışsın) ayrıca her türlü ırkın bulunduğu amerikada defalarca bulundum (belli ki hiç gitmemişsin) ama öyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. ne garip değil mi
Yakışıklı erkekler İskandinavlar bence sonra İtalyanlar gelebilir.. Güzel kızlar ise yine İskandinav özellikle Norveç ve ardından Slav kızları <3 ama Almanlarda fena değil hani
Malesef üzülerek katılamayacağımı belirtmek istiyorum. Slav ırkı dururken Türk kadınlarını birinci sıraya koymak çok büyük haksızlık olur. Ancak İtalyan erkekleri konusuna katılıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rus kadın sevdalısı sadece bizim türk erkekleri. Size ancak bu düşer olum
Türk erkeklerini tanıdık da bir İtalyan erkeği kaldı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet, katılıyorum. İtalyan erkeklerinden sonra en yakışıklı erkekler Türk erkekleri. çünkü birçok ırk melez hale gelmiş Türkiye Türklerinde haliyle farklı birçok gen
Eh yani oyle trde tek tuk guzeller vardir simdi ben ist sokaklarinda yurim hep cirkin kizlar dolu giyinmesini bilmiyorlar yuz olarak guzel degiler ama burunlarida kaf daglarinda 😂😂
En İyi Cevaplar