Komedyenliği hakkıyla yaptığını düşündüğünüz, beğendiğiniz kimse buyrunuz..
Cem Yılmaz
Şafak Sezer
Tolga Çevik
Ata Demirer
Şahan Gökbakar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında gün geçtikçe espirisi kendileri eskiyor eski tatı yok hiçbirininde örk Tolga show kurdudanmi dır nedir boş sıkıçı, cmylmz seviyorum film yapmış yarıla yarıla güleriz diyorum yokk biraz klasik gelebilir size ama Kemal Sunal ın izleyipte güldürmediği ağlatmadı film de yok hep başarılı oldu kendimizden birisi gibiydi , belkide ölmesi daha hayırlı oldu yaşasaydı belki o kadar çok bağlanmazdık görüyorsunuz Şener şen miydi neydi o vatan hani dendi...
Tolga Çevik ve Cem Yılmaz... İkisi de birbirinden başarılı komedyenler fakat tarzları farklı. Bana göre karşılaştırılmaları pek mümkün değil. Hepsi başarılı komedyenler fakat benim beğendiklerim bu ikisi...
Kemal sunal
Kemal Sunal çok daha farklı bir seviye onun bu karşılaştırmaya dahil edilmesi saçma olur bence...
Valla ben en son Tosun Paşa’da katıla katıla gülmüştüm
Oraya kemal sunal ekleyin ❤❤
❤❤❤
Cevap
164Cevap
Kemal Sunal can dir gerisi heyecan dir
Görüşüm den daha önemli olan bugün bu soruyu benimde sormak istediğimdir, siteye girdiğimde bu bildirimle karşılaşmam çok garibime gitti- dejavu gibi bişey oldu. Soruna gelince tabiki cem yılmaz
Cem Yılmaz varken Recep ivedike oy veren salaktır net. yaptığı mide bulandırıcı hareketlerin nesi komik.
Bel altı espriler yapınca komedyen olduğunu sananlar doldu burası... Nerede bir Kemal Sunal? Usta konuşmadan güldürüyordu. Bunların içinde seçmem gerekirse, kesinlikle Tolga Çevik diğerlerine nazaran daha iyi.
Tolga Çevik bel üstü mü yapıyor 😁😁
Her programda dvd
Erotik esprisi var😂😂
@Selimozen34 Diğerlerine nazaran daha iyi cümlesini kullanmışım farkederseniz ayrıca Cem Yılmaz'dan daha iyi, jest ve mimikleri dahi güldürüyor.
Mantık hatası oldu ama
Bel altı espri yapınca komedyen olduğunu sananlar var cümlesi ne ne demek
@Selimozen34 Evet öyle ama ben buradakilerden seçmem gerekirse onu seçtim, siz ısrarla kurcalıyorsunuz. Ve hiçbiri komedyen değil gözümde, sadece günümüz şartları en iyisini seçmeye itiyor.
öyle de o zaman 😂
Bel altı espri yapınca komedyen olduğunu sananlar var deme
Bel altı hepsi yapıyor 😉
@Selimozen34 Tamam sensin arkadaşım... :)
Kusura bakma mantık hatasına gelemiyorum 😂
Huyum kurusun😂
@Selimozen34 Mantık hatası yok, yorum yapmak için yaptınız. Bende gereksiz yoruma gelemiyorum, huyum kurusun. :D
Mantık hatası yok demen bile mantık hatası.
Yorum yapmak için yorum yaptınız cümleside ön yargı 😂
Gerçekler acıdır.😉
@Selimozen34 Yalan yanlış değerlendirmelerin bittiyse senin nezdinde acı olan gerçeklerle beni baş başa bırak lütfen. ;)
Seni seninle başbaşa bırakıyorum 😂
@Selimozen34 Eyvallah.
eskiden cem yılmaza çok gülerdim. ama artık eskisi kadar iyi komedi yapamıyor bence. bunlardan hiçbiri beni kahkaha ile güldüremiyor. en son sermiyan midyat'ın hükümet kadın'daki karakterine gülmüştüm.
sadri alışık kemal sunal daha bir cokları geldi gecti hepsine allah rahmet etsin insanımıza gülmeyi öğreten ustalardı simdikilerde onların taklitcilerisonm 25 yılda bir eser dünyaya getirememiş kendini sanatcı olarak tanımlayan soytarılar topluluğu
Çok abartılı konuşmuşsun abi 😄 O adamların da emeği var emeğe saygı.
@Günahlanyapma taklitler ancak aslını yükseltir cem yılmazın dümbüllü ustayı taklit ettiğini tolga ceviğinsadece kemal sunalın bir karakteri olduğunu sahan gökbakırın sadece bir soytarı olduğunu herkez bilir ama kimse söyleyemez ama bir hulusi kentmene herkez baba diyebiliyosa hala kemal sunalın filimleri izleniyosa ve hala hababam sınıfı değince mahmut hoca geliuosa bunlar sanatcı demektir 1970lerde yapılan bir filmi tekrar tekrar dseyredip aynı tadı alabilyosan yapılan emek orda var gorayı kac defa seyrettin ve hepsinde aynı tadı alabildinmi ama haklısın ben sahan ın hangi filmini seyrettisem hepsinde aynı derece diksindim
Ona bende katılıyorum eskiler tabiki iyi çok haklısın. Şahan Gökbakarın Recep İvedik karakteri beni de iğrendiriyor. Ama Şafak sezer iyi bir sanatçıdır diye düşünüyorum. Naçizane fikrim
@Günahlanyapma dostum bana kült olabilecek ibr yapıt söylermisin bir lüküs hayat gibi bir hisseli harikalar kumpanyası gibi bir battal gazi gibi ne biliyim herhangi birsey somn 25 yıld içinde yapılan herhangi birsey
Öyle bir yapıt yok haklısınız
@Günahlanyapma tesekkür ederim
Tolga çeviği hergün seyrederim fakatttt hergün seyredince espirilerin bazıları tekrarlandığının farkına varıyosun. ama yinede severek seyrediyorum kendisini
tolga çevik ve ata demirer arasında kaldım işlerini hakkıyla yapıyorlar. karakter olarak da diğerlerine nazaran daha iyi geliyorlar. ata demirer komedyenliğin yanında harika şarkı söylüyor
tolga çevik diyenlere moron diyen beyinsiz de cem yılmazla akraba olduklarını da bilmiyor belli ki. gerçi akraba olmaları şart değil insanların zevkleri üzerinden zekalarıyla alay edebilecek kadar ahlaksız bir birey
Ayıptır günahtı bu tartışılır mı cem yılmaz tabi ki
Oyuncu olarak hiçbiri șafak sezerin eline su dökemez ama komedyen olarak tabiki cem yilmaz, ayrica düșük bütçeli cem yilmaz olarakta oğuzhan uğurr adam :)
Kemal sunal yok bunlar komedyen değil bence biri zeka ve gözlem yeteneğiyle fark ettiklerini söylüyor biri aptal numarası yapıyor diğer ikiside şişman ve çirkin olarak komik olduğunu sanıyor
Tolga çevik kadar güldüren olmadı beni bir ara hergün izliyodum cem yılmaz bilmiyorum pek güldürmüyor beni ama arada izlerim
en başta tolga çevik ve ata demirer beni en güldüren kişiler
ama cem yılmazın ince esprilerinide severim
Cem'in ilk yıllarında gösterisi inanılmaz komikti. Şimdidelerde aynı espriler dönüyor.
Tolga daha bir komik gibi
Tolga Çevik iyi. Okan Çabalar'ı tek geçerim ama tabi ki. Cem Yılmaz'ada gülüyorum diğerlerini pek izlemem.
Oylama için izlediklerim beni guldurmuyor. Tek güldüren Kemal Sunal ve Levent Kırca idi. Böyle komedyenler bir daha gelmedi.
Sisirilen isimler:Ata Demirer, Cem Yilmaz
Sisirilmesi Gerekenler: Oğuzhan Uğur, Tolga Çevik
Tolga çevik kesinlikle. Bel altı espiri güldüren bir unsur olmamalı bence. Tamam Tolga Çevik yapmıyor mu yapıyor. Ama bunu en aza indirgeyerek yapıyor. Net.
Komedyen Tolga Çevik ama sinema oyunculuğu olarak bakarsak Kemal Sunal gelmiş geçmiş en iyidir
Tartışmasız Tolga Çevik
Gülmekten yorulup gülemediğim anlar oluyor
Bunların için de ise tolga çevik ama levent kırca gibi değil hiçbiri..
cem yılmaz sonra tolga çevik. şafak sezeri birkaç filmi harici sevmiyorum geri kalanları hiç komik bulmuyorum
Cem 1 numara.. Ama siz yeni nesil Ferhan Şensoyu pek tanımıyorsunuz sanırım... Sanatını özellikle tiyatro sahnelerinde sergileyen ve listedeki hepsine oyuncukta tur bindirecek biridir.. Ayrıca Şafak Sezer o listeye neden girmiş hiç anlamadım.
Tolga çevik ne ya şakla mı kdjddkdk tabiki Şafak sezer.
Şafak Sezer kim ya tanıyamadım da
Dkdjfkfk kolpaçino performansını kimseye değişmem 😂
Peki 😄
İyi komedyen kalmadı ama işini hakkıyla yapan bir tolga çevik bence
Tolga Çevik ama doğaçlama programında. Cem Yılmaz'da Stand-up şovlarında güldürüyor, efsane...
Okan Bayülgen mizahını çok seviyorum.
ilk sirada Cem Yilmaz i gorunce diğerlerine bakmadim bile
Cem yılmaz ve Tolga çevik Esprilerin kalitesi önemli benim için
Yıllar geçsede bu soruya tek cevabım Kemal Sunal ve Şener Şen filmleridir onun ardından küfür etmeden argo kullanmadan güldüren adam piyasaya çıkmadı çıkacağına da inancım yok hadi eyvallah.
Bu seçenekler arasında cem yılöaz diyorum. Sevmemelerinin sebebine gelince çok ince espirileri ve tespitleri var lakin anlamadıklarından dolayı :)
Dönem dönem değişti , Cem Yılmaz, Şahan, Peter Sellers.. şimdi yok ama.
Cem yılmaz fakat şafak abinin hakkını yememek lazım cok kral filmleri var
pembe panter peter sellers. fransız aksanıyla bir oda istiyorum dediğinde yatıyorum yerlere.. beni kimse anlamıyor. adamın her hareketine gülüyorum
Recep ivedik'e bitiyorum ya gülmekden yas geliyor artik gözlerimden o derece 😂😂😂
Cem yılmaz ve ata diğerleri kendini komedyen sanıyor
Yorumlarin cogu tolga cevik demis tamm gulduruyor adam da bel alti ima ederek hep ole komedyene üfürüyüm
Tolga Çevik çünkü hem zeki hem saygılı Avrupa yakasında muhteşem bir oyunculuğu var ayrıca komedi dükkanı tarzı doğaçlama oyunları var.
Normalde Şahan. Ama Tolga Çevik son yaptığı hareketle gözüme inanılmaz girdi.
Kemal Sunal, Cem Yilmaz, Şahan Gokbakar ve Ismail Baki! :)
Sadri Alışık, Engin Günaydın, Rasim Öztekin, Çağlar Çorumlu
Tolga hariç, hepsine ayrı ayrı gülüyoruz bunların..
Hic biri nejat uygur bir izleyin oyuncu ve kahkahayi gorun
Kemal sunal. gerisi hep kufurler uzerine samimiyetsiz espiriler yapitoyor
Ata demirer, safak sezer ve sahan gökbahar’in komedyenlikle alakalari yok bence.
Tabiki kemal sunal şimdi bn buraya neden çıktım niye çıktım kim çıkardı lan beni buraya😂😂
Şafak Sezer hariç bunların hepsine gülmüşümdür baya.
Yabancı komedyenleri gördükten sonra Türk komedyenlere gülmüyorum artık.
Tolga çevik farklı bir tarza sahip Cem Yılmaz da zeki bir adam ikisini beğeniyorum.
Ben hepsine çıldırarak gülüyorum nasıl seçim yapayım
Kemal Sunal dan daha iyi kimse yoktur..
Avrupa yakasında ki burhan altintop
Türkler argo küfürlü filmleri sever recep ivedik ilk çıktığında rekor kırmıştı buradan belli yani
Aslında bu siklardan hic biri de hadi neyse ata demireli sikladim
Şahan Gökbakar küfür değil, adam role bürünüyor 😀👍
Şafak sezer ve şahanın bu kategoride ne işi var?
bir tek Ata Demirer beni çok güldürüyor
Tolga Çevik > tek geçerim 👍🏻 açık ve net
ata ve şahan hariç hepsi
Cem yılmaz stand up. kemal. sunal sinema
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar