En sevilen komedyen sizce kim? Tabi ki Eski üstadların yeri ayrıdır Ortaya karışık yaptım hadi bakalım :)
Kemal Sunal
Şener Şen
Cem Yılmaz
Ata Demirer
Öztürk Serengil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tartışmasız KEMAL SUNAL.. düşünün en az filmlerini onlarca kez izlemişizdir ama şimdi ekranda olsa . filmin senaryosunu her şeyini bilsek bile sanki yeni güzel bir film izliyormuşuz gibi bir duyguya kapılarak seyrederiz Kemal Sunal 'ı..
*Şener Şen'i de çok severim ama sadece komedyen olarak değerlendirmek hiç doğru olmaz..Şener Şen sinemamızın en başarılı oyuncularından biridir. komedi filmlerinde de başarılıdır aMa son yıllarda eşkiya, ikinci bahar gibi yapımlarda da oyunculuğunun sadece komedi ile sınırlı olmadığını kanıtlamıştır..
yeni nesilden de engin günaydın diyebilirim..yani burhan altıntop :)
Bundan 30 sene önce doğmuş olsaydım
Şener şen ve Ali Şen Derdim :D
Ali Şen Komedyen Değil Ama Ne ŞİVE var adamda Arkadaş :D
BAkıznız
Şimdi İse Açık Ara Önde Olan CEM YILMAZ ...
Tabiki de Kemal Sunal.Beni filmini defalarca izletip aynı espirilere tekrar tekrar güldüren tek kişi.Şener Şen de çok başarılıdır ama Kemal Sunal'ı tek geçerim :)
Kemal Sunal tabi kii..
Cevap
35Cevap
oyum Kemal Sunal'a çünkü doğal komik... adamın espri yapmasına gerek yok, normal bi şey söyleyince bile gülüyorsun... ama bence birde Şener Şen'le bir araya geldiler mi tadından yenmiyor, efsane komedi ortaya çıkıyor... günümüzdede Cem Yılmaz kaliteli espridede onun üstüne yok ! Cem Yılmaz'la, Kemal Sunal'ı veya Şener Şen'i kıyaslamayın, ikisi aynı kulvarlarda değil, ve farklı zaman dilimindeler !
Diğer şıklardakilerin hiç biri Kemal Sunal kadar sevilmedi ve de hiç biri Kemal Sunal'ın yaptığı rolleri yapamaz. Rezil rüsva olurlar. Yeni nesiller stand-up yapıyor ayrıca...
Kemal Sunal varsa diğerlerinin ismine bile gerek yok... Üstadın karşısında saygı duruşuna geçsinler :))
Kemal Sunal, Şener Şen, Öztürk Serengil gibi ustaların yanında günümüz komedyenlerini karşılaştırmak biraz yanlış olmuş.
Günümüz komedyenleri de zamanının en iyileri...
Hepsi değerli insanlar ve farklı zamanlardan oldukları için karar veremedim. Ama günümüzde komedyenlik adına Cem Yılmaz'ın gösterilerinin üstüne tanımıyorum.
cem yılmaz..
kemal sunal ,sener sen vs komedyen değil
komedi oyuncusu.
çok cahilce bi soru olmuş.
Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp.cok icerlemissin.üzüldüm:(
Arkadaşım içerleyecek bişey yok üzülmenede gerek yok sana dediklerimde gerçekten samimiyim öğrenecek bişii yok sadece şunu diyorum bu kadar kişi cevap vermiş nedense sadece sen cahilce bulmuşsun.O zaman düşünmek lazım cahil olan kim.Ama haklısın Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp inşanllah öğrenmişsindir.yeniden söylüyorum üzülme ;)
:))))) evet ögrendim.cahile bir sey söyleme senle tartısmaya girer..
Peki.
senden aferiN i aldım ya nasıl müsterih oldum anlatamam,eksik olma
tabıkı kemal sunal onun yerını kımse dolduramaz Allah rahmet eylesın
kemal sunalın filmlerini defalarca izledim ve yine izlerim ama hala bıkmadım ama cem yılmazı en fazla kaç defa izlersin? cem yılmazın yeteneğine saygımız sonsuz
tabiiki hepsinin ustası (şener şen hariç) KEMAL SUNAL..
Rahmetli Sunal argosuz güldürebilen tek sanatçıydı.. Şimdikilerin hepsi bir yere koyuyor..
Bir Allah'ın kulu da Sadri Alışık dememiş. Şıklarda bilem yok. Sadri Alışık'ı tek geçerim..
kemal sunalı koymak adalet mi birader:D diğerleri pabucunun içindeki corabin ipi olamaz.
Kişiliklerini de katarsak Kemal Sunal ve Şener ŞEN bir numara...
Şener Şen dedim çünkü herkesin Kemal sunal diyecegini bılıyorum...iki ustaya hakkını vermeli..
Haluk BİLGİNER bence.
Stand Up bakımından Ata DEMİREL
Kemal Sunal sadece Türkiyenin değil Dünyanın en komik adamı.. O adamın bakışı yeter adamı öldürmeye :)
önümüzdeki yüz yıl daha tartışılmıycak bir soru kemal sunal... rahmetle anıyoruz değerli usta seni...
orada kemal sunal olmasa beyaz derdim ama kemal sunal..
Kemal Sunal tabi ki. Keske yasasa. Sonra Sener Sen gelir.
korktuğum şudur ki elim çok ağırdır mahallede beton şaban derler.
Kemal Sunal Şener Şen ve Nejat uygur DİĞERLERİNİ TOPLASAN BUNLARIN BİTANESİNİN YARISI ETMEZ :)
ama şimdi eskilerden elbette kemal sunal allah rahmet eylesin de hani şimdi yaşıyanlardanda ata
öztürk serengil kim ya bunların yanında hakaret olur diğerlerine
Kemal Sunal ile Şener Şen varken diğerleri bok yemiş
kemal sunal ve şener şen. ikisi de sevilir.
Tabi ki de Kemal Sunal :))
Dünya çapında George Carlin, Tr'de Kemal Sunal.
Rahmetli kemal sunal'in yerini kim tutar be..
Kemal Sunal
Şener Şen.
cevap veriyorum...
A: Kemal Sunal.. tabiki..
Şener Şen'i tek geçerim...
Kemal Sunal ve ondan sonra Tolga Çevik :)
yeni nesilde de burhan:)
+1
tabikide KEMAL SUNAL eskimeyen komedyen
A dedim ama B'nin de hakkını yemeyelim
Rahmetli Kemal Sunal ♥
kemal sunal . Allah rahmet eğlesin.
kemal sunar-şener şen
şener şen i çok severim.
tolga cevik sener sen
A ve B .. Sonra diğerleri
Kemal Sunal Şener Şen.
Kemal abi ve Şener abi ...
Kemal Sunal ve Şener Şen
Lourel ve Hardy gibi bence Kemal Sunal ve Şener Şen ayrılmaz ikili yaaa harikalardı...
kemal sunal şener şen
Şener Şenve Cem Yılmaz
Kemal Sunal tek geçilir
Durul Bazan,Kadir Çöpdemir sevdiğim oyunculardan
kemal sunal tabikide
kemal sunal
kemal sunal :)))
Kemal sunal
Şener şen
tartışmasız KEMAL SUNAL bence
Kemal Sunal
kemal sunal..