Diziyi izledim, konusunu çok beğendim şöyle açıklayabilirim ki ; psikopat mı seviyorsunuz, gizem mi, gerilim mi seviyorsunuz yoksa oraya buraya saçılan kopuk kafalar mı yoksa kan mı yoksa ihanetin bedelini mi görmek istiyorsunuz İşte size mükemmel bir dizi "PUNİSHER"
Filmini izledim yıllar evvel. Oyununu da oynadım eskiydi baya ama yılına göre gayet kaliteli bir yapım. daha sonra daredevil dizisinde gördüm orda çok daha dehşet bir karakterdi wilson fisk ile sahneleri filan.. Daha sonrada netflix dizisini bekledim çıktığı gibi izledim bitirdim.. Gayet akıcı , surukleyici , özellikle son bir kaç bölümü takdire şayan. şiddet sahneleri mükemmeldi çünkü. seviyorum böyle kanlı kafa parçalamalı şeyleri
Onu da izledim ama pek sarmadı ya. süper güçler filan.. kalitelidir ona bir şey demem ama beni sarmadı ya. o kızı da ilk bu kız beni aşar isimli bir komedi romantik filminde görmüştüm.. tipi çok garip gelmişti aradan yıllar geçmiş ama hiç değişmemiş oda.
Fragmanini izlemistim. fire fist gibi konusu garip gelmisti. ikisi de sarmadi.. zaten yorumlarda da benim gibi dusunen cok. siradisi seyler lazim. mesela punisheri neden sevdim. o sezon finalinden onceki bolumde , adamın kafaya kafaya vuruyordu. oyle ki kamera bile sallanıyordu o efekt şiddeti sonuna kadar hissettiriyordu.. https://youtu.be/RDl9J_QFRxc Hangi dizi böyle bir sahneyi çeker ki? Dexterden başka :) dexter bile kibar kalıyor.. Baksana kan revan her yer , ruhuna işliyor..
O p*çi hiç sevmemiştim ama. sırf şu sahne için bile tüm sezon izlenilir.. evet , beklediğimden çok daha sakin geçti bu sezon.. Tanıtım amaçlı olsun bu kadar , adam ' i * frank castle , i * 35 year old and i came for f*ck your ass bitches ' deseydi daha mı güzel olurdu :D Elbetteki hayır.. yoksa one piece nin her bölümüne fight yok diye çamur atan veletlerden farkımız kalmazdı
En İyi Cevaplar