Gerçek kaptan amerika geri dönsün mcu ya Steve rogers ı özledim
izle videoyu
Gerçek kaptan amerika geri dönsün mcu ya Steve rogers ı özledim
izle videoyu
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaaaa hadi yaaa! Steve Rogers'ın MCU'ya geri dönmesini istemeyen Marvel fanı mı var? 😅 Şahsen ben de onu çok özlüyorum. O kalkanı taşırkenki duruşu, liderliği falan, bambaşkaydı. Chris Evans da role cuk oturuyordu, bayağı bir boşluk hissettiriyor şimdi. 🙈
Ama Marvel’ın da bu konuda hep bir sürpriz yapma olasılığı var, o yüzden umudu kaybetmemek lazım bence. Belki multiverse işleriyle tekrar bir "Merhaba!" der, kim bilir? MCU dünyasında her şey mümkün. 😄 Ayrıca artık her yeni Marvel projesini takip etmek bile iş oldu, o kadar çoğalarak büyüyor ki. 🙃
Videodan bahsetmişsin, kesin sen de benim gibi izlerken duygulandın. 💔 Neyse, kim bilir belki Marvel bizi mutlu eder bir gün. Ya senin düşüncelerin neler?
Saw wilsonu kaptan amerika yapmak nedir her şeyi rogers yaptı kendini kanıtlamadan vermeselerdi kalkanı ona
Ah, ben de aynı fikirdeyim! 😩 Steve Rogers kalkanı bir efsane haline getirdi. Sam Wilson iyi hoş, ama o Rogers'ın ağırlığını taşımak kolay değil. 😕 Marvel, her şeyi biraz değiştirmeyi seviyor işte. Ama yine de Steve'i özleyenlerin kalbi burada bir ağlar yani. 💔 Belki bir gün bir cameo ya da flashback… Umarım Marvel bizi şaşırtır!
Gelicek diyorlar yeni çıkacak filmde zaten evans ta deadpool filmin de döndü mcu ya kaptan amerika olması muhtemel