Elçin Sangu, geçen akşam sevgilisiyle beraber Etiler'de bulunan bir AVM'ye sinema izlemek için gitti. Elçin Sangu, vatandaşlar tarafından tanınmamak için makyaj yapmadı ama gazetecilerden de kaçamadı. Sangu da artık makyajsız yakalanan ünlüler arasına katıldı. Elçin Sangu , gazetecilerin onu çektiğini fark edince sevgilisine: Beni bu çirkin halimle çektiler. Dedi.
Bence o kadar kötü çıkmamış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Elçin Sangu makyajsız fotoğrafına isyan etti! Sizce o kadar çirkin mi çıkmış?
Bu soruyu sorsam mı diye düşünmüştüm ama magazinle ilgilenmek çok ahlaki gelmediği için vazgeçmiştim. Bu kadını sevmiyorum, aşırı kaprisli. Bir ünlünün böyle bir şey demeye hakkı yok. Seni gördükleri yerde çekerler, bunun nesini hala anlayamadı, anlamış değilim. Halinde de bir şey yok ama kendini Adriana Lima filan zannettiği için böyle aşağılık komplekslerine girmesi normal. Bu kıza tek "Waow" dediğim yer "Kiralık Aşk" dizisiydi, onda da çok profesyonel bir "styling" ekibiyle çalışıyordu. Saçları kızıl olmasa hiçbir özelliği yok. *Gecen bol olsun.*
Ya bir kadın güzelse güzeldir yani neden şimdi çamur atmaya çalışılıyor ben anlamıyorum. Dünyada bu kadar insanın beğendiği, estetiksiz, doğal bir yüz. Elçin Sangu'yla karşılaştırmak haksızlık resmen kadına. Hadi Adriana Lima olmasın, bana göre en güzeli o da diyelim ki Candice Swanepoel olsun, Miranda Kerr olsun, Gigi Hadid olsun, Monica Belluci olsun, sonuç çok mu değişti? Yani kimi beğeniyorsa o kadar güzel olduğunu düşünüyor demek istedim ve takıldığın şey bu mu? Adriana Lima'nın güzelliğini tartışıyorsak herkes bir dönüp kendine baksın bence.
Ben konu Elçin sanıyordum. 7 milyar insan beğensin ben beğenmiyorsam benim için önemi yoktur. Kendinizi birileri için heba etmenize gerek yok. Ve evet sonuç değişir.
Konu Elçin Sangu zaten. Senin için önemi olup olmaması da beni ilgilendirmez :) Burada kişisel zevklerden değil, medyadan bahsediyoruz dolayısıyla medyaya göre konuşmak zorundayız. İsterse Adriana Lima dünyanın en çirkin kızı olsun medyaya göre tutulduğu konum belli ve Elçin Sangu'nun da dolayısıyla Adriana Lima'yla aynı konuma gelmeden bu kadar egosu olması sadece onu gülünç duruma düşürür. Canlı görseniz dilinizin tutulacağı insanları, yolda görseniz fark etmeyeceğiniz insanlarla karşılaştırırken epey bir düşünün derim.
Ben de diyorum ki aynı medya Adriana'yı da yükseltti. Sonuç Metin Hara'yla çıkan bir yengemiz artık. Gözümden ikidini de büyütemiyorum. Kusura bakmayın.
Ben kimseyi büyütmüyorum. Ben hak edene hakkını veriyorum hepsi bu. O kadın Bella Hadid gibi birilerinin kardeşi olarak gelmedi bu yere. VS içinde en çok çalışan, ter döken kadın oldu hep.
Adriana Lima, Metin Hara'yla çıkabilecek alçakgönüllülükte bir kadınken Elçin Sangu herkesten her şeyi isteyebilmeyi kendinden hak gören bir kadın. Ben de bundan bahsediyorum.
Çok iyi tanıyorsun değil mi? Hayır bu alçakgönüllülük değil sevgidir ama bize bir şeyi de göstermiştir. Kimse büyütülmemeli. Elçin de gidip para babasıyla çıkmıyor. Yanlış kıyaslara girmeyelim.
Eminim senin anlayamayacağın kadar çok çalışmıştır. Ben doğuştan getirdiğimiz özellikleri de hak ettiğimize inanırım. Bir insanın çirkin olarak yaratılması, onun sınavı olmaktan çok hak ettiği şeydir. Tanrının sadece sınamak için bizi kötü hayatların içine atacak kadar acımasız olduğuna inanmıyorum ben. Sadece bir şeyleri önceden görüyor ve bizim, kendimizin bile göremeyeceği kadar ince detayları görüp onda bir hak buluyor. Ben böyle inanıyorum. Adriana Lima'nın genetik olarak o vücuda sahip olabilmesi o hak ettiği içindi. Ayrıca istersen dünyanın en güzel vücuduna sahip ol, belli şeyleri yapmazsan o vücudun eskisi gibi kalma olanağı yok ve bu dediğim şeyler de senin sandığın kadar basit şeyler değil. 4,5 yaşımdan beri sporun içindeyim ve bir günde yaptığım bakımı insanlara anlattığımda "Nasıl vaktin yetiyor?" diyorlar, o kadar kolay bir şey değil.
İç çamaşırı modeli olmanın getirdiği psikolojik savaşları saymıyorum bile. Modelliğin kolay bir meslek olduğunu düşünüyorsan sadece 1 ay o sektörün içinde kal derim.
Tabii ki sevgidir ama Elçin Sangu o kadının yerinde olsaydı emin ol Metin Hara gibi biriyle çalışmazdı. Elçin de babasını parasıyla çalışmıyor ama burada bahsettiğimiz şey ego.
Bunları konuşmadan önce bu işi yapmış olmalısın. Bence oyunculuk iç çamaşırı modelliğinden daha zordur. Gidip birilerinin yaşadığı zorlukları ele alır diğernikini görmezden gelirsen art niyet ararım. Ki oldukça art niyetlisin.
Çok iyi tanıdığımı iddia edemem ama 8 yıldır o kadını takip ediyorum çünkü sağlık ve bakım adına istediğim şeyler için bunu yapmam gerekiyor. Sadece Adriana Lima'yı takip etmiyorum tabii ama her zaman için benim tarzıma en yakın bulduğum kişi o olduğu için onun hakkında daha fazla bilgi sahibiyim.
"Oyunculuk"la ilgili bir şey demedim. Oyunculukla modelliği de kıyaslamadım. Art niyetli olacağım bir durum yok. İkisi de babamın kızı değil. Okuduğunu anlamadığın için öyle anlamış olman normal. Ben burada Elçin Sangu'nun iş başarısını tartışmıyorum, egosunu tartışıyorum ki bana kalırsa işini de düzgün yapan biri değil zaten.
Gereğinden fazla aldığını tartışacaksak Elçin Sangu da hak ettiğinden fazla alıyor. Tüm ünlü Hollywood oyuncuları ve tüm büyük takım futbol oyuncuları, basketbolcular zaten gereğinden fazlasını alıyor. Tartıştığım şeyi mi anlamıyorsun yoksa konuyu başka yerlere çekmek haz mı veriyor. Burada bahsettiğim tek şey EGO Başka bir şeyi tartışmıyorum.
İlk önce insanların kişişel zevklerine saygı göster o zaman. Elçin bana göre oldukça güzel. Kims de güzelliğini kanıtlamak zorunda değil. Adriananın yaptığı işten daha zor bir iş yapıyor. Adriana da güzelliği varsa doğuuştan ve ben çok beğenmiyorum. Kimseye de bunu da dayatamazsın.
Ben zaten bir şey dayatmıyorum ve görüşüne saygı duyuyorum ama soruyu soran sen olmadığın halde ve senin görüşüne bir şey yazmadığım halde damdan atlar gibi atlaman hoş değil ve meselenin burada mesleklerin zorluğu vs. değil, tamamen ego olduğunu anlamadan saldırman da hoş değil. Ayrıca kişisel zevkler zaten tartışılmaz. Somut olan şeyler tartışılır ve somut olanı da burada medya belirler dolayısıyla güzellik tartışılacaksa da bunu medyaya göre tartışmak zorundayız çünkü orada her şey net. Kişisel zevkleri zaten tartışamayız. Bir kez daha tekrar ediyorum: Burada tartıştığım şey de güzellik değil EGO zaten. Yani Elçin Sangu diyelim ki bana göre de Adriana Lima'dan daha güzel olsaydı da şu kaprisi yapmaya hakkı olamazdı çünkü medyaya göre ondan çok daha üst konumdakiler bile bu kaprisi yapmıyor. O bir ünlü ve sokakta geziyorsa isteyen magazinci istediği şekilde onu çeker, bundan rahatsız oluyorsa evde oturmayı tercih etmeli.
Ne yapacağımızı artık herkes mi belirtiyor? Tamam o zaman. Bilmediğin kişiler hakkında bilmediğin yorumlar yaptığın için artık susmalısın. Senin de buna hakkın yok ama farkettiğin gibi herkes ayarında hareket etmiyor. Ve dahası Adriana Lima! nın egosunu saklaması egoisy olmadığı anlamına gelmiyor. İç çamaşırı modelliğine de benim saygım yok. İstediğin kadar öv göklere çıkar.
Ne yapacağına kimsenin karar verdiği yok. Hem görüşüme salça olup hem de beni susturmaya çalışman komik. Bilmediğim kişilerle ilgili değil, gördüğüm davranışlarla ilgili konuşuyorum. Burada meselenin Adriana Lima olmadığını, onu sadece bir örnek olarak verdiğimi konuyu senin tutup Adriana Lima'ya çektiğini hala anlayamamış olmanı anlamlandıramıyorum ve kimi beğenip beğenmediğinle de ilgilenmiyorum. Senin saygının olmaması da beni iilgilendirmiyor, sana saygıyı, adaleti ben öğretecek değilim bu yaşına kadar öğrenememişsen bu senin sorunun.
Makyaj zaten var. Siz erkeklerin yok sandığı bu hafif makyaj die nitelendirilen ama yapması bir saat süren makyaj :d o sadece yamuk çıkmış ifade olarak
En İyi Cevaplar