Konuya başlamadan önce forumda herkes soru soruyor, öneri veya tavsiye istiyor. Daha önce kullandığım forumlarda eğlenceli içerikler paylaşanlarda oluyordu. Bende öneri tavsiye yerine eğlenceli, pek bilinmeyen ve hoşunuza gidecek içerikler paylaşmayı düşünüyorum.
Öncelikle animeden başlayayım anime kısa olarak tanımlanırsa Japon çizgi filmidir. Aslında anime her şeydir , anlatılmaz yaşanır demek lazım. Aslında bakarsanız Türkiye’de herkes anime izlemiştir fakat ne olduğunu bilmemektedir. Mesela annenize ve babanıza sorabilirsiniz , Heidi, Şeker kız Candy izlemişler mi? Eminim ki izlemişlerdir. Kardeşinize sorabilirsiniz Pokemon, Digimon, Yugioh izlemiş mi? Yine eminim ki izlemiştir , fakat ne olduğunu bilmemektedir. Dediğim gibi anime her şeydir. Bir hobidir, bir uğraş, bir ilgi alanıdır. Anime Japonlar tarafından çizilmiş 7den 70e her yaş için türü bulunan çizgi filmlerdir. Normal Amerikan yapımı çizgi filmler ile arasında fark büyüktür. Animeler de kan, dövüş, cinsellik, komedi, korku ne ararsanız vardır. Fakat Amerikan yapımı çizgi filmlerde kan, korku, cinsellik neredeyse yoktur. İstisna yapımlar da olabilir. Animeler de bir bayanın duş yapması bizler tarafından normal karşılanır. Fakat anime harici çizgi filmlerde normal değildir.
Not:Bu animeler benim seçtiğim yeni başlayanlar için animelerdir. Genelde 20-25 yaş arası kitleye hitap eden animeler tabi ki her yaşta izlenebilir bu animeler.
OHAAAAA İLK KEZ ANİME PAYLAŞAN BİRİNİ GÖRDÜM İNANAMIYORUM !!! HEMEN TAKİPLEŞELİM HEMEN HEMEN!!
İlk olarak Death Note ile başla, savaş seviyorsan Akame ga kill veya Attack on Titan ile başla. Sana daha başka birsürü anime söyleyebilirim konularını anlatarak. Sen ne tür beğenirsin onu yaz bana :D
hacı işte 300 den fazla izlediğim ve tekrar tekrar bitirdiğim bir ton anime var günümüz animelerinden fazla ecchi içermeyen veya eskilerden efsane animeler önerebilirsin
@Animecii haa tamam ben de animeye yeni başladın sandım :D şu yukarıdakilerden Kyoukai no kanata güzel mesela, hmm korku olarak Another olabilir, şiddetle önereceğim okul ve fantastik türden Assasination Classroom, gizem ve aşk karışımı Hyouka, aşk olarak Orange, dedektiflik tarzında biraz da savaş gibi türden Black Cat, korku ve aşk tarzında Elfen lied biliyorsundur zaten. Ajini izledin mi bilmiyorum ajin de çok farklı bir konuda ve çok hoş
Anladım da ben 2015 den itibaren böyle aşırı popüler olmayan animeleri izlemedim şidddetle tavsiye edebilceğin animeler varsa söyleyebilirsin hala, masamune kun shoukugeki black clover vs. vs. söylemeyebilirsin üstüne eğer izlemediysen rainbow , black clover , shokugeki , hatta yowamushi pedal serisi ben acayip beğenirim yeni sezonu başladı bunları takip edebilirsin.
Sengoku night blood animesi neyle ilgili yani neyi konu alıyor onu söyleyebilirmisin? izleyen olarak söylersen daha iyi olur netten bakınca birşey anlamıyorum
Düşün kız geçmişe isinlaniyo ve bir savaşın ortasında uyanıyor bu savasta yakışıklı yakışıklı erkekler kızın kanını ozelmis ne savaşanlar vampir bide kurtadamlar var Harem bu oluyo bunun tam tersi 1erkek birsuru kız oluyo ben tabi ilkini tercih ediyorum 1 kız olanı ana film güzel 12 bölüm 2tane ova bölümü var bonus gibi sıkıcı değil sikiciysa başka da öneririm sorun deyil
Yok ben böyle animeler pek sevmiyorum ya, birde görüş paylaş az çok 2 xper olduğunda mesaj atabileceksin neyse bana daha çok gerçek hayata yakın animeler lazım tabiki savaşlı falan biraz uçuk kaçık olabilir Kyokukai no kanata daki gibi önerebileceğin var mı
Bende uçuk kaçık seviyorum ama açık konuşmak gerekirse (animeleri baz alarak normal diyorum) normalden fazla açık seçik konuları ele alan animeleri pek sevmiyorum bu yüzden harem tarzını izlemeyim dedim. Uçuk kaçıkta önerenilirsin mesela ben önereyim Chorlatte
Bide şey var çocuk lisede ve sınıftaki herkesin telefonuna mesaj geliyor bu mesajda gorevler var bunları yapmassan oluyosun Nasıl anime guzel bence biraz vahşet kan man
Konusu bir kız var nasıl anlatiyim şimdi Kızın babası serefsiz herifin teki ve kimsesi olmayan kızını, büyük borcun altında bırakarak evden kaçıyo. Aynı gün icra memurları geliyo ve kızkendisini bir çanta dolusu eşyasıyla parkta bulur. Kalacak bir yeri veya gidecek kimsesi yoktur. kız hayat bundan daha kötü olamaz derken bir köpek tarafından kovalanıp ağaca tünemiş bir adam görür. Ona yardım edip köpeği kovar ve adam da karşılık olarak Nanami'yi alnından öper ve ona kendi evini vereceğini söyler. Kandırılma riskini göze alarak adamın tarif ettiği yere gider Nanami kendini perili gibi görünen bir tapınaktan içeri giriyo sonrası meçhul
@Animecii kiznaiver olabilir izlemişsen, yuri ya da yaoi izleyebiliyorsan -aşk çok az var bu dediklerimde.- akume no riddle, veya no.6 olabilir. Corspe party olabilir -kanlı şeyleri seviyorsan.- darling in franxxx olabilir. Grisaia no meikyuu var yine grisaia no rakuen var bu seriden bir de grisaia no kajitsu var. Bunu izlemişsindir muhtemelen ama owari no seraph var. Şu an aklıma gelen charlotte var ve charlotteu beğendiysen angel beats var aynı yazardan. Romantizm ve komedi seversen tonari no kabitsu-kun var. Birde entrika içeren kuzu no honkai var, son olarak vicalid grubunun -kagerou project- animesi yapılmıştı, mekakucity actors, onu izleyebilirsin, ama önce bir vocalidini de dinle derim
Yeni bir anime izledim size şiddetle öneriyorum zamanda yolculuk - cinayet vakası ve psikolojik bir anime izledim müthiş etkileyici. Sadece 12 bölüm. İsmi B. oku dake ga inai machi
San iyi bir öneri, asla benim yaptığımı yapıp anime izlemeye tokyo ghoul dan ya da elfen lied dan başlama, sakın... sonra 1-2 gün evden çıkmak isemeyebilirsin
senin koyduğun listedekiler de herkese hitap etmiyor TORADORA animesindeki Tsundere karakter tiplemesi herkesin hoşuna gitmeyebilir One Punch Man animesindeki herkese tek atan güçlü anakarakter herkesin hoşuna gitmeyebilir O yüzden ben herkese hitap eden değil fakat popüleritesi yüzünden death note dedim ayrıca eski bir anime olduğu için çoğu kişi Death Note ile başladı şimdiye kadar
Bu yüzden 1 den fazla anime ve isimlerinin yanına konularını yazdım, bu animeler en fazla beğenilen ve çok fazla kişiye hitap eden animeler. Senin düşündüğün gibi düşünücek olsaydım listeyi hiç yapmasan daha iyi olurdu
Yaklaşık 95 anime izlemişimdir, şimdi önerdiklerinizden sadece 2sini izlemedim biri One Punch Man diyeri ise Kyoukai no kanata. One Punch Man'nı çok'tandır biliyorum ama hiç izlemedim ve izlemeyede niyetim yok çünkü uzun olan animeler sadece başlarda heyecan verebiliyor ama sonralar'da saçma sapan yerlere gidiyor ya da fazla aksyonlu oluyor ki fazla aksyon olunca beni sıkıyor aksyon izlemeyi bazen pek sevmem, Kyoukao no Kanata'ya gelince hemen şimdi izlemeye başlıycam ama umuyorum ki Harem, ecchi falan yoktur varsa izlemem cidden en sevmediğim anime türleri şu ikisi.
Eğer çok fazla sapık sahne istemiyorsan toradorayı izleme çünkü çok fazla sapık sahne var eğer dram seviyorsan a silent voice çok güzel bir anime eğer süper kahramanlar hakkında seviyorsan Sailor moon kesinlikle öneririm en sevdiğim animedir kendisi 200 bölümden oluşuyor çok eğlenceli ve komik birde my hero acedemia var ama ondada sapık sahneler var maalesef animelerin çoğu böyle ama kesinlikle sailor moon ve A silent voice u öneririm
Koe No Katachi benim icin çok özel cünki normal saglıklı insanalr dan degil de gecmisinden pisman ve konusma engelli bir kızın arasındaki ilişkiyi pisikoloji yi anlatıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tokyo ghoul derdimde... neyse saga of evil da olabilir bence
En İyi Cevaplar