Tarantino'nun başyapıtı olmasa da biz insanlara verdiği en büyük hediyelerden biri, sinematik dünyanın kulvar incisi ve daha bilmem neyin nesi...
Kill Bill Vol 1 ve Vol 2 hakkında ne kadar çok şey söylesek az kalır elbette!

KillBill 1
Bayramdi üst komşuya annem, babam ve ben gidecektik. Abim KillBill volume 1'i açtı. Kapının arasında söyle bir göz attim annem hazır olana kadar mÜthişti. Gitmedim komşuya falan oturdum Izledim. Benim gibi hissedenlerin olduğunu bilmek güzel
Evde ailecek izlemiştik soluksuz izlediğini hatırlıyorum ama filmiyle ilgili aklımda çıkmayan "kadını diri diri gömmuşlerdi ve oradan çıkmayı başarmıştı " 😊
Hatırlıyorum arkadaşlarla izliyorduk. Halen o hemşirenin çaldığı ıslık aklımda 🎵🎵🎵
Dedim ki Japonya'ya gidip şu Hattori Hanzoyu bulmam gerek 😍
Cevap
15Cevap
Google tık; hattori hanzo kılıcını nasıl alabilirim?
Tarantino o kamerayı hep kana bulasın. Defalarca izlerim.
Görev yaptığım şehirde tek başımayken izlemiştim. Mezardan çıkış sahnesi hala hafızamda :D müthiş bir filmdi :)
tv de izlemiştim ve muhtemelen huu sonunda o sahnelerin o müziklerin çıktığı deliği buldum demişimdir :/
Bilemedim. Çok uzun zaman oldu. Tekrar tekrar izleyebildiğim bir film olduğuna göre sanırım baya etkilenmiş olmalıyım.
daryl hannah kaldı tabii ki de. taş gibi hatun. babamdan yaşlı hatun ama hala gideri var
Birkac kez izledigim filmlerden birisidir.
Muzik efsane.
abuk abuk bir filmdi çok sarmadığı için ailem izlerken başka odaya gitmiştim.
etkilenmiştim ve ondan sonra zaten tekrar tekrar izledim hala daha arasıra izlerim her yıl
Açıkçası hiçbir şey anlamamıştım. :):
Hattori Hanzo kılıcı istediğimi hatırlıyorum 😀
Kızın kafası ne uçmuştu be
Müziği hariç hicbisey kalmamis
Ne film yapmışlar demistim bayilmıstım filme
Herkesi kesmek istiyodum
Mide bulantısı
Vay be çocuktum
efsane bir film ya
Hicbirsey
Hatirliyorum
hic izlemedim