Şöyle ortama loş ışıklar mı verirsin yoksa kafaya göre izle geç modunda mısın? Çerezlik şeyler hazır bulundurur musun? Yalnız mı izlemek hoşuna gider birden fazla kişiyle mi?
Kesinlikle. Konuyla ilgili çok ortam görmüşsündür ama benim gördüğüm bir ortam var ki ona daha rastlamamışsındır. Söz konusu ortam benim ailemin olduğu her yer. Aileden birden fazla kişi bir araya gelerek film izlemeye kalktığı anda ben bilirim ki iki kişi elbirliğiyle filmin ammına koyarlar. Yahu kardeşim tamam. Film izlerken konuşursun. Konuşmaz değilsin. Ama filmdeki bir sahneden yola çıkarak 2 saat daldan dala atlayıp sonra da ''Aaaa film ne zaman bitti. Ne anlatıyordu?'' demek neyin nesi? İşte benim ailem böyle. Onlarla film izlenmez. Film katledilir.
öncelikle ortam güzelmiş ben her yerde izlerim film sıkıntı değil ama öyle herhangi biriyle de izleyemem. kendi başıma daha iyi izliyorum yine de başkasıyla izlerken nedense uyuyakalıyorum :/
Yalniz izlemeyi sevmiyorum ama yanimdaki insan film izlerken uyuyakalan bir tip olmasın tabi. Işıklar kapalı ve yayılıp izleyecegim bir ortam olursa super olur.
İnanılmaz önemli karanlık sessiz rahat bir ortam olucak yeterli miktarda içecek ve atıştırmalık yanımda biri varsa ve ben izlerken konuşup duruyorsa büyük sıkıntı hiç hoş değil..
En İyi Cevaplar