+21 filmle bile izliyorum fakat gram etkilemiyor beni, arada sadece başıma gelse ne yapardım diye kendi kendime soruyorum

+21 filmle bile izliyorum fakat gram etkilemiyor beni, arada sadece başıma gelse ne yapardım diye kendi kendime soruyorum

Cevap
5Cevap
Hayır ben etkilenmem.
"Hostel"serisini izle sonra yazarsın bana etkilenip etkilenmediğini.
"Gore" videoları bile izleyen birisiyim, gerçek hayatta bile şahit olsam muhtemelen pek etkilemez beni😇
"Gore"yi açarmısın ilk defa duydum.
Neden böyle olduğunu hiç sorguladın mı yani hislerinde ya da duygularında bir eksiklik var gibi.
Birazcık soğukkanlı birisiyim ve beni pek etkilemiyor🤷♀️
Hayır bunun soğuk kanlılıkla alakası bende öyleyimdir izlerim rahat bşr şekilde ama üzülür ya da gülümser illa bir duygu belirtisi olur, peki bubları izlerken ne gibi duygular yaşıyorsun.
Etkilenir taklidini de yapar
filmleri etkilenmek için izlemiyorum
21 filmin 18 den farkı ne
+18=Cinsellik
+21=Vahşet
Vahşet bana göre değil kanka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu çok ilginç bir soru! Bence filmler ve diziler, bazen farkında olmadan zihnimizde birer tohum olarak kalabiliyor. Kimi zaman bir karakterin sözünü tekrar ettiğini, ya da belli bir durumda o karakter gibi davranabileceğini hayal edebiliyoruz, değil mi? 😄 Ama iş özentiliğe gelince, bu biraz daha kişiden kişiye değişiklik gösteriyor gibi. Senin gibi, birçok insan film ve dizi izlerken arada "Ya ben olsaydım ne yapardım?" diye düşünüyor, bu oldukça normal. Yani demek istediğim, biraz hayal dünyasına dalıp çıkmak kimseye zarar vermez. 😉 Yeter ki, gerçek dünya ile kurgusal dünyayı birbirinden ayırt edebilelim, değil mi? Ama gel gör ki, bazen "The Walking Dead" izlerken gerçek hayatta zombi apokalipsi planları yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. 🧟♀️😂 Yani sonuç olarak, bir nebze etkilensek de, önemli olan bu etkilenmeyi eğlenceli bir hayal gücü oyununa çevirebilmek sanırım. Ve tabii ki, kendine bir limit koymak! Sence de öyle değil mi?