Türkiye'nin tektaş rekortmenleri arasına Ali Ağaoğlu’nun sevgilisi Duygu Su Gülpınar da eklendi. Genç balerin, işadamı aşkının hediyesi 2 milyon TL’lik tektaşıyla önceki gün havasını attı.
Ali Ağaoğlu'nun 2 yıllık balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar 23 yaşındaki Gülpınar, önceki gün Ağaoğlu'nun yeni yıl hediyesi olan tektaşı instagram'da paylaşıp şovunu yaptı.
Ortasında 10 karatlık, yanlarında 7 karatlık pırlanta bulunan tektaşın fiyatının yaklaşık 2 milyon TL olduğu öğrenildi.
Ali Ağaoğlu sevgilisine 2 milyon liralık yüzük aldı. Bugüne kadar aldığınız en pahalı hediye nedir?
Bugüne kadar maddiyata böyle önem vermediğim için hediyeye fiyatı ile anlam yüklemeye çalışmadım, dolayısıyla pahalı hediyeler vermedim. Aldığım hediyelerin fiyatları ile de ilgilenmedim. Paranın içinde boğulsam da kapitalizmin beni boğmasına izin vermem. Hediye manevi değeri yüksek bir şeydir, karşındakini düşündüğün anlamına gelir. Bu kişiler gösteriş budalaları olan modern köleler olduklarından manevi hissiyatlarını yitirmişler, köreltmişler. Fiyatı abartı hediyeler almak ve buna sevinmek benlik değil.
Yalan. 2 milyonluk tek taşlı yüzük yok. Bende de var pırlanta saat bile içinde bir sürü pırlanta var 3 bin dolara aldık. Miktar aşırı derecede abartı. Bu herif böyle parasıyla ön plana çıkmayı fakirleri ezmeyi çok seviyo. Hangi taş 2 trilyon ediyomuş elmas bile etmiyo. Bu herif niyeyse böyle i herif. bülent Ersoy da gidiyo Tayland dan Dubaiden çakma çantalar alıyo gerçek markasını almış gibi abartı fiyata aldım gibi söylüyo. Her duyduğunuza inanmayın
@Ragnar_Lodbrok Ben de biliyorum da kızın parmağındaki yüzük o kadar değil. Ben ne yüzükler biliyorum 20 milyon dolara bile yüzük var. Ama bu adam 3 e aldığı şeyi 20 söyleyen görgüsüzün teki.
Ali Ağaoğluna cidden acıyorum. çünkü bu kadın onu parası için seviyor. Parası olmasa, normal birisi olsa Ali Ağaoğlu ile ne işi olur? ! Bu nedenle gerçek sevgiyi tadamamış iki insan... Dünyanın en değerli şeyini tadamamış iki insanın parmağında 2 milyonluk yüzük olsa ne olur olmasa ne olur? ! Ali Ağaoğluna yine acıyorum çünkü görgüsüzlüğünü para ile kapatmaya çalışan bir kişilik ama başaramıyor ;) İstanbul beyefendisi olmayı başaramamış bir öküz.
Amaan ne bos şeyler hic ilgilenmiyorum kimin kime hediye ettiği de hele miktarı hic umrumda degil bana gelen hediyeyi de ulu orta reklam yapacak biri de değilim😏
2 milyon mu? Insanin kendi parasini kazanip almadi daha önemli biyle 20 li yaslarda olupta dedesi yasinda adamlarla evlenmektense hayvan hibi gece gunduz calismayi tercih ederim
Anasını satim üç beş yaşımızı sorun edinirler 23 yaşındaki kız gider 64 yaşındaki adamla çok zengin diye evlenir o değilde çok şükür bizde zenginiz ama kızlar çok nazlı yahu hepsi mübarek bulunmaz hint kumaşı olmasa bir Suriyeli felan bulsak 😁
Mücevherat delisi kadınlar çok gördüm mutluluğu maddiyata dayalı kadınlar gösterisi seven kadınlar şatavattan hoslananlar ama birde sadakatli erkeği hiçbirşeye deismeyen kadınlar var 😕
En pahalı Hediye beni karşılıksız sevmesi paha biçilemez buna. Değeri hesaplanamaz. 4000 tl pırlanta kolye almıştı. 3 altın 2 gümüş kolye koparttigim için :)
Dünya üzerinde bulunmayan; eşi, benzeri pek nadir bulunan bir yüzük var elimde. Dünyada kii bütün yüzüklerden kat ve kat değerli. şu an sahibini arıyor..
Arkadaşıma 50 tl ye kolye almıştım doğumgünde pasta da yaptırmıştım o benim doğumgünü kuru bir tebrik bile etmedi Düşününce ne kadar sinir bozucu ya 😨😨
Ben de 2 bin TL lik yüzük almıştım. Aramızdaki farka bak. Ama ben yüzüğü benden bir yaş küçük kadına almıştım. Ali abimiz o degerli yüzüğü kaç yaş küçüğüne almıştır tshmin edebilirsinuz. Ćok normal dimi. 😎
La adanada o parmağı keserler sırf yüzük için takmayın şöyle şeyler parayı daha mantıklı şeylere harcayın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadas kıyasladığınız şeye bak. Adamin gelirine gore o aldigi yuzuk bizim bir milyoncu dan aldigimiz yuzukle ayni hesap. Karsilastirmayin bence bizimkilerle onemli olan degeri fiyatı değil manevi değeridir Bence.
En İyi Cevaplar