Hangisi size ilk bakışta daha gülünç geliyor?
“Bir Yeşilçam klasiği” Coşkun Göğen
“The world hyper star” Ajdar Anık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ajdarz sinirlerimi bozuyor
Neden ki? O muz sebebiyle mi 😂?
Yoo genel olarak tahammulum yok😂nuri alcoyu severim ama😂😂
Ay pardon ya nuri alco demisim onuda aklimdan geciriyodum 😂😂
O efsane zaten de 😂... Mesela nesine tahammül edemiyorsun? Durduk yere öylesine gıcık mı oluyorsun 😂? Coşkun’a ne demeli?
Coskunda tatlis 😂onlar yesilcam efsanesi ajdar ne ya medya biseyi de hakarete girmesin demeyim😂
😂. Biz ona maymundan 5 dakika önce doğmuş yaratık diyoruz, o medya şeysine yani. Ama Coşkun da, ne bileyim, böyle sapık, at hırsızı inşaat işçileri olur ya, onlar gibi bir imaj veriyor yani. Bir de Ajdar’ın bir avantajı daha var, o bir makine mühendisi! Nasıl olmuş, cidden bilmiyorum ama 😂. Değişik bir gerçeklik...
Vay be bak demek makine muhendisi ben şok😨
Evet, vallahi. Marmara Üniversitesi mezunu. Ben de ilk duyduğumda senin verdiğin tepkiyi vermiştim, ama sonrasında Aziz Sancar’ın hemşehrisi olduğunu hatırladığımda, çok da garipsememeye başladım bu durumu, en azından mesleği açısından. İnsanlık açısından hala bir “Homo ajdarius” benim için 😂.
Ajdar
O bir hiper star. Ve de muz aşığı bir cro-magnon 😂.
Nasıl okumuş mühendis olmuş
Aynen ha. Marmara Üniversitesi iyi bir üniversite mi ki acaba? Oradan mezun ya bu orangutan misali 😂.
Makine mühendisi bak bir de 👍😂
Seckın uni devlet olarak bakarsan
O zaman iyi ya. Gerçi Aziz Sancar’ın hemşehrisi bu. Oradan çıkıyor ya artık bu devrin dahileri 🙂.
Saol
Cevap
4Cevap
Tabi ki çoşkun abi. İşini layığıyla yapıyor.
Demek öyle... 😑
Keşke coşkun abimiz şu ajdar kavatini itelese😂😂
Ajdar.
ikiside igrenç
Evet, ama yine de rezil derecede komikler 😂.
Coşkun
Ajdar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar