"Tolga Çevik'in Michael Jackson'la anısı inşallah çocukluğunda değildir" diyen Cem Yılmaz'ın böyle hasas konuyla alay etmesi tepki aldı. Tolga Çevik'e "Cem Yılmaz anlatsın Russell Crowe ile anısını sen de Michael Jackson ile anını anlat" sözlerine Cem Yılmaz'ın "Michael Jackson'la anısı inşallah çocukluğunda değildir" diyerek gülmeye başladı. Michael Jackson'ın adı bir dönem çocuk tacizi olaylarına karışmıştı. Olay ortaya çıkınca şikayetçi olmamaları için Jackson, taciz ettiği çocuklara 35 milyon dolar ödemişti.
ne yapsın komedi programı , masaya oturtup psikolojik sorunlarımı tartışsınlar. cem yılmazın yaptığı espirilerr ne kadar yersiz olsada yerinde. fazla kasmamak lazım bağzı şeyhleri
Nereden ne anlamak değil.. Bu kadar düşünüyorsunuz işte. Bizim ülkemizde 1 tokat dayaktan sayılmıyor... Bu adamın çocuk tacizini normal bir şey miş gibi şaka malzemesi yapması da meşrulaştırmak sayılmıyor. yazık...
Yazık evet.. Rahmetlinin suçu kanıtlanmış, ve konu olunca da Cem Yılmaz esprisini yapmış.. Sizin aklımıza buradan bu geliyorsa yazık.. Meşrulaştırmak yetkin birinin çıkıp dillendirmesi, yapmasıdır.. 9 yaşında çocuk evlenebilir diyen mercilere yapın siteminizi...
Yapmadığımı nereden biliyorsun. Yetkin biri aynı zamanda örnek alınan dinlenen kişidir. Sanatçılar da toplumda örnek alınan kişilerdir. Öyle kafalarına göre konuşamazlar. Dikkat etmeleri gerekir. Onları seven cahil bilgisiz insanlar da var. Neyse boşa konuşuyorum. Farkındayım ve susuyorum. İyi akşamlar
Bilmiyorum, siz öyle anlamak istemişsiniz, bunu da değiştiremem.. Çocuk istismarı düşünce olarak bile sapık ya da hasta insanların işidir.. Kimse bunu destekleyip sizin deyiminizle meşrulaştıramaz, ama bahsettiğiniz konu bence çok uzak.. Adam ölümü tiye aldığında ne diyeceksiniz ölümü meşrulaştırdı mı? Kendisinin dediği gibi hadi burdan el ele boğaz köprüsüne gidip atlamayalım.. Yapmayın ne olur... O kadar çok gerçekler varken, her gün bu haberler her yerdeyken bu çok acımasızca... Size iyi geceler...
Okumak ve anlamak.. Örnekleri de öyle almışsınız iyi ki başka tiye aldıkları doktorlar hemşireler zenciler hayatlar yaşamlar bunlardan örnek vermemişiz.. Kimbilir aklınıza neler gelecekti.. Size de iyi geceler... Bye & Bye..
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Show programında 'çocuk istismarı' üzerinden şaka yapan Cem Yılmaz'ın çocuk tacizini meşrulaştıran tavrını nasıl yorumluyorsunuz?
En İyi Cevaplar