AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
Neresi erotik lan klibin salak misiniz nesiniz rtuk
Hadise nin acıklamaları yersiz oömuş nasıl hadise diyecektiki eyyy rütük siz 6 10 yaşındaki sahne gösterileri yapan kızları erotik buluyorsanız eğer benşm klibimde gerek boşalmanız lazımdı eğer boşalmadınız ise benim erotikliğim bitmiştir.
Gdgdfjgjgkbfx
@perseid78 öyle ama
İlk izlediğimde demiştim ne kadar erotik bir klip diye.
Kenan doğulu kafam karıştı izle üst usteler resmen daha beter ama onun kilibine bişey yapmadılar
Onca şey var Türkiye de ayakta yapıyolar dizilerde hepsine versinler
her iki taraf da haksız
ne Rtük ahlaksızları tam olarak bastıramadığı için haklı
ne de Hadise erkekler yapıyorsa bana kimse karışamaz ben soyunarak sanat yapmaya devam edeceğim diyerek haklı olabilir
RTÜK haklı gerçekten sesini duyurmak ise amacı böyle bir klip niye çekmiş
hadise iktidar yalakası değilmiydi ya :D yaladıgı yere neden hakaret etmişki :D
yatak ve kuvet disında bişi yok bir ic camaşirlari
Hadise haklı
Madem öyle, bütün cinsiyetlere geçerli olsun
Bıktım şu ayrımcılıktan
Klibi bilmiyorum o yüzden bişey söyleyemem maalesef.
Hadise ye bu konuda hak veriyorum. Erkek sanatçılarda kliplerinde yari çıplak oynattiklari için erotik kabul edilip yasak konmalı.
Hadisenin sadece bu klibi değil diğer klipleri de erotik bkz: aşk kaç beden giyer, nerdesin aşkım. Proğramda da tuhaf davranışlar sergiliyor kadında bir iç yangını var. İtici.
Aşk anlatıyorum diyo fotoğraf a bak 😁sizin aşk anlayışınıza tüküreyim.. ses yok vucuduyla ön plana çıkmaya çalışyor, eskisi kadarda ilgi çekmiyor millet alıştı buna..
Daha birçok klip erotik kapasitesine girebilecekken sadece hadisenin klibine bu damgayı vurmaları saçma. Ayrımcılık yaptıklarını düşünüyorum. Dolayısıyla da Hadise ye hak veriyorum.
Dünya genelinde normal karşılanabilir ama türkiye için erotik evet
RTÜK erkekler boyle klipler çektiği zaman da damga vurmalı ama yinede hakli olduğunu düşünüyorum
Hadisenin tek suçu bu kadar çekici olması RTÜK bile etkilenmiş olmalı😄
Hadise hakli falan degil kadin erkek ayrimiyla ne alakasi var, az edepli olsaymis
Kadın erkek ayrımıyla ne alakası var diyorsun? Kenan doğulu nun aklım karıştı yi izle hadiseden beter pozlar sevisiyor adam klipte resmen. Ama ona bişey olmadı veya başka erkek sanatçı Murat boz un şarkısına da RTÜK bişey demedi neden o zmn erkeklere bişey yapmiyorda tek cinse böyle bir tavır var
Hadise çok fazla vücudu ifşa eden birisi sanatçılık ifşa ile olmaz türkiyede bir çok sanatçı var zirvede onları örnek alsın RTÜK tamamen haklı
Tamam bana bir tane örnek göstersin kendi klibiyle eşdeğer olup ceza almayan erkeknsntcı klibi hadise haklıdır diycem. Ama yok tabikide rtük haklı.
Bu Klip TÜRK ve İSLAM ahlakına aykırı bir davranış olarak görüyorum. Ve RTÜK'ün verdiği karara saygı duyuyorum ve Katılıyorum.
İçerisinde hem EROTİK hemde MÜSTEHCEN yerler de vardır.
hadisenin çıplaklık teşhirden başka hiçbir özelliği yok iğreniyorum ondan.
Murat Boz'un Gülşenle çekmış olduğu klip hangi kategoriye giriyor bilemedim şimdi (Iltimas)🤔 valla hadise Cinsiyet ayrımı yapiyolar demekle dağlar kadar hakklı.
Haksız, erkek de olsa kadın da olsa erotik bir klibi desteklemem
Şu klipten bile tahrik olan abazalar olduğu sürece bu memleket akillanmaz
İkiside haksız sadece hadiseye değil böyle videoların hepsine verilmesi lazım.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Hadise hakli erotik filan degil erotizmin ne oldugunu bilmeyenler acsinlar bir nicki minaj anaconda klibi izlesinler erotizm mis hadi len ordan
Hadiseyi hiç sevmiyorum çok vicik vicik Gündemde kalma çabası olarak görüyorum. Şarkıları gibi kendiside gereksiz 👅
Bu Hadise'ye ilk defa hak veriyorum. Murat Boz ile Gülşen'in klibi ne oluyor acaba? Oda erotik o zaman.
Hadise hakli. cunku madem boyle şeylere yasak gelicek o zaman boyle birsuru klip var onlarinda rtuk tarafindan erotik olarak damgalanmak zorunda. Boyle olmasi ayrimin ta kendisi
Hakli ama milletin sira sadece kendisine gelince konusmasi sinir bozucu
Bu RTÜK ve onu oraya getiren ne ki
Onları resmi olarak tanımıyorum
Hadise haklı tabiiki buna gelene kadar ne erotik sahneler gördük onlara el atsınlar önce
» Bir millet, zenginliğiyle değil, ahlak değeriyle ölçülür.
Atatürk
Ozaman murat Boz Gülşen in oynadığı iltimas klibide kalksın
Rtük işini yapıyor diye düşünelim diye gündem oluyor bunlar..
Hadisesi mi kalmış bu işin..
az bile yapmışlar toplumun ahlağını bozuyor bu ve bunun gibiler yorumlarda görüldüğü gibi bozuyor değil bozulmuş bile herkes normal karsılıyor.
diğer klipleri bilemem ama bu klip açık seçik şeyler.. göz zinası oluyor..
burda erkek yapsın kadın evinde otursun mantıgı nerde onu anlamadım arkasına feministleri mi çekmeye çalısıyor acaba
Hadise kesilikle haklı. Zaten klipte erotizm göremedim ben.
Kafasına göre takılanlar RTÜK keyfine göre ahlak bekçiliği yapacağına olması gerektiği gibi davransa hadiseyi kadar bir sürü hadise oluyor
Birseyi doğru zamanda yaparsan doğru olur
Klipte erotizm var Rtük abartmıs Evlenme programlarında neler konusuldu Kac sene kılını kıpırdatmadı Bence sacma bir karar Ayrıca klibi youtubta izliyebiliyosun Tv cokta tırt yani
Hadise nin söylediklerini okuyan onu da namuslu bir şey
Evet erotik ne o öyle iyice abartmis hadise herşeyi utandigi icin kendini savunuyor sanirim
Etinle para kazanıyor bu kadın, rtük haklı
Rtürk acunada 1 milyon tl ceza verdi. Kedicikleri olan Adnan Oktar hocamıza herşey serbest ama
İkisi de haklı, rtük de klipde ki çocuğu kıskanıp yapmıştır, biz yapamıyoruz oda yapmasın
Hakli cünkü baska kliplerde birsürü acik sacik mankenler var ama onlar normalde hadiseninki mi erotik?
hadisenin konuyla alakalı görüşlerine sonuna kadar katılıyorum.
Ama evet klip erotik yaa
Hadise haklı..
Hadise'ye gelene kadar daha çok olay var :)
Bir sinema yönermeni olarak kesinlikle hadise haklıdır çünkü bu sekterün gelişme söz konusudur.
Bide erkek gözüyle bakalım ooo süper 😍
RTÜK haklı kim ne derse desin. Sanatmis. Yesinler sanatını. bir taraflarını açmak sanat olmuş.
Hadise bin savunduğu şey neden erkeklere bişey denilmiyor da sadece kadınlara laf ediliyor demek istiyor. Mesela Kenan doğulu nun aklım karıştı yi izle kilipte adam sevisiyor hadiseden daha beter pozlar. Kenan doğulu gibi kişilere RTÜK bişey yapmadığı halde , kadına şey yaptıklarından dolayı
@derin_karanlık Orda haklı tabiki cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Ahlaksizligi normallastirmeye çalışan her zihniyete karşıyım ben. Ama hadisenın yaptığı bir kusuru başka bir kusurla kapatmak. Onlar yapıyo diye sende yapmak zorundamisin. Sanat falanda değil sırf izlanmek için yapıyo bunları. Millette kalkıp bunları savunuyo deli oluyorum. Acmazsin diyolar lan benim 6 yaşındaki kuzenim kalkıp izliyo. Sen para kazanicaksin diye milletin ahlakiyla oynuyamazsin. Bana burdan biride kalkıp demesin sanane diye ağzına kürekle vururum.
Kesinlikle Türk örf adetlerine uymuyor buna diziler de dahil olmak üzere tabi!
ne açık diziler filmler var hadisenin klibine gelene kadaar ohooo :/
Birseyi ne kadar bastırırsan o kadar cabuk patlar.
Hadise Haklı
Haklı. Madem o yasaklanıyor onun gibi nice klip var; onlar da yasaklansın.
İkisi de haksız evet ayrımcılık yapmış rtük ama hadisenin klipleride baştan çıkarıcı yani afsf
Ama bu bir sanat değil ki. Hadise haklı, erkeklerin bir çoğu daha fazlasını yapıyor.
tabi haklı bunu bir erkek yapsa bu tepkiyi almaz. ama sırf kadın diye alıyor.
cezayi haksiz buluyorum fakat Hadisede hakli değil Acunda programda klibi keserek vermiş Acunada kizsim yiyorsa😃