Bence Daniel Craig abimiz daha karizma. Takim elbiseyi sevdirdi herif bana su rolde. Ayrica konusmasi, ses tonu, diksiyonu falan da karizmatik adamin. Jason Statham bildigin Liverpool apacisi gibi kaliyor agzini her actiginda.
İşte zaten amaç farklılık ne kadar saf olsan da bazı şeyler dillendirilecek seviyede olmamalı bence. Mesela bel altı olanları okumazsın genel olarak olumsuz yorumları ciddiye almıyorum ama eleştirilere açığım falan dersin geçersin sanırsam bu onları da okuyordu. Bu saflık değil bildiğin farklı olmaya çalışarak saf rolüne yatmak tabi yinede bilemem. İnternet çok saçma insanlarla dolmaya başladı çünkü her türlüsü çıkabiliyor şu an çöplük durumda.
Evet Youtube a eskiskiden çok takılıyordum. Özellikle iş dönüşü 10 gb internet 15 gün yetiyordu düşün :D Saf ayağına yatıp , bir şekilde popüler olmak amaç. Warhol 60 `larda -Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak diye boşa dememiş :)
:D Zaten bunu amaçlıyorsun sende böyle muhalif muhalif davranacağım sorular yok evren olduğumu öğrendiğin de kenan diye abin var mı deyip kenan evrene tamamlamalar falan sen var ya sen :D Kimsin sen doğru söyle bana pis acan :D
biz burada master olmaya çalışıyoruz ya ne xper 1 i :( master olursam emekliliğimi isteyeceğim zaten :D Özel mesaj zaten atmıyorum onu kesmeleri büyük kayıp değil :D
Anladım, o zaman kısmen haklılar işin detaylarını öğrendikçe ufaktan hak veriyor gibiyim :) Çünkü empatinin bana verdiği yetkiye dayanarak şahsen ben yapmazdım yani :))
Belki senin pratikliğinle alakalı olabilir çünkü ben kendimi düşünüyorum devamlı bir telefon ile gelen mailler onlara cevap vermeler derken amaaan kim uğraşacak burası ile deyip girmezdim ki zaten bazen yoğun oluyorum bende 1 ay falan giremediğim bile oluyor :)
:/ Odun olmak aslında iyi bir şey biliyor musun? Bir erkeğin odun olması demek birileri tarafından yontulmamış anlamına geliyor. Yani bu da şu oluyor yontulmamış odunu şekillendirmek yontulmuş oduna göre daha kolaydır. Çünkü kütük durumun da olduğu için yontacak ilk kişi istediği şekle sokabilme şansı olacak.
Düşünsene yontulmuş odun olsaydık birisi bir tarafımı başkası diğer tarafı yontmuş şekli şeması kaymış, şekil versen veremezsin yontsan yontamazsın atsan atılmaz satsan satılmaz kıvamında olmak daha kötü bence :D (Edebiyat mode off)
Sana göre bu karıizmatik ona göre kıvanç tatlığu başkasına göre burak özçivit ona göre leonardo dicapriyo bu böyle gider bacım bu kadar var mı şu kadar karizmatik var mı diye birşey yok herkesin tercihi bize görede kylie jenner ne yani o kadınsa siz nesiniz
karizmatik tabi ki jason statham ve vin diesel reisleri bende çok karizmatik buluyorum ama dünyada bu kadar karizmatik bir adam daha var mı deme saçma vin diesel bence bundan daha karizmatik örneğin başkasına görede başkası daha karizmatik
En İyi Cevaplar