Dış görünüşü, giyimi, tarzı olan birisi falan mı? Zengin parası gücü olan bir adam mı? Yoksa tamamıyla maneviyatıyla etkileyici bir erkek mi? Kim ulan bu karizmatik erkek?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dış görünüşü, giyimi, tarzı olan birisi falan mı? Zengin parası gücü olan bir adam mı? Yoksa tamamıyla maneviyatıyla etkileyici bir erkek mi? Kim ulan bu karizmatik erkek?

Bana göre karizmatik adam; bağırmadan ağırlığını koyan, herkes konuşurken susup tek cümleyle noktayı koyan adamdır. Gereksiz samimiyet yapmaz, herkese aynı mesafede olmaz, çünkü değerini bilir. Bir de duruş var… herkesin harcı değil. Öyle omuz düşürüp öz güven kasanları görünce ben direkt soğuyorum, zaten Adam dediğin girdiği ortamda ekstra çaba harcamaz, ayakta bile farkını belli eder. Dik duruş, net bakış ama öyle “bak bana” diye değil, doğalından. Hani bazıları hiç konuşmaz ama ortamda en çok o hissedilir ya öyleli. Benim için karizma biraz da bu; sessizce ağırlığını koyabilmek. Rol kesmeden, kasmadan.. sadece varlığıyla.
Tebriksslerrr ne güzel yazmıssın.
İmza sosyetic djfj
Kopyalayıp borçlandırayım seni de gör :D
Olmasss sana dava açarım
Öyle var mı :D
Emek hırsızlığı duydunuz mu? 😕
Ben imzanı kopyalayacam yaa imza attın ya :D Şöyle bana bi 300-500 bin euro borçlansan hojj olir. D
Hadsiz :D seni süründürürüm
Şu tarafa doğru süründürün bare edenim o bölge daha temiz gibi :D
Temiz olmayan bölgeye, temizlensin baree kdfk
Sosyetik kalpsiz :D
Kalpsiz sosyetik deyin banaağğ
190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik, tarzı bakışı olan erkekler önde, ne kadar dış görüntüsü önemli olsa da içi de odunsu romantik erkeğin tadı da başka oluyor hem sert hem romantik , daha ne olsun. Ama bir kural var esmer askimi bile theo james geçer bunun dışında zorr

ölürümmmm
Bir duruşu olan adam karizmatiktir. Ne istediğini bilir, saygılıdır, şefkatlidir, kendi ayakları üzerinde durur, kendini sever ve özen gösterir.
Güzell...
4mcılık yapmayan sırf belki verir umuduyla sürekli kadınları savunmayan bir karakteri duruşu olan tabii böyle olan erkekler zaten genelde zengin ve kocaman organlı oluyor bunları yapan fakir bamyalar oluyor çok ciddiyim analiz etsin herkes anlar
Çok gömdün be reis :D
Bence karizmatik erkek; kendini bilen, sakin özgüvenli, tutarlı ve saygılı olandır 😌 Parası, kası, tarzı işin sosu sadece. Asıl çekicilik; lafı dinlenen, duygularını yönetebilen, kriz anında panik olmayan, karşısındakini küçültmeden güçlü duranda. Maneviyatı, zihni, duruşu bir bütün olacak. Karizma, “ben buyum ve bununla barışığım” diyebilen erkekte 💫
Cevap
11Cevap
Zeki, ağırbaşlı ve dobra olan adam karizmatiktir. Her şey üst baş uyumuyla bitmiyor.
Can beni tarif ediyorsun. D
Shsj
Benim tabi
Adamm adammm
Adamm
Tamam açıkçası, karizma bence hep kişilikle ilgili. İçten olmak, kendinden emin ama kibirli olmayan bir tavır, başkalarını gerçekten dinlemek gibi özellikler daha çok etkiliyor. Dış görünüş para güç falan geçici oluyor.
Özüvenli, Nerde ne konuşacağını bilen ağırlığı olan, ne istediğini bilen ve ona gore yol alan erkek karizmatiktir.
Belli bir hayat tecrubesi, olgunlugu olan ve bunlari yasamiyla, konusmasi davranisi ile harmanlayabilmis adam kişisi 😬
Bana göre bşr erkeğin karismatikmolabilmesi için öncelikle ağır başlı olması gerekir.
mads mikkelsen.. tüm filmlerini izledim aşağı yukarı. Karizma abimizdir jantidir.
Peki iç görünüş ne durumda? 🤔
Nasıl yani can? Tam olarak ne sormak istedin :)
Benim için iç güzellik önemli.
Çirkin tipsiz bir erkek senle ilgilense ama çok çirkin demez misin?
Orta olabilir
Sünnetsiz erkekler
Alakasını anlamadım kanks :D
Hele ekmek tutan evine ekmek getiren
Eli*
Çok katılıyorum efenim.
James Dean ❤️🔥
Vay be tanıyan çıkması garip hissettirdi. Twink mwink idare et eheh (çiçek)
Ben.
Bir de sen.
😄
Sen öylesinden benim karizmam bitmiş dost. D Teşekkürler
David Beckham aşkım ya
öyle bi şey görmedim daha
Olduğunu olabilendir
Zeki, dürüst ve şeffaf, sadık.
Dış görünüşü ve karakteri iyi olan adamdir
Benimdir 😃
Eheuhue adam karizma yapcak bişey yok :))
Uğur Güneş shhshs
Ne deysun daa. D
O gözleri... 😋
Ehehe adamın gözleri benim ki gibi güççücük yaa. Zevkler efenim... (çiçek)
Hahahaha evett
Acaba kim : )
Biraz düşünürsek buluruz bence dost :D Psiga lı birileri olmasın :D
Laan :D:D
O benum ula 😂
James dean mi? Al senin olsun jkasfbjkas
Kocamdır ( yok)
Just imagine it :D
Ağırbaşlı ve zeki bir erkek karizmatik gelir bana
Söylesem kızarsın
Hayır niye kızayım :D Kişisel görüşlerinizi soruyorum zate
Sorunun cevabı tam olarak sensin
Beklemediğim yerden vurdun :) Teşekkür ederim çok naziksin (çiçek)
Sevgilin var mı
Rica ederim 🤭
Henüz o kadar delisini bulamadım :D
Niye ki😄
Millet napsın beni :D
Nasıl ne yapsın. Çok yakışıklısın çok karizmatiksin çok zekisin
Es. t efenim teveccünüz
Neden öyle dedin kendine merak ettim
Öylesine ya kendimi çok ciddiye alamıyorum kusura bakma.
Önemli değil. Yakışıklı
🤭🤭🤭
Gelmek istemiyor gibi yaa
Böyle şeyler ulu orta konusulmaz o yüzden :)
Atatürk
Ben anlamam 🙄
Bizatihi şahsımız
Sevgilim
İyi sevisen adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?