ErKan Petekkaya "bre ibneler ben napayım"dedi olay oldu. Paylaşımları sürekli sorunlu oyuncu sizce adabıyla kullanmayı bilmiyormu?

Ünlü oyuncunun halka açık yerlerde paylaşım adabını bilmediğini düşünüyor musunuz?
ErKan Petekkaya "bre iyi çocuklar ben napayım"dedi olay oldu. Paylaşımları sürekli sorunlu oyuncu sizce adabıyla kullanmayı bilmiyormu?

İŞTE OLAY PAYLAŞIMLARINA ÖRNEK...
1. Yine bir olay paylaşım Erkan Petekkaya'dan şehitlerle ilgili.

ErKan Petekkaya "bre ibneler ben napayım"dedi olay oldu. Paylaşımları sürekli sorunlu oyuncu sizce adabıyla kullanmayı bilmiyormu?
Erkan Petekkaya 15 Temmuz şehitleriyle Suriyede verilen şehitlerini kıyasladı olay oldu.
Darbe günü okunan selalar ve halkın isyanını şimdi göremiyorum şehitler bizim değilmi demişti.

2. Oyuncunun başka olay paylaşımıyla, Sinan Akçıl 'la hakkında eşcinsel iddaları çıktı.
Şarkıcı Ömür Gedik ikilinin bu pozunu, "Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven
iki âşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına."şeklinde yorumlaması büyük olay olmuştu.