Ünlülerin kırmızı halı üstündeki salınışlarını hepimiz iyi biliriz. Parasını gereksiz şeylere harcayan ünlülerin kameralar karşısına geçince verdiği pozlar hep aynıdır. Kırmızı halı olmasa da, kalça pozu hep verilir..Peki bu meşhur kalça pozu nereden çıktı? Ünlüler neden kalça pozu ile prim peşinde? Uzmanlar bu sorunun yanıtını buldu, nediyor. com sizler için duyuruyor:
Kim Kardashian ve Jennifer Lopez gibi etkileyici vücutlara sahip olan isimlerin kalçalarını kullanmalarının farklı bir sebebi daha var. Kalçalarına olan güvenleri boş verilemez bir gerçek ama bu pozun arkasındaki neden başka. Bu kalça pozu ile verilen kavisli kalça duruşunu hem erkekler hem de kadınlar seksi buluyor.
Kıvrımlı hatlara sahip olan kadınların daha çekici olduğunu bilen ünlüler, libidosu ve cinsel arzusu yüksek bir kadın olduklarını göstermek için de bu pozu deniyor. Kıvrımlarını ve tüm hatlarını en ön plana çıkarabilecek vücut parçası olarak kalça kullanılıyor.
"Bunu hem kadınların hem de erkeklerin seksi bulması ise asıl gerekçe. Kalça pozu, ün getiriyor-MUŞ.."
Ünlüler bu kalça pozunu seksi buluyor musunuz? #Meczup
Ünlülerin verdiği kalça pozunun sırrı çözülmüş, etkileyici buluyor musunuz?
bir kadını nasıl olurda kalçasına göre seksi bulurlar seksi kelimesi görecelidir ben cinsel arzusu tavan yapmış bir kadın göremedim daha kadın dediğin vücutla olmaz olsa travestiden de kadın olurdu kadın dediğin zeki olacak seni bir hamur gibi yoğurmasını bilecek maddi anlamda tutumlu olacak boşa sarf etmeyecek evi dişi kuş yapar misali namus ahlak edep terbiye bilecek iyi bir aile kadını olacak ve son olarakda kocasına karşı gerçekten sınırsız olacak
Sadece sınırları yükseltiyolar ki insanlar da böyle olsun daha çok özensinler odak noktasını değiştirmeye çalışıyorlar kriterleri yükseltiyolar özellikle kardashian ya o değilde neden bu resimde kardashianın kıyafeti bu kadar iğrenç gerçi o hep öyle giyiyor ben hiç beğenmiyorum onunkini hiç çekici değil tamamen seks reklamı yani kadın ama doğal olanlar jlo nun ki mesela gayet güzel ve hoş duruyor ve kadın kullanmasını biliyor..
@psikolojisibozukkedi Eger sen baski uygularsan, bekaret uzerinden kadinlari kisitlarsan boyle tecavuzlerin olmasi dogaldir. Ozgur birakilmayan baskin bir toplumda yasaklar ve elalem ne der mevzusunu takarsan tecavuzun olmasi dogaldir. Cinselligi tabu yapan siz kizlarsiniz kusura bakmayin. Bekaret mevzusunu sorun eden de erkekler oldugu icin iki tarafli bir elestiri yaparak bu sorunun cozulmesi gerek ama once islami kullanmaktan vazgecilmesi lazim.
Ayrica egitim sart. Ama Avrupa ve Amerika'da baktigimizda iliskiye girme oranlarinin 15 yaslarina kadar dusmesi de icler acisi. Ha onlara gore bakire olan kadina gulmeleri ve alaya alma durumlari var. Bunlar normal siz kiz ve erkek cocuklariniza Avrupai bir egitim vererek ogretin sonra yobaz demeyin milleti. Orasi bozuk zaten sadece normal karsilandigi icin ahlaksiz gorunmuyor. Tecavuz yapmalarina gerek yok zaten sevgiliyken dogal olarak yapiyor iki tarafta.
Aşağıda ikiyüzlü insanlığın kanıtını görüyorsunuz. "Bulmuyorum." diyenler başka bir yerde, başka bir soruya en beğendikleri kadınlar için yine bu kadınların ismini yazıyor. Dürüst olacağım: Doğru bulmasam da sexy bu inkar edilemez bir gerçek. *Gecen bol olsun.*
Kalça yapmak cidden zor hele birde tam istenilen gibi olması 😂😂 Sen yeni bir ayakkabı alırsın herşeyde giyersin ya göstermek için hah işte bunlarda onlardan ilk yaptıklarında veriyorlardı şimdi alıştı herkes anladı bunlarda ondan farklı poz eklemeye başladılar😂😂😂
Bütün kadınlar popo göstermekten bahsedip yorum yapmış bazıları donus bakıyorum güzel bile demiş.. Bu iki yuzluluk değil mi? Sen poponukabak gibi ortaya koy, erkekler bakınca Abaza olsun... Sen teşhirci ol millet tacizci olsun... Siz kendinizi pazarliyorsunuz hanımlar... Şikayet etmeyin..
Neyim var diye aynada düsünüp sonra kalcasını fark eden kadının bunu maddesel magazinsel bir olaya cevirdigi insanların akıllarında cinsellik cagrısımının yapıldıgı tüm dünya önünde kadının “ g. tümle ünlüyüm biliyormusun” yankılarının uyandırıldıgı cinsellik iceren hareketler bunlar.. Sexsi buluyorum evet
yok be bana göre itici geliyor ünlüler sanatları ile anılmalı birbirlerini övmeleri yermelerini sevmiyorum. erkek duruşunu sergiler kadın alımını o kadar sanatı dışında insandır sonuçta hepsi cezbetmiyor sokakta görsem yürür giderim
Teshiri seven kadinlar bana itici geliyor. ha meslegi geregi yapar beni baglamaz. ama kendi halinde bir kadin kendini teshir ediyorsa icinde bir kasarlik oldugunu dusunuyorum.
Bulmuyorum. Cozumunu yanlid bulmuslar o fahiseliktir naska bı bok degil kalca cıkarmak ne demek ne demek ayıp denen hıcbırsey kalmamis dunyada aslinda dunyanın anasini sktler nerde o eskilerr
Kesinlikle öyle kalça kıvrımı kadında en etkileyici bölge. Sadece ünlüler değil tüm kadınlar bu tarz pozlar veriyorlar artık. Maymunu gözünü açtı. fkxkxkxn
En İyi Cevaplar