Malum pazar, günaydın sorusu anca geldiiii ♥️ Kadınlarda ayak bakımı sizin için önemli midir, (çoğunuz bilmiyordur belki ama) pedikür gerekli midir, oje hoşunuza gider mi? Şahsen bana kadın ayağı hep yumuşak olmak zorunda gibi geliyor, pedikür ve düzenli kremleme şart yani 💁🏻♀️ Bu fotoda dövmeye de bayıldım, ben de istiyorum 🥹
memento mori güzel dövme her ne kadar kendisini sırt omuz köprücük kemiği bölgelerinde görmeye alışmış olsakta ayaktada güzel duruyormuş.
soruya gelirsek bakımlı ayak tabii ki etkiler, ama o bakımlı ayaklarda şıpıdık terlik (parmak arası terlik) yoksa ben düşebilirim. bakımlı ayakları tamamlayan unsurun da ince bilekler olduğunu düşünüyorum.
Evet ya o terlikler resmen libido-killer 😄😄😄 ama sahilde başka türlü de yürünmüyor giymiyorum dersem yalan olur kumda denizde en rahatı o paytak paytak 😄😄😄
ya çıkartıyoruz sonra :) sadece gidene kadar. şey ben yazlık yerlerde hep ayakkabı ile dolaşırım gerçi yazlık yerlere de hep eylül de gitmek gibi tatlı bir huyum var sıcak sevmiyorum :)
Evet, kesinlikle etkileyici buluyorum. Benim için bakımlı ayaklar sadece güzel görünmek demek değil; kişinin kendisine duyduğu saygının ve öz bakımına ayırdığı vaktin bir yansıması. Detaylara bu kadar önem veren birinin, hayatının diğer alanlarında da titiz olabileceğini düşünüyorum. Oje, aslında bir karakter yansıması gibi. Klasik bir kırmızı, zarif bir nude tonu veya iddialı siyah... Her renk farklı bir enerji katıyor ve bakımı görsel bir şölene dönüştürüyor.
Etkileyicidir. Fazla abartmamak şartıyla tabikide...
Yüz - El bakımı neyse ayak bakımı da aynı şekildedir. Gerekli ve olması gereken bir şeydir. Vücut bakımı demek sadece el yüze krem sürmekten öte bir şeydir. Ayağın çekiciliğinden çok bunu bilen kadın çekiciliği daha ağır basar. Ama güzel, bakımlı ve yumuşak ayak etkiler mi? Evet etkiler.
Ojeyi sevmiyorum. Belki ten rengi ojeler güzel olabilir ama genel olarak sevmiyorum. Ayak bakımı önemli. Çünkü insan en son ayağına bakım yapar. Ayağı bakımlıysa genel olarak bakımlı demektir. Ama bu görseldeki ayak genel olarak güzel değil zaten.
Canım günaydın pazar güzeli 😍 Ayak bakımı bence kesinlikle çok etkileyici, çünkü detaylara önem vermek başlı başına çekici geliyor bana. Yumuşacık topuklar, temiz tırnaklar, hafif parlak bir oje… Hepsi birlikte çok zarif duruyor 💅🏼
Pedikür şart mı dersen, evde düzenli bakım bile yapsan çok fark ediyor. Duştan sonra krem, haftada bir peeling yeter bile. Dövme de fotoğraftaki gibi minimal olunca inanılmaz hoş duruyor, bence sana da çok yakışır ✨
Bakım temiz bir ruha sahip olmaktan geliyor. Kadınların ayaklarına birtakım bakım kremleri ile bakmaları, epilasyonlu olmaları yeterli zaten. Bende ojeden ziyade, ince ayak bilekleri ve o bileklere takılan zarif halhal çok hoşuma gider
Canım benim şahsen ben kendimi iyi hissetmek için bakım ve yatırım yapıyorum kendime, ay erkekler bana ölsün bitsin diye bi amacım yok insan önce kendini sevmeli sonra zaten kendini seven beğenen insanın özgüveni başkalarına da dokunur 😘
Asla bu düşünceye katılmıyorum bu kadınlara Uzanan dil yine kadınlar yüzünden sizler çok berbat algılar yaratıyorsunuz farkında değilsiniz ama neyse tartışmaya gerek yok
Sakin ol şampiyon, sen çarşafla da gezsen seni koruyan bir sistem, kurum ve kuruluş olmazsa tehlikedesin bknz en yüksek tecavüz suç oranı Afganistan 💁🏻♀️ erkeklere bu saçma özgüveni veren biz değiliz yasaların boşlukları. Ben seninle tartışmam ama sen keşke azıcık okusan be ablam.
Acaba sen kendi sistemine fazla güveniyor olabilir misin? Ayrıca çok okuyan gördüm ciğeri aklı beş para etmez İnanki okumuş hali o ise kalsın kalkıp bu konuda bana dil uzatıyorsun ayrıca okumuş biri isen hiç öyle bir şeye de benzemiyorsun bil istedim... Türk kızları Afganistana gitse zaten olay çözülür çünkü bu kadar vermeye meraklı bir ırk görmedim...
Yorumunu okumadım bile bomboşsun üzgünüm, güvendiğim bir sistem yok seni korkutan sitemin boşlukları ve haklısın dedim sadece, sen önden git bi Afganistana Türk kızlarına yol göster tamam mı ufaklık 😘